×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Без счупени люлки в Айтос, майки благодарят на СДС


Без счупени люлки в Айтос, майки благодарят на СДС
Площадките изглеждат така сега
19 Юли 2011, Вторник, 15:18 ч.
Автор: Бесове.бг

Според родители в града сините предизвикали скоростното боядисване на детските съоръжения

Част от детските площадки в Айтос бяха бързо боядисани и поправени от Община Айтос, след сигнал, отправен от местната организация на СДС, съобщи лидерът на партията Петър Янев. В началото на юни младежката организация на Синята партия организира дискотека, участниците в която напълниха цял буркан с жълти стотинки за обновлението на детските площадки в града. „Искаме да дадем своя принос за развитието на Айтос и младите да не напускат града. За съжаление тук няма работа и развитие за младите хора и не можем да си позволим по-солидни суми, затова събираме стотинки", коментираха младежите в дискотеката.


Майките на децата, играещи на тази площадка потърсиха съдейството на СДС преди месеци

 По време на дискотеката на видеостената под формата на слайд-шоу се прожектираха снимките на грозни и изкъртени площадки в Айтос, а редом с тях - проекти на красиви детски кътове, подбрани от няколко града в страната, сред които и Бургас. Снимките са направени от айтоски майки, принудени да разхождат децата си сред занемарени и счупени люлки и пързалки.

Няколко седмици след проявата на СДС изкъртените площадки са позакърпени, а върху люлките и пързалките общината е ударила по една боя. “Благодарим на СДС, защото след тяхната намеса наистина има ефект, макар и козметичен. Но бихме искали общината да бъде по-добър стопанин и нещата да не се случват едва след като разпространим из цялата страна снимки на грозни и изпочупени люлки”, се казва в благодарствено писмо, получено в СДС-Айтос от местни майки. Те настояват и в Айтос да има площадки с безопасни покрития и нови детски съоръжения, както ги има в други градове на страната.


В категории: Айтос


8
Коментара
Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
8
Коментара по темата
8.
Рамадан Бехчет
25.07.2011 01:08:35
1
2
Слишай моята команда: "Гласувайте за мен и Врабчев".Аз съм царя на Айтос,заедно с Врабчев правим чудеса,работим заедно и крадем.Планът е следния:
1.Аз ще се кандидатирам за кметския стол,знаете ли защо?
2.Защото без мен Врабчев е нищо.
3.Като се кандидатирам АЗ (ВИШИСТА),Врабчев използва това,че аз съм етнически ТУРЧИН и кара умните българчета да гласуват за него,така вота става етнически и Евгени Врабчев печели изборите.Ние сме гейниални,създадени сме един за друг.Крадем,пикаем и серем,а ВИЕ айтозлии неможете да ни спрете,ние сме непобедими!!!
4.Сега се договорихме за една сума от общинския бюджет,тази седмица ще ми бъдат преведени парите,за да си стартирам кампанията.
4.След като ги получа парите,ще кажа на айтозлии пред магазинчето на дъщерята на Осман Джагуш:
-Аз съм ЦАР,Аз съм ВИШИСТ.
5.Който от дюнера разбира,при Вишиста се спира,хайде АЙТОЗЛИИ елате да ви дам по един ДЮНЕР!!!ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЧЕРПИ ОТ ПАРИТЕ НА ОБЩИНАТА (ВАШИТЕ ПАРИ) ЗАПОВЯДАЙТЕ ПОД ДЖАМИЯТА!!!
7.
младеж
24.07.2011 18:48:03
0
4
Аз бях на дискотеката, която организирана и инициативата много ми хареса. Бе споменато обаче, че СДС ще се заемат с поправянето на всички детски площадки в града, в рамките на 1 мандат, на което е трудно да се повярва.
Ще се радвам, че и аз съм допринесъл със стотинки в буркана за обновяването на площадките, ако обещанието бъде реализирано.
6.
Интересно
21.07.2011 13:22:51
2
5
Не е ли интересно как 3 месеца преди избори Грабчев се активира. Не забелязахте ли как веднага се усети как спря да краде. Относно защо СДС сега започнаха да действат. Не е отсега, откакто Стоян Колев влезе в СДС и това не е първата стъпка на СДС, те отдавна атакуват общината.Просто общината сега започна да им обръща внимание, защото идват избори.
5.
Голямото мамче
20.07.2011 14:32:37
1
7
Благодаря на СДС- Айтос, че откликнаха на проблема и общината взе някакви мерки.
4.
Идват избори
20.07.2011 10:12:05
1
8
Настоящият кмет Врабчев е издигнат за кандидат на БСП и реши предизборно да се разбяга малко. Тези последни напъни не могат да замажат 8 години мързел, безхаберие и безстопанственост. Халал да са на децата боядисаните люлки!
3.
Майки
20.07.2011 08:22:43
1
9
Благодарим на СДС-Айтос! Те откликнаха на проблема и предизвикаха общината да пооправи детските площадки. Дано новият кмет ги реконструира нацяло и Айтос да придобие европейски облик. Желаем на СДС-Айтос успех на предстоящите избори! Ние ще съдействаме с каквото можем.
2.
.
19.07.2011 20:08:18
1
5
Хубава новина. Защо само по избори се сещате, че в града ни има нужда от ремонт? Къде бяхте през последните 3 години и 6 месеца? Искате отново да замажете очите на хората и да си правите каквото си поискате през следващите 4 год.
1.
Патриот
19.07.2011 17:40:27
9
7
Ама в Айтос има ли СДС. А вярно ...Лалата и Перличката
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори