×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъжът, който се заби в саксиите пред КАТ-Пловдив - рекордьор с 63 акта, без книжка и дрогиран


Мъжът, който се заби в саксиите пред КАТ-Пловдив - рекордьор с 63 акта, без книжка и дрогиран
След като е арестуван, са му направени тестове, този за наркотици е положителен
03 Август 2022, Сряда, 12:36 ч.
Автор: Флагман.бг

Нарушителят е рискувал живота на гражданите, които чакали в двора на Пътна полиция, заплашвал да се самоубие

47-годишният мъж, който вчера се заби в саксиите на паркинга при КАТ, при опит да избяга от полицейска проверка, е истински рецидивист. Той е натрупал 63 акта със съответните наказателни постановления и още 25 фиша за превишена скорост. 

"Това е фрапантен случай. Инцидентът е станал вчера около 15 часа. Извършителят е пристигнал в КАТ, за да възстанови регистрацията на автомобила си. Служителят на гишето забелязва, че се държи неадекватно. Правят проверка, установяват, че книжката му е отнета и предупреждават колегите си, които са дежурни. След като напуска администрацията на КАТ, мъжът се качва в автомобила си тойота. Униформени служители му искат документите. Той им заявява, че не желае да участва в проверката, натиска газта и се опитва да избяга. Той обикаля с колата си по паркинга, карайки с висока скорост и застрашавайки живота на гражданите, които чакат там, а след това се опитва да напусне района. Полицаите обаче вече са блокирали изхода и той се опитва да излезе през бетонните саксии. След това се заключва в тойотата и започва да заплашва, че ще сложи край на живота си. Един от служителите чупи стъклото и го вади от колата. Мъжът е задържан за 24 часа, предстои прокуратурата да го остави в ареста за още 72", заяви говорителят на Районна прокуратура Атанас Илиев.  

След като е арестуван, са му направени тестове за алкохол и наркотици. Тестът за алкохол е отрицателен, а този за наркотици е реагирал на амфетамин. Мъжът е поискал да му бъде направена кръвна проба, дал е и урина. 

"Изразявам благодарност на колегите от Пътна полиция, които са успели да задържат нарушителя и са успели да предотвратят евентуални жертви и материални щети", заяви Илиев. 

Той допълни, че въпросният мъж е поставил рекорд по най-бърза регистрация и дерегистрация в историята на КАТ. Номерата на автомобила му са били свалени през февруали, когато той е заловен да кара пиян. В деня, в който наказанието изтича, той отива в КАТ, за да пререгистрира автомобила. След вчерашния екшън обаче, номерата му отново са свалени.  

Мъжът е залавян два пъти да шофира под въздействие на алкохол - през 2018 и 2022 година. Той е осъден условно и е с отнета книжка. 

"На всички, които идват за регистрация в КАТ, се правят проверки за невръчени електронни фишове. Колегата, който е регистрирал колата, му е направило впечатление, че мъжът е с отнета книжка. Той подава сигнал на колегите и те организират проверка на изхода. Нашите предприемат всички действия да бъде задържан. Решението на колегата да счупи стъклото е правилно. Имало е риск за хората, които са били на територията на паркинга на КАТ. Там е имало 50-60 души. Полицаите са предупредили хората и благодарение на това  че изходът е бил затапен, нарушителят е спрял в саксиите", коментира началникът на Пътна полиция Йордан Милушев.

Мъжът е имал актове и фишове в цялата страна. Предстои да му бъдат повдигнати още три обвинения - за хулиганство с особена дързост, за неизпълнение на полицейско разпореждане. Наред с присъдата, която ще получи, той ще трябва да излежи и остатъка от предишното си наказание. 

Началникът на Охранителна полиция Костадин Костов заяви, че заради зачестилите случаи на водачи, които шофират под въздействието на наркотици и неадекватното им поведение на пътя, започва обучение на целия състав. Всички служители с оперативни фунции от следващата седмица поетапно ще се включат в тези обучения, на които ще им бъде разяснено как да реагират в подобни ситуации, а също така ще имат теоретична и практическа подготовка за употреба на физическа сила, помощни средства и ленти с шипове на пътя, предаде trafficnews.bg.

 


В категории: Пловдив


В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
Той оцени себе си на 150 хил.лева
Той оцени себе си на 150 хил.лева 09/05/2024, Четвъртък 11:30 0
15
Коментара по темата
15.
пацо
03.08.2022 21:09:08
0
1
Като счупи стъклото и ония отвори вратата, защото от нея нямаше смисъл.
Даваха се съвети да се чупи другата страна да не се нарани нарушителя.
Оценете ентусиазма на хората да се реагира бързо и дори прецизно.
Не става това всеки ден за да изчистиш грешките.
14.
1111
03.08.2022 18:47:07
1
2
За трети път в живота си виждам истински полицай. Както аз всеки ден ходя на работа и си плащам данъците така и полицайте трябва да действат точно така.
13.
Иван
03.08.2022 17:56:25
2
1
А защо на гишето са му регистрирали колата след като са го видели че е без книжка и неадекватен. Въпроса можеше да се реши и без този цирк.
12.
Като гледам клипа
03.08.2022 14:54:50
19
13
няколко неща будят смях, а не възхищение...
Полицаят направи опит да счупи стъклото с ръка (много филми е гледал), а някакъв от кибиците му подритна парче камък или бетон за да му помогне .
Хеле стъклото се счупи, но едновременно с това вратата се отвори, което показва, че оня отвътре вече е бил посегнал към дръжката...
Което пък показва, че изобщо не е имало нужда да му се чупи стъклото...
А тръшкането на асфалта по лице, все едно има картечница в ръцете си, направо изби рибата!
11.
Дуньо простия
03.08.2022 14:52:16
2
6
И къде са ченгетата с високите заплати по над 2 бона и средно образование, защо не си вършат работата???????
10.
Катаджията
03.08.2022 14:27:20
3
10
и с фолио на предните прозорци, само това е достатъчна причина да му счупят прозореца.
9.
Nikito
03.08.2022 14:00:48
4
8
Тез оръжия за какво са ви дадени за красота ли? Кат не се подчинява на полицейско разпореждане директно стрелба ама кат се сетя с вашите стоп патрони смешни най- много вие да се контузите както стана последно в Бургас. Ако някой им извади бойно оръжие нашите полицаи ще отговарят с макаров със стоп патрони ... смях.
8.
дебили бургас
03.08.2022 13:58:59
2
16
Браво на полицаите!
7.
бай Тошо
03.08.2022 13:52:05
3
14
Закривай държавата, цялото управление да се извършва отвън.
6.
Хахахxa
03.08.2022 13:42:10
3
25
Евалата на полицая! Екшън герой! Само че чак до чупене на стъклото не беше нужно да се стига. Този отвътре сам си отвори вратата, но вече му бяха думнали джама! И как вряка, все едно го колят! Отстрани фоторепортерът и той приглася! Абе с две думи- българска родна картинка!
5.
Прост ме роди сам ще стана полицай
03.08.2022 13:36:15
28
6
Мазната проста кука ко ми счупи джама тъй ще го ...... пре жена му ама и роя шофьор е за бой
4.
Горкият
03.08.2022 13:35:43
0
21
какво е трябвало да направи само и само да бъде задържан, след като никой до сега не е предприел адекватни мерки.
3.
Катя
03.08.2022 13:16:59
0
31
Какви са тези наши законо позволяващи такова нещо? Защо не е в затвора? Колата защо не е конфискувана? Добре , че не е блъснал някого.
2.
Селянин
03.08.2022 13:11:25
0
27
Допускането на обща безотговорност влошава качеството на Матряла, което от своя страна води до обща безотговорност.
Добра работа на полицията в случая. Сега ако и прокуратурата и съда свършат нещо, ще има един потенциален убиец по малко на свобода.
A дано, ама надали...
1.
Homo Erectus
03.08.2022 13:02:29
0
54
Хващан няколко пъти да кара пиян, продължава да кара. 63 акта, продължава да кара. Няма книжка, продължава да кара. Друса, продължава да кара. И този не е изключение. Аве, в тази малка държава е пълно с кандидати за газовата камера, независимо от етноса.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден ден Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" До няколко дни предстои агенция "Митници" да изготви техническа спецификация на проекта за разширяването на пункт "Малко Търново" и процедурата да бъде задвижена приоритетно по ресорните институции "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика В Черноморец отключиха морето В Черноморец отключиха морето През шпалир от военнослужещи, водено от отец Стилиян от храма „Свети Никола“ в 10.00ч. тръгна шествие с иконите на светеца - покровител на града, на Богородица и Исус Христос до пристанището Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Зрителите шашнати как се е разхубавила тази актриса Някогашната беквокалистка в „Шоуто на Слави“ изглежда по-добре, отколкото на 20 години Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му В лицето на възпитаниците на СУ „Н.Й.Вапцаров“ – гр. Царево служителите в общинска администрация имаха достойни заместници, които се справиха отлично с поставените им задачи и показаха силна амбиция и мотивация за работа Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Останаха само празноглави кифли  Мис България се набоцка с опасните спринцовки Мис България се набоцка с опасните спринцовки Стана като морков Той оцени себе си на 150 хил.лева Той оцени себе си на 150 хил.лева Едва ли някой формат ще му ги плати
Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори