×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-голямото основно училище в Югоизточна България - ОУ "Братя Миладинови", посрещна новата учебна година


Най-голямото основно училище в Югоизточна България - ОУ "Братя Миладинови", посрещна новата учебна година
Най-нетърпеливи да започнат приключението, наречено образование, бяха първокласниците
15 Септември 2022, Четвъртък, 10:06 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Георги РУСЧЕВ

Специално тържество бе организирало новото ръководство на бургаското елитно школо в лицето на директор Снежа Любомирова и екипа ѝ

С пъстро тържество най-голяното основно училище в Бургас и Югоизточна България - ОУ "Братя Миладинови", посрещна новата учебна година. Над 1000 деца и техните родители се събраха в двора на елитното училище, за да дадат начало на учебната 2022-2023 г.

Най-нетърпеливи да прекрачат прага на ОУ "Братя Миладинови" бяха първокласниците от четирите нови паралелки, които тепърва се впускат в приключението, наречено образование. Те бяха приятно изненадани от организираното от новото ръководство на основното училище тържество, включило в себе си редица изпълнения на песни, танци и речитативи.

Личен поздрав към всички деца, започващи новата учебна година изказаха директорът на училището Снежа Любомирова и началникът на РУО-Бургас Петя Петрова, а поздравителни адреси бяха изпратени от кмета Димитър Николов, областният управител проф. Мария Нейкова, политици, общински съветници, общесъвеници и приятели. На тържеството присъства и председателят на Обществения съвет на ОУ "Братя Миладинови" - Валери Лазаров.




В категории: Просвета , Бургас


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
12
Коментара по темата
12.
Снежана курва
01.04.2023 16:39:58
0
3
Ква е тая директорка малоумници как може да сложите такава директорка да загрозява училището.Тая тъпанарка си мисли че е голяма работа а е махната от други училища и сложена директорка.Тъпаци ще провали всичката тази история на това велико училище.Старият директор Бочко Бочев направи това велико училище а сега няква дет си няма и на представа кво става го правили"браво".
11.
До 10
19.09.2022 10:54:30
1
3
Кое преподавателче по музика, че те във Влас пеят ли? А пък що са я махнали, има си крушка опашка. Тя с колко фамилии е, що се прикрива?
10.
Шшщ
17.09.2022 14:54:45
0
3
До 9
Чух, че са я махнали, за да сложат на нейното място приятелчето на ненадареното им преподавателче по музика
9.
???
16.09.2022 11:53:26
1
6
Само да питам, тая новата уж директорка не беше ли махната от училището в Влас? Щото като гледам тя е. Браво наммерихте й място. Така се прави. Нищо де то и без това и Петрова ще си ходи скоро
8.
Случайни минувачи
15.09.2022 19:53:06
2
7
Ей това е, пляскаме отвън, хвърляме прах в очите на родителите. Вътре като гнила ябълка. Само Бочев липсва да им се смее докато бори корупцията и с Ненков опоскаха всичко. Те се радват и танцуват. Пример как се унищожава едно училище. Продължавайте да пляскате и на Продължаваме промяната пляскайте и на общината.
7.
Оххх
15.09.2022 16:50:37
0
4
Тая ,с очилата какви нянки има,с фурмички
6.
Boko
15.09.2022 16:23:43
0
6
Госпожата не била учител а мениджер на моите деца.
Това е еманация на извратената неолиберална ,транс национална и сексуална идеология дето се сипе в казионното училище на Митко и шефа му Бойко.
Госпожо млад мери Джейн. Аз ще си възпитавам децата а не вие. Сина ми с розова тениска няма да ходи ,вервайте ми.
5.
Да се знае
15.09.2022 15:19:14
2
8
Паралелките са 5, а не 4. Ненков пак е подвел Флагман. Никой не е виждал и чувал г-т Валери Лазаров. А пък твърдите, че присъствал!?! Какво тържество и какво общо има ръководството с това? За какъв екип говорите? И си оправяйте грешките, много често ги допускате.
4.
Читател
15.09.2022 11:10:42
2
12
До 2 - Ненков избЕга, нЕма го.
3.
9999
15.09.2022 10:45:25
0
23
Да, да, тя го организирала !!! От два дни е там и вече голям организатор! Добре, че са учителите ! Хайде стига стига лъжи!
2.
Срамота
15.09.2022 10:40:52
1
19
Бива ли една снимка с Иван Ненков да не пуснете?!
1.
Ало Вараца?
15.09.2022 10:16:02
6
12
Като гледам клетите четници от първи клас и се чудя кога ще им светне лампата, че тоя филм не е добър за тях и ще пуснат офертата на родителите си да се изнесат от тук.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори