×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хранова обидена от мизерната си пенсия


01 Септември 2022, Четвъртък, 14:40 ч.

Изпълнителката на вечнозеления хит „Устрем“ изповяда, че все таи обида в душата си

117 лева под минималната пенсия получава естрадната звезда Маргарита Хранова. Дори след увеличението от юли пенсията на певицата оставала закотвена на 350 лв. „Дано не опирам до нея“, коментира любимката на поколения българи, пише България Днес.

„Марги взема една от най-мизерните пенсии в цялата гилдия“, разкриват нейни колеги.

Маргарита Хранова дори не могла да се класира за минималния размер от 467 лева, който влезе в сила от 1 юли, тъй като и тя като много от колегите си имала проблеми с доказването на стажа.

Изпълнителката на вечнозеления хит „Устрем“ изповяда, че все още таи обида в душата си, защото през 2019-та година от Министерството на културата отказват да й отпуснат пожизнената персонална пенсия от 700 лева. „Не посочиха никакви доводи за отказа и дори не ми се обадиха да съобщят решението си“, не крие огорчението си певицата.
 


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
10
Коментара по темата
10.
Йоцо
05.09.2022 14:32:21
0
1
Щом няма да зависиш от малката пенсия...имаш много други доходи
9.
Габи
02.09.2022 11:43:08
0
1
Хранова да се срамува от укриването на доходите си. Освен с пеене тя има участия в театъра, в реклами, а сигорно и в частни партита. Обявила ли е всички доходи които са много над получаваните заплати на един пенсионер със средна пенсия.
8.
Хранова и компания
01.09.2022 22:38:33
0
6
Ядахте,пихте,пяхте и се веселихте,прибирахте си хонорарите,не декларирахте приходи,ама сега ревете за пенсии. Ми..няма да има. Като не даваш,няма как да получиш.
7.
X
01.09.2022 19:06:17
0
6
Тежък живот,труден ,да пееш,да ядеш на корем по време на комунизма,а не като дядо ми,който е работил 50 години в завода и всичко се е правила с ръце,нищо работа е неговото сравнено с вашия тежък труд
6.
Бай Генчо
01.09.2022 18:34:51
0
2
Който пее...зло не мисли....,
който слуша да му мисли..!
5.
Почитател
01.09.2022 18:18:15
0
13
Ами, когато цял живот прибираше хонорари от по колко хиляди лева без деклариране почти ежедневно защо не плака? Уважавам Маргарита Хранова и творчеството ѝ, но какво точно очакваше? Цял живот работят недекларируема работа, голяма част от артистите и не плащат осигуровки или данъци, а накрая плачат за висока пенсия. Разбирам да е човек, изгърбил се от работа целия си живот, живял съвестно на фиксирана заплата, плащал осигуровки и стоял много далече от охолния живот на сценичните глезеници, но Маргарита Хранова, която цял живот живее като писано яйце, макар и да е настояща звезда и нея ли трябва да съжали човек? Тук не е виновна държавата. Виновни са си артистите, че живеят недалновидно, когато печелят преимуществено непотени пари. Цял живот се скатават и живеят митничарската, повечето са без един изряден документ на каквото и да е държавно-обществено равнище, а накрая искат баснословни пенсии. Няма как да се получи. Дори да уважавам Марги, трябваше отдавна да е знаела, че на каквато черга си постелиш - на нея и ще спиш.
4.
до 3
01.09.2022 16:26:44
0
14
Така е, но пък всеки може да се осигурява.

Мравките докато събирали,
щурчетата пели,
но дошла зима и огладнели...
3.
Мери
01.09.2022 16:12:03
14
5
До номер 2: нейната работа е да развеселява хората и го е правила. Всеки не може да носи тухли и камъни, както и не всеки може да пее.
2.
Кораб минава ли....
01.09.2022 15:35:39
3
8
Права е жената носила е тухли четворки , нощни смени е карала , при студ и вятър е работила ......!!!
1.
КЬОСЕВ
01.09.2022 15:24:48
2
15
Да беше се осигурявала!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори