×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдбовно пълнолуние в Овен: как ще се отрази мощната му енергия върху всяка зодия


07 Октомври 2022, Петък, 18:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Пълнолунието в Овен на 9 октомври е астрологичен намек да си припомните колко сте пораснали

Пълнолунията са време за освобождаване и разчистване. Ако имате излишък в живота си, това е моментът той да отиде на вятъра. Чрез тиха медитация, обмяна на мисли или духовна практика пълнолунията са точка, в която можем да се отпуснем.

Пригответе се да погледнете назад: пълнолунието в Овен на 9 октомври е астрологичен намек да си припомните колко сте пораснали. Приемете това ръководство като месечно напомняне да обмисляте и преразглеждате намеренията си – вашият хороскоп е подкана за саморефлексия.

На 9 октомври пълнолунието в Овен ще се противопостави на Слънцето във Везни, завършвайки своя цикъл. В астрологията Луната се свързва с детството, майчинството, отглеждането и емоциите. Как почитате човека, който някога сте били? Сега е страхотен момент да обмислите моментите си на лидерство и развитие чрез миналия си опит. Чрез саморефлексия ние сме вдъхновени да цъфтим отново.

Разберете как ще се отрази пълнолунието в Овен на вашата зодия:

ОВЕН

Как виждате себе си, Овен? Един от начините, по които показваме себе си, е като решим да внимаваме с кого прекарваме времето си. „Приятел“ е термин, който може би използвате твърде свободно. Разбира се, само вие можете да определите какво означава тясно партньорство за вас. Отделете време, за да определите какво означава истинското приятелство за вас и кажете на близките си, че ги цените.

ТЕЛЕЦ

Може бързо да отхвърлите чувствата си или да млъкнете, когато ви попитат за страховете ви. Запомнете, скъпа земна зодия, че това, което чувствате, често се отразява във вашето тяло и среда. Когато не сте добре, вашето физическо пространство отразява психическото ви състояние. Отделете време да се огледате и да проверите ума и тялото си. Размишляването върху това как изглежда вашето пространство и как се чувства тялото ви, когато се справяте добре, е сигурен начин да стимулирате самосъзнанието си.

БЛИЗНАЦИ

Уверете се, че не се разкъсвате прекалено, скъпи Близнаци. Вие сте доста социални, така че няма как да не бъдете на всички места едновременно! Впечатляващо е как можете да се развиете цифрово, физически, умствено и духовно. Не забравяйте да се свържете със себе си – може би ви предстои социална детоксикация (и не, това не означава да забравите всичките си приятели). Помислете къде изчерпвате енергията си и се отдръпнете, ако е необходимо!

РАК

Вие се зареждате чрез кариерата си и това е забележително! С планетата на мъдростта Юпитер, който все още ретрограден, по време на пълнолунието вие сте натоварени да помислите колко далеч сте стигнали. Спомняте ли си стъпките, които трябваше да предприемете, за да стигнете до мястото, където сте? Жертвите и грешните стъпки, които сте направили по пътя, не трябва да остават неоценени. Как станахте толкова смели?

ЛЪВ

Върнете се назад, много назад, когато сте били мнооого по-малки. Какво помогна на по-младата ви версия да почувства страст към ученето? Да размишлявате върху младостта си е чудесен начин да развиете ново чувство за вдъхновение и стремеж. Колкото повече стимули създадете, толкова по-лесно ще ви бъде да изричате нови идеи във Вселената. Когато започнете да говорите, тогава можете да насърчите творчеството. 

ДЕВА

Около вас се случват много промени. Едната е как взаимодействате със света. Това, което сте смятали за странно като дете, днес е стандарт. Може да е трудно да се адаптирате към промените; кой знаеше, че ще има такова нещо като „ново нормално“. Бъдете отворени към себе си и изпитвайте повече състрадание към себе си. Не сте сами в това, че трябва да преминете през фазата на преоткриване.

ВЕЗНИ

Колкото повече енергия влагате в себе си, толкова по-привлекателни изглеждате, Везни. Изглежда, че привличате погледите на много почитатели. Ако се интересувате от някого, сега е чудесен момент да флиртувате и да видите как ще ви отвърнат. Тревожете се по-малко за отхвърляне и повече за постигане на яснота в отношенията. 

СКОРПИОН

Прекарали сте много време в медитация, съзерцание и режим на самоусъвършенстване. Тъй като сте отделили време да се развиете, вие сте си дали разрешение да станете по-внимателни и загрижени. Може да искате да се оттеглите, но светът изисква вашето присъствие! Изградете постоянна рутина за вашия личен растеж, така че да не се налага винаги да сте в режим на самопомощ! 

СТРЕЛЕЦ

Стрелци, от всички зодии вие сте най-готови за флирт и евентуално за връзка! Любовта и привързаността са достъпни за вас и те могат да стигнат толкова далеч, колкото сте готови. Ще оставите ли влюбените да ви подминават или ще дадете шанс на някой специален? Понякога най-предизвикателната част от любовта е да си я позволите, а пълнолунието в Овен е страхотно време да бъдете спонтанни. Само вие знаете кога чувствате, че моментът е подходящ!

КОЗИРОГ

Намирането на спокойствие със семейството ви е сигурен начин да се отпуснете. Като усърден работник знаете, че е лесно да бъдете погълнати от планове и задължения. Това, което може да възнамерявате да бъде кратък проект, може да се превърне в работа до късно или дори по-лошо - цяла нощ! Не пропускайте да отделите време за любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ

Да се ​​научите да изразявате мнението си е процес през целия живот, Водолеи. Промените и растежът се случват, когато мислите, че сте се научили как да артикулирате мислите си перфектно. Направете място за нова информация и покажете желание да се отнасяте към общуването като към практика. Комуникацията е грешна само когато говорите зло на другите или позволявате на хората да ви нараняват със своите думи. Не забравяйте, че да отстоявате себе си не е същото като да спорите с хората. 

РИБИ

Когато научавате какво е важно за тези, които цените, уверете се, че се грижите за ценностите си. Това пълнолуние е предшественик на много преживявания, които ще ви помогнат да си припомните най-важното за вас. Инвестирането в това, което смятате за важно, е отличен начин да позволите на хората около вас да ви разберат по-добре. Ще се изненадате кой е готов да ви подкрепи, когато споделите вашите мечти и идеи с Вселената. 


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори