×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво казва Марсовият ви знак за вашата енергия, гняв и сексуален живот


20 Юли 2022, Сряда, 18:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Всяко небесно тяло говори за конкретен аспект от вашата личност и поведение в живота ви

Това, което наричаме зодиакален знак, е положението на Слънцето по време на раждането (познат и като слънчев знак). И докато той ни казва доста за характера на един човек, ако се ограничим само до него, няма да имаме възможност да се задълбочим. Марсовият ни знак ни казва много за пробивната енергия, която имаме, как изразяваме гнева си и сексуалността си.

Всяко небесно тяло говори за конкретен аспект от вашата личност и поведение в живота ви. Например Венера, планетата на любовта, красотата и парите, във вашата карта говори за това как се отнасяте към другите, как се изразявате романтично (т.е. как флиртувате) и артистично, как изпитвате удоволствие, както и какво оценявате и смятате за естетично.

Разположението на Марс - планетата на енергията, действието и секса - може да хвърли светлина върху вашата сексуалност, енергията ви, желанията, които ви разпалват отвътре, и как правите стъпки, за да ги осъществите, както и как се справяте с гнева и агресията и как ги изразявате.

За да откриете кой е вашият Марсов знак, потърсете калкулатор, който може да пресметне наталната ви карта.

Проверете в кой знак попада вашият.

Овен

Вие сте избухливи и прями. Брързо се ядосвате и бързо се успокоявате. Можете да кажете тежки и обидни неща, докато спорите, и не можете да спрете тази енергия, защото Овен все пак е управляван от Марс. Основното при Марс в Овен е, че се доверявате се на инстинктите си и затова сте склонни да бъдете директни и импулсивни. Оставате директни и в интимните си отношения, защото нямате време за игри, просто заявявате, че харесвате някого и ако чувствата са взаимни, всичко става бързо. Дори в леглото сте нещо като еротичен завоевател. Погледът ви може да подпали и най-студената плът и вие не се срамувате от това.

Телец

Вие сте силни, стабилни и много чувствени личности. Гневът не е вашата стихия (трябва някой мно-о-о-го да се постарае, за да ви вбеси), но когато се разстроите, можете да се превърнете в буен бик. За щастие, това не се случва често, тъй като търпението и дългосрочните цели са силната ви страна. Вие търсите удоволствието във всичко, независимо за какво става въпрос. То е това, което ви дърпа напред (бавно и полека) към успехите ви. Обичате да доставяте удоволствие и на партньорите ви и ви идва отвътре да обгърнете сетивата им от всички страни. Вие сте най-чувствения марсов знак.

Близнаци

Ако вашият Марс е в Близнаци, може да ви е трудно да седите на едно място. Но не е изцяло по ваша вина, просто имате нужда от постоянна стимулация, за да поддържате вътрешния си огън. Вие сте астрологичният еквивалент на хамелеон, който се адаптира и променя според средата си. Възможно е да сте малко агресивни или инвазивни в езика си и начина, по който общувате с другите. Не се изненадвайте, ако се окажете в състояние да се развивате добре в среди, които изискват промяна на темпото и на посоката. Вие просто цъфтите сред буйния поток на живота, от там идва жизнената ви енергия. И тъй като споменахме темпо и език... Това са ви двете любими неща и под завивките. Може би сте фен на ролевите игри и някой да ви шушне нещо мръсно.

Рак

Марс в Рак може ни покaзва как енергията и стремежът ни могат да имат и голяма дълбочина. Марс в този знак отразява конфликти в дома или още повече във вътрешен план. Как миналото може да ни преследва, как можем да се борим да се вслушаме в гнева си или да го изразим, първична и сурова енергия, която не винаги се изразява открито. Марс в Рак е различен тип интензивност, той е защитен и скрит. Макар че това е предизвикателно или неудобно разположение за Марс, то е шанс за огнената планета да се излекува от изгарянията и белезите на битките, които води. Човекът с Марс в Рак е изключително отдаден любовник. Той обича да се грижи за удоволствието на партньора си и самият той да бъде обгрижван. Той/тя умее да покаже на половинката си, че няма място, което ще остане нецелунато и няма въздишка, която да остане тиха. Малко други марсови знаци са толкова отдадени.

Лъв

Три думи ви описват: силни, амбициозни и сексуални. Знаете какво и кого искате и как да го получите. Вашият начин на действие е да водите със сърцето си. Освен това умеете да се забавлявате и привличате хората като магнит навсякъде, където отидете. Излъчвате много чиста енергия и това се усеща от всеки, който ви срещне, независимо дали ви харесва или не. Когато се ядосате обаче нещата стават лесно запалими. Трудно прощавате унижение, дори да не е било нарочно и ви мотивират ласкателства: внимавайте с тези ваши черти. Обичате хората около вас да са представителни и обикновено средите, в които искате да се развивате, са от висок калибър. Но пък вие знаете как да установите индивидуалността си, така че рано или късно всичко ви се получава. В леглото сте огнена стихия и партньорите ви имат чувството, че блестят под прожектора на вашето внимание, с което ги обливате. Никой не забравя нощните приключения с вас.

Дева

Ако вашият Марс е в Дева, вие сте на практика Жената чудо на мултитаскинга. Тази свръхсила се проявява чрез вашата високопродуктивна и целеустремена природа. Вие сте наистина амбициозни и същевременно изключително последователни. Яростта ви рядко е видима, обикновено се готви дълго под повърхността, което ви прави доста опасни, особено ако я потискате много. Имате способността да разрушите някого с думи, като му кажете точно какво му куца. Малко сте срамежливи, когато става въпрос за любов, но при подходящите хора се разгръщате напълно. В леглото обичате да служите на партньора си и обичате да бъдете поощрявани, за да знаете, че се справяте добре. Няма нищо по-хубаво за вас от това да чуете "Уау, това беше зашеметяващо!" и когато го чуете целите заблестявате.

Везни

Ако вашият Марс е във Везни, нека кажем, че вероятно не сте най-добрите във вземането на решения, често прекарвате повече време в магазина, отколкото сте планирали. Въпреки това, след като вземете решение, вие сте в състояние да свършите нещата докрай. Много хора не ви виждат като амбициозни, но това съвсем не е така. Просто имате тиха и спокойна енергия и умеете бързо да завързвате контакти. Изкачвате се по стълбата неустено, защото имате завидни дипломатични умения. Буквално всички ви харесват. Освен това обичате да угаждате на хората (това не е лошо!) и да пазите мира във взаимоотношенията си. Добре е все пак да се научите да се защитавате за моментите, в които няма да бъдете харесани. Предпочитате друг да поема инициативата в леглото, но това не означава, че сте сковани. Готови сте да направите всяка фантазия реална и имате много добър усет за това, какво може да хареса партньора ви много преди да го е споменал/а.

Скорпион

Става горещо, горещо, горещо! Ако вашият Марс е в Скорпион, вие сте в най-добра форма, когато сами се предизвиквате да направите невъзможното. Освен това вие сте невероятна стихия и носите славата на най-издръжливия знак в леглото. Виждате света в черно и бяло, което не е непременно нещо лошо. Това просто означава, че намирате баланс чрез освобождаване на енергия. Наистина е важно, за да поддържате здравословно ниво на енергия, да си поставяте нови и нови предизвикателства. Когато става въпрос за гняв, повечето хора не знаят, че сте способни да разрушите нечий свят за отрицателно време. Често сами разрушавате и своя и го изграждате наново. Склонни сте да станете напълно обсебени от амбициите си, ако не ги държите под контрол. Освен че сте издръжливи под завивките, имате способността наистина да потопите партньора си в друг свят, където само удоволствието (и болката) съществуват.

Стрелец

Търпението е добродетел, но за някой друг: това е вашето мото. Всичко трябва да стане сега, на минутата. За щастие, вашето страхотно чувство за приключения компенсира това. Вие се учите изключително бързо в движение, което ви позволява да успеете във всяка една среда. На практика, способни сте да можете всичко. Физическата активност е важна, за да имате къде да освободите енергията си. Имате изключително остър език, но не сте злобни. Проправяте си път в живота чрез многото възможности, които се предлагат на късметлийкия Стрелец. Много хора бъркат ентусиазма ви с амбиция. За съжаление, ако не я контролирате, енергията ви се разпръсква и не завършвате много проекти. В леглото никога не е скучно с вас, въпреки че рядко стигате до леглото, по-скоро се развихряте на много други места. Имате и фнтазии за групови преживявания, но дори и да сте в ексклузивни отношения, обичате разнообразието.

Козирог

Ако вашият Марс е в Козирог, поздравления! Вие имате най-доброто разположение на тази планета. Така че благодарете на Марс, че ви помага да сте на върха, въпреки всички препятствия, които ви поставя. Имате несравнима работна етика. Вие сте съсредоточени, амбициозни и уравновесени - дори когато сте разстроени, вашите приятели, семейство и романтичен партньор определено оценяват това. Но нека никой да не живее в заблуда: гневът на Марс в Козирог е най-страшният от всички. Той готви отмъщението си бавно, но ако реши, ще ви изтрие от лицето на земята и ще плати достатъчно на близките ви да не ви потърсят - така че внимателно с гнева. Имайте предвид нуждата си да контролирате ситуацията. Понякога ще ви е трудно да се отпуснете и просто да живеете, но се налага да се научите. 

Водолей

Вие сте интелектуалец с оригинален и автентичен поглед върху света. Тази индивидуалност може да ви направи и твърдоглави, така че вероятно мразите, когато не постигате своето. Свикнали сте да работите зад кулисите през по-голямата част от живота ви и бавно (но сигурно) се издигате към успеха. Пробивната ви енергия се изразява във вашата иновативност. Знаете как да използвате новостите, за да си проправите път в света. Гневът ви е непредсказуем. Обикновено успявате да го потушите сами или да го изговорите с приятел. Но ако не го направите правилно, може изведнъж да се окажете в ситуация, която не сте планирали. Самото чувство дори може да ви изненада. В леглото имате... нестандартни желания и подходи и с правилния партньор можете наистина да си прекарате добре. Обикновено сексуалните ви взаимоотношения започват с приятелство.

Риби

Вие припкате през живота по един нежен и почти мелодичен начин. Марс в Риби трябва да е измислил фразата "да се носиш по течението", правите го без усилие. Имате склонност да бъдете пасивни, особено ако планетата е в ретроградност. Гневът ви е повит във воал, през който често ви е трудно да прогледнете, но е там, под него. И оставен без надзор може да добие много тъмни краски и да излезе под формата на манипулация, обиди, дори насилие. Хората с Марс в Риби не са склонни да играят игри, за да получат това, което искат, въпреки че дори те не винаги знаят какво точно искат! Някои хора с Марс в Риби наистина заемат позиция по въпроси, които са от рибешко естество, като превръщат състраданието и любовта в своя мисия. В леглото с Марс в Риби е интересно и почти мистично, въпреки че и там остават пасивни. Въпреки това магията им е омайваща и отвежда партньорите им в друго измерение.

Източник: Една.бг


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори