×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коя е най-странната черта на всяка зодия


03 Юли 2022, Неделя, 14:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Няма нужда да се срамуваме от нашите „характеристики“, защото те ни правят уникални и незабравими

Всички ние имаме някаква странност, за която всички наши приятели и роднини знаят. Някои хора ядат пържени картофи, потапяйки ги в сладолед, други спят по чорапи.

Няма нужда да се срамуваме от нашите „характеристики“, защото те ни правят уникални и незабравими. Според астрологията всеки зодиакален знак има своя собствена странност, която го откроява от тълпата.

Ето каква е тази особеност за всяка зодия!

Овен

Овните са истинските мърльовци. Те постоянно имат лежащи дрехи на пода, опаковки за храна в колата и козметика из целия апартамент. Освен това никога няма да видите как Овенът си подрежда нещата.

Телец

Телците са безумно обсебени от храната. Честно казано, Телците са готови да се хранят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Което по принцип се опитват да направят.

Близнаци

Близнаците имат голям проблем с числата. По някаква причина им е невероятно трудно да разберат математиката. Те не помнят телефонни номера и адреси. Разбира се, всички завършват училище и се явяват на изпит по математика. Но как? Това е истинската тайна.

Рак

Раците са безнадеждни романтици. Странното е, че Раците създават въображаеми взаимоотношения с хората, които никога няма да се случат. Докато е в училище, стените на спалнята на Рака обикновено са окачени с плакати на любимите им знаменитости. Да, странно е, но това прави Раците щастливи.

Лъв

Лъвовете обичат да ядат вкусна храна. Дори и да нямат пари в портфейла си, те пак ще ги намерят, за да си купят храна. Освен това Лъвовете обичат да харчат пари за храна и винаги предпочитат скъпите.

Дева

Девите са „невинни отвън, порочни отвътре“. Невинни хора, които тайно имат цяла стая, пълна със секс играчки. Можете дори да ги хванете да четат Кама сутра, но те не са готови да покажат тази страна от себе си на всички. Девата е типът приятел, който винаги ще ви дава невероятни (и ефективни) съвети как да угодите на вашия мъж или жена, но също така ще може да споделя с вас мръсни трикове, които всъщност са забавни.

Везни

Везните изобщо не забелязват колко са красиви. Те винаги се опитват да изглеждат добре, когато отиват някъде, и дори и да не се опитват, пак изглеждат невероятно. Те никога не вярват в това, особено когато хората ги хвалят (особено непознати), и това не е защото се опитват да бъдат смирени; те наистина не го виждат.

Скорпион

Скорпионите всъщност са невероятно нежни хора. Предпочитат да са сред куп котенца, отколкото да правят нещо друго. Те плачат, когато гледат тъжни филми, дори и да казват, че не го правят. Те са от типа хора, които пресичат улицата (и рискуват да се качат в кола), за да погалят всяко сладко животно. Най-често Скорпионите ви идват на гости, за да си играят с вашите животни.

Стрелец

Стрелците винаги са много фокусирани. Те винаги се опитват да изглеждат по-спокойни, отколкото са в действителност. И изненадващо, те го правят много добре. Те искат хората да мислят, че държат всичко под контрол, дори и далеч да не е така. Трудно им е да си го признаят.

Козирог

Козирозите имат ужасна памет. Колкото и да се стараят, те трудно си спомнят какво са яли за закуска, камо ли какво са правили миналата седмица. Козирозите са особено зле с имена и дати, така че не се обиждайте, че не помнят кога е вашият рожден ден.

Водолей

Водолеите са 100% вярващи в теориите на конспирацията и извънземните и винаги са готови да ви покажат своите ценни, размазани снимки на НЛО и извънземни. Те ще ви повтарят, че правителството крие много от хората. И знаете ли, те абсолютно сериозно вярват в това.

Риби

Рибите са напълно различни хора, когато са сами (е, или с много близки хора). Когато са около хора, изглежда, че изобщо не знаят как да се забавляват. Но това далеч не е вярно. Те обичат да се забавляват сами: пускат музиката на макс и правят любимите си неща.

Източник: Edna.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори