×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Направиха първа копка на важен обект в Черноморец


Направиха първа копка на важен обект в Черноморец
Днес бе даден старт на строежа на автоспирката, по план тя трябва да е готова до края на годината
10 Октомври 2022, Понеделник, 16:40 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимки и видео: Авторът

Щастлив съм, че днес даваме първа копка на едно начинание, което бях обещал в предизборната си кампания, каза кметът на община Созопол Тихомир Янакиев 

Първата копка на новата автоспирка в град Черноморец бе направена днес, а плановете на общинското ръководство и строителя са до края на годината обектът да бъде завършен. Проектът е на стойност 242 хил.лева, финансирането е от общинския бюджет.

Припомняме, че на това място имаше стара постройка, изградена през 70-те години на миналия век. Окаяното здание бе с порутен покрив, а основната му част се използваше вестникарски павлион и платена тоалетна. Това беше първото нещо, което голяма част от туристите виждат, а видът не бе никак лицеприятен. Освен това, десетки ученици, които редовно използват обществения транспорт, бяха принудени да чакат при ужасни условия.

Това ли е „историческият облик“ на Черноморец? Вижте как курортът завря заради новата автогара

Сега сградата вече е разрушена, а съвсем скоро Черноморец ще се сдобие с модерна автобусна спирка, каквато курортът безспорно заслужава.

„Щастлив съм, че днес даваме първа копка на едно начинание, което бях обещал в предизборната си кампания. Въпреки трудностите, които имаме през първия мандат, успяваме да се справим. Това е един изключителен успех за нас, защото показахме, че успяваме да се справяме. Имаше хейт срещу този проект, но като цяло се обединихме около консенсуса, че тук трябва да има спирка, и трябва да е нова“, каза кметът Тихомир Янакиев.

Кметът на Черноморец Росен Деспов положи символично осветения крайъгълен камък и отбеляза, че градът заслужава този проект, вижте какво каза още Деспов:

Председателят на ОбС Георги Пинелов също бе сред официалните лица на събитието и отбеляза, че с общи усилия се прави първа копка по проекта и е доволен от постигнато, вижте още тук:

 

Отец Стилиян от храма "Свети Никола" на тържествения водосвет
Вляво на снимката е строителят Тодор Костов, който разяснява подробности за обекта 
Кметът Тихомир Янакиев е щастлив, че изпълни още едно от предизборните си обещания 

 


В категории: Созопол


Флагман.БГ "Петлите" с фурор на фестивал в Прага "Петлите" с фурор на фестивал в Прага 19/05/2024, Неделя 15:53 0
14
Коментара по темата
14.
Вели
16.10.2022 03:19:47
0
2
Тази спирка да не е като тези в Бургас, които струваха много пари, защото щяха да имат отопление, а накрая се оказа, че са отворени от всякъде и не те предпазват дори от дъжда. Разбира се парите отидоха, при който трябваше. За това ли е новина?
13.
Весо
16.10.2022 03:07:53
0
3
Това голяма новина ли е? Трябва да ви е срам, че през 21 в. това за вас е повод да го съобщавате. Да не би спирката да е на Марс, че нещо не сме разбрали? И този кмет друго направил ли е, че извикал за това елементарно строително мероприятие чак поп. Срамота.
12.
Васко
11.10.2022 15:27:44
0
4
Ами като не ми е по темата коментара, направете го тема, нали сте журналисти. Aко пред редакцията ви направят тротоар широк 50см за 50 лева на квадрат, няма ли да направите разследване? Или зависи кой дава хляба.
11.
*********
11.10.2022 08:45:40
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
12а
10.10.2022 20:21:21
0
8
Ама да не забравите да викнете вожда, да отреже лентата, че тая ножица ръжда хвана.
9.
*********
10.10.2022 19:57:53
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
Созополски
10.10.2022 18:00:53
1
26
Хубаво е да има нещо ново, да е честито на Черноморец.
Само че КОГА, КОГА ще има нов автогара в Созопол??? Обещания, обещания и нищо ново. Срамота е такъв град, уж с история и развит туризъм да има само един "кенеф" за спирка.
Заведения, ресторанти, кафета е как така 30 години никой кмет не можа нищо да направи за автогара и болница.
Пак ще дойдат избори и ще се започне със същата "изтъркана плоча" за БОЛНИЦА И АВТОГАРА. А вие созополчани вярвайте и гласувайте, а автогара няма да има. И когато завали дъж и чакате автобуса като мокри кокошки, спомнете си за кмета и общинските съветници....
Ура!!!
7.
*********
10.10.2022 17:56:51
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
6.
Дани
10.10.2022 17:14:05
6
19
Защо лъжат, че в старата спирка са се помещавали тоалетна и вестникарски павилион, а в действителност имаше кафене. Хартиени вестници кой купува сега? В новата автоспирка сигурно ще има същото. Някой ще се облагодетелства и всички знаят кой е този някой.
5.
Ай сиктир с тия първи копки!
10.10.2022 17:07:43
5
18
Дaвaл първa кoпкa нa нeщo, кoeтo бил oбeщaл в прeдизбoрнaтa си кaмпaния?! WTF?! Първo гo нaпрaви и пoслe сe хвaли. Нa кoй му пукa зa първaтa ти кoпкa, хoрaтa искaт дa видят изпълнeни oбeщaния, a нe дa чувaт хвaлби прeдвaритeлнo. Знaeш ли нa кoлкo първи кoпки съм сe нaглeдaл? Дaжe и първaтa кoпкa нa ГУМ-a в Бургaс съм глeдaл, oбaчe ГУМ нямa :-))))
4.
Ай сиктир с тия първи копки!
10.10.2022 17:05:16
6
13
Давал първа копка на нещо, което бил обещал в предизборната си кампания?! WTF?!
Първо го направи и после се хвали. На кой му пука за първата ти копка, хората искат да видят изпълнени обещания, а не да чуват хвалби предварително. Знаеш ли на колко първи копки съм се нагледал? Даже и първата копка на ГУМ-а в Бургас съм гледал, обаче ГУМ няма :-))))
И първата копка на Арената на Бойко съм гледал, обеща да е готова за Х пари до 2018г и да струва 38 млн.лв... сега сме края на 2022, а още не е готова. Колко пари са наляти в нея до момента? Има ли журналисти, да зададат правилните въпроси, на виновните? Няма!
3.
pff
10.10.2022 16:50:03
1
6
tooop
2.
Бургас
10.10.2022 16:45:01
0
13
Като тези в Бургас ли ще са? На цената на малък апартамент?
1.
усвоихме парите
10.10.2022 16:44:16
4
19
Честито!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Той е мамино момченце - разглезен е до безобразие, сега КАТ го остави без книжка Безразсъдният на пътя фолкаджия преди 2 години остана без контролен талон при проверка в ранните часове на нощта в столичния „Студентски град“ Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори