×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кървава драма в Добрич: Самоубиец скочи от седмия етаж и размаза възрастен мъж пред блока


Кървава драма в Добрич: Самоубиец скочи от седмия етаж и размаза възрастен мъж пред блока
Двама души починаха, след като американец реши да се самоубие, скачайки от седмия етаж на блока
13 Юли 2022, Сряда, 08:21 ч.
Автор: Флагман.Бг

Съседите са в шок, самоубиецът издъхнал в болницата заради тежките травми

Двама загинали, след като американец се хвърли от седми етаж в Добрич, съобщи Информационна агенция „Добруджа“.

Американец се е хвърлил от седмия етаж на жилищен блок по бул. "Русия" и е паднал върху възрастен мъж, като и двамата са загинали.

Инцидентът е станал малко след 18:00 часа вчера в блок 55 на ЖК „Югоизток”. Чужденецът - млад мъж, решил да се хвърли от седмия етаж на блок 55, но се стоварил върху възрастен мъж, който е бил със съпругата си пред блока. Двамата са отивали към беседката до жилищната сграда. Той е починал на място, докато американецът е бил откаран с линейка в болницата, но също е починал заради тежките травми, информира медийна група "Добруджа".

Съседите са в истински шок и няколко часа след инцидента все още не можеха да повярват на какво са станали свидетели. По думите им, е истинско щастие, че трагедията не е още по-голяма, защото минути преди инцидента на мястото са играели деца.

В блока споделят, че нелепо загиналият мъж е бил много добър и отзивчив съсед, с много добро чувство за хумор.


В категории: Животът


14
Коментара по темата
14.
sad story teller
13.07.2022 11:29:16
10
9
Двама загинали, а тук някакви проруски "мистици" се хванали за името на булеварда...
Ми да, знак свише е, че докато тая улица носи името на окупатор и агресор така ще е... Трябва бързо да се преименува булеварда.

Мистиката ми е по-яка от мистиката ти.

Светла им памет на хората.
13.
Тъпите кравари
13.07.2022 11:03:14
4
16
Не могат даже да се самоубият без да убият и някой друг!!!
Много показателно: АМЕРИКАНЕЦ скача от високо по бул РУСИЯ и убива БЪЛГАРИН!!!
12.
Додо
13.07.2022 10:45:31
0
12
Лудия решил да се самоубива поне да беше се метнал през нощта като няма хора. Утрепал човечеца , толкова нелепа смърт. Самоубиеца станал убиец
11.
...
13.07.2022 10:13:36
6
8
Абе над 65-70 доживяват слабичките. Дебелите и пушачите умират преди 70г
10.
Нещо ми намирисва
13.07.2022 09:57:20
4
10
и тази историйка... Името на улицата, числата, и още повече фактът, че никой не се самоубива по този начин по бял ден... А и какъв е този американец и какво дири в Добрич? Не е място където има много американци.
9.
Средно до 70г?
13.07.2022 09:42:32
2
12
Е не знам, ама аз кат вляза в пенс. Клуб има доволно хора на по 80г, играя шах с 2ма на по 85г, онзи ден чета новина дядо на 90г шофирал ударил жена на 85г, В понеделник карах колело с 75годишен изглеждаше на 60г..
Нито един оттях не пие или пуши. Нито един от тях не беше с наднормено тегло.. така че тея приказки пия и пуша щот няма живея до 100 или на 80г то не е живот са грешка. 85г играеше тенис на маса в парка и кара колело.
8.
Simon G
13.07.2022 09:32:47
4
16
За това ме е страх да вървя покрай тези селски блокове, постоянно хвърлят нещо отгоре, самоубиват се и какво не, 80% диваци живеят в тях
7.
До 4
13.07.2022 09:28:51
0
17
Ти тъп ли си, или да?
Нелепо загиналият е човечецът, върху когото е паднал този хахо. А не, че американецът бил добър. За пенсионера иде реч!
6.
пенсионера
13.07.2022 09:18:03
2
13
попаднал на неподходящото място в грешното време.......
Бог да ги прости......
5.
...
13.07.2022 09:06:55
11
8
Най лошото качество на живот в ЕС!! Средно живеем до 70г. таван .... затова скачаме.
4.
Пропаганда
13.07.2022 08:51:05
17
33
Я пак ?

В кв. ЮгоИзток, американец живеещ на бул. Русия, се самоубива, убива ки бълг пенсионер !?!
Но американеца бил с чувство за хумор и мн възпитан.

А ако беше :
В кв Запад, на бул. Брюксел, руснак се самоубива, убивайки бълг. пенсионер.
Руснака щеше да е пиян, груб, дивак.

Пропаганда от всяко изречение.
3.
kaput
13.07.2022 08:43:04
6
5
parvu kako prai hamerikanec u vraca
2.
Ало Вараца?
13.07.2022 08:36:31
3
21
Колко по-голяма може да стане сле като едно хахо бастиса невинен човек?
1.
Glarus
13.07.2022 08:29:32
5
24
Ебти и наркотиците
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори