×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Силният отбор на ГЕРБ-СДС: Подкрепете листа 24, за да заприлича България малко повече на Бургас


Силният отбор на ГЕРБ-СДС: Подкрепете листа 24, за да заприлича България малко повече на Бургас
Старата гвардия в ГЕРБ подкрепиха кандидатите, защото са категорични, че мъдростта и младостта трябва да се обединят в политиката
28 Септември 2022, Сряда, 18:48 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Водачът Жечо Станков очерта основните задачи пред бъдещите депутати от ГЕРБ-СДС

Силният отбор на ГЕРБ-СДС за Бургас закри кампанията си със заявката да продължи да бъде близо до хората, да чуе какви са нуждите им и да намери решения за проблемите.

Днес в пространството около Часовника се събраха кандидатите за народни представители, а за да ги подкрепят дойдоха и представителите на старата гвардия в ГЕРБ, които са категорични, че мъдростта и младостта трябва да се обединят в политиката.

Водачът на листата Жечо Станков припомни, че винаги по време на кампании от ГЕРБ са били близо до хората и до местните власти. „За нас е било важно да чуем нуждите им и да намерим решение за проблемите. Поемаме ясен ангажимент към кметовете и жителите на регионите, че в Бургаска област през зимата няма да има тъмни улици. Ще има компенсации. Поемаме ясни ангажименти за решаване на всички основни проблеми”, каза Жечо Станков.

Той очерта и основните задачи пред бъдещите депутати от ГЕРБ:

„Първата е справяне с инфлацията и високите цени, от които страдат хората. Нашият отбор знае конкретните мерки, които трябва да се предприемат, както и финансовите и икономически механизми.

Програмата за саниране трябва да продължи. Служебното правителство обяви, че има готовност да продължи от 1 ноември, но не трябва хората да доплащат за това. Всяко домакинство в момента трябва да изкара пари от джоба си, за да се включи в програмата”, каза Жечо Станков и припомни, че по програмата със съфинансиране бяха санирани само 2 блока преди 8 години.

Не трябва да делим хората на първа и втора категория, ще направим всичко възможно да върнем нашия проект – еднофамилните сгради в него също са допустими за саниране, добави той и призова хората да бъдат активни до края на годината, защото ще стартира и програмата за слънчеви панели и такива за електричество на покривите

Като трета важна задача Жечо Станков посочи изпълнението на важните инфраструктурни обекти за Бургас – въвеждане в експлоатация на Северния обход и започване на Южен обход – който да извежда трафика към индустриалната зона, втората входно-изходна артерия на ж. к. „Меден рудник” и четирилентовите пътища – Царево, Приморско, Айтос, Малко Търново.

Парите в индустриалните зони трябва да се движат преди инвеститора. Сега е моментът, в който държавата трябва най-много да инвестира в индустриалните зони, каза Жечо Станков.

Иван Алексиев - областен лидер на ГЕРБ за Бургас и кмет на Поморие

Областният лидер на ГЕРБ за Бургас и кмет на Поморие Иван Алексиев обяви, че отборът продължава срещите с хората. „Ние сме с ясното съзнание, че трябва да им предложим решения. Най-важното е да изправим държавата и да нормализираме живота на хората.

Радостен съм и изказвам огромни благодарности към старата гвардия на ГЕРБ-Бургас. Те продължават да работят за региона си и за Бургас и са тук до нас”, каза Алексиев.

нес в пространството около Часовника се събраха кандидатите за народни представители и няколко стотин поддръжници на ГЕРБ

Кметът на Бургас и член на ИК на ГЕРБ Димитър Николов заръча на бъдещите депутати да осигурят най-доброто за Бургас.

„Не мога да степенувам проектите. Бургас не бива да бъде третиран като втора категория град. Сега дори не ни подхвърляха трохи, всичките ни проекти бяха спрени, а са важни за Бургас и за мен е важно да се изпълняват. Не говоря да получаваме подаяние от държавата, а осигурени пари от ЕС и от Плана за възстановяване в различните сфери”, каза Николов.

„Отпушете европейските средства. Всичко ни спряха. Не се издържа и се надявам хора, които носят Бургас в сърцето, да отидат и да ударят по масата”, призова кметът.

И добави, че тази зима ще е на скъпата енергия, газ, парно, електроенергия. Ние изпращаме нашия водач Жечо Станков там, той най-добре разбира как тези цени да започнат да падат, не само да не растат, каза Димитър Николов.

„Нека с вашата помощ направим така че повече знаещи и можещи хора от този отбор отидат в парламента. Да спрем да говорим за проблеми, а за развитие, да не се мразим, а да говорим за подкрепа и прогрес. С хора като тези в листата Бургас има бъдеще и има смисъл”, каза кметът на Бургас Димитър Николов.

Вторият в листата Любен Дилов – син заяви, че Бургас е витрина на това, което би трябвало да бъде България. „Единението, което получаваме на първо място тук, е модел за България. Подкрепете листа 24, за да заприлича България малко повече на Бургас и да спрем политическата криза”, призова той.

Един от доайените в ГЕРБ още от създаването му Стоян Гюзелев припомни, че първите избори на ГЕРБ бяха 2007 г. „Като земеделец знам, че ако не засея в определен срок, няма какво да пожъна, затова да си свършим работата в неделя и да не пращаме хората на нови избори в края на зимата”, призова той.

Жечо Станков и кандидати от силния отбор на ГЕРБ

 




Флагман.БГ Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите 21/05/2024, Вторник 07:13 1
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 1
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
България Всички новини
Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Заради проблеми с разпечатване на ПДФ файлова пък всички зрелостници ще получат като бонус 4 точки на изпита по български език  Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Началникът на сигурност БДЖ Тодор Тодоров разкри, че нападателят, който крещи, че е с жълта книжка, е рецидивист  Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Апелативният съд гледа мярката й Почитаме светците Константин и Елена Почитаме светците Константин и Елена  Днес в Странджа нестинарите ходят по огън с техните икони в ръце 28 плажа може да останат неохраняеми 28 плажа може да останат неохраняеми Липсва интерес за много от плажните ивици във Варненско заради промените в наредбата за водноспасителната дейност Овенът поема по нов път, а Ракът да внимава с неприлични предложения Овенът поема по нов път, а Ракът да внимава с неприлични предложения Хороскоп за деня – 21 май 2024, вторник Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те
Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори