×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

И Бургас дава отговор на гей парада, организира празник за традиционното семейство


И Бургас дава отговор на гей парада, организира празник за традиционното семейство
Стотици бургазлии ще излязат на шествие против джендър идеологията и за да кажат, че нормалното семейство се състои от мъж, жена и техните деца
07 Юни 2022, Вторник, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Искаме да възродим дебата за важността на семейството, такова каквото е съхранило българина през трудни времена, такова каквото е важно за пълноценното израстване на децата на България, казват организаторите

Бургас отново ще покаже, че християнските ценности са живи и истинското семейство се състои от мъж, жена и техните деца. Тази събота, 11 юни, от 18 ч., пред Общината ще стартира нова за града ни инициатива – „Месец на семейството“, която ще бъде наситена с множество събития. От площад "Атанас Сиреков" ще стартира шествие до Морската градина. Както всяка година, в него ще се включат стотици бургазлии, които подкрепят традиционното семейство.

Организаторите обещават "Месецът на семейството" да се превърне в истински празник за децата и техните родители. Стартът беше даден в Русе, а на 18 юни домакин ще е София. 

„Търсим позитивния поглед върху българското семейство, състоящо се от мъж, жена и техните едно, две, три и повече деца, както и от любимите баба, дядо и т. н. В последно време темата за традиционното семейство стана „табу“, неудобна тема. Искаме да възродим дебата за важността на семейството, такова каквото е съхранило българина през трудни времена, такова каквото е важно за пълноценното израстване на децата на България“, споделиха организаторите. 

Сдружение „РОД Интернешънъл“ с подкрепата на МКК – Младежки консервативен клуб, са създателите на инициативата и с помощта на членове и доброволци по градовете имат идеята да превърнат месец юни в ежегоден празник на Семейството във всеки град в България.

„Смятаме, че фокусът върху заздравяването на семейството е отговорът на демографската криза в България. Ние сме народът в Европа, който най-бързо се топи. Вярваме, че такъв вид инициативи биха насърчили младите, биха дали пример колко може да е щастливо и благополучно едно многодетно традиционно българско семейство. Ще има много семейства с повече от две деца.  Ще поговорим за важността на отговорното многодетно родителство. Бихме искали да акцентираме и върху държавната политика в сферата,  върху редица закони, приемащи се в момента, но с ефект на удари върху семейството в бъдеще“, заявяват още от сдружение РОД.

Организаторите на събитията са подготвили разнообразни игри, семейни забавления, музика и  много награди.

Програмата:
В 18:00 ч. шествие от Общината до Морската градина, където ще се проведат множество игри като:
Щафетни игри, рисуване на фолио, улови патето, цветна градина, стрелба в цел, водни игри, дърпане на въже, скачане с чували, пренеси яйцето, плени знамето, индианци, волейбол, народна топка, конкурс за снимки.

От близо десет години протестантските църкви в Бургас също организират парад на традиционното българско семейство. То е основна клетка на обществото и нейното разрушаване под привидно благородните призиви за различност и толерантност, веизбежно ще домеде до упадък. На унгарския президент Виктор Орбан напоследък се приписва една култова фраза: "Мама е жена, татко е мъж, а бензинът е 2,60!" Т.е. когато обществото е нормално и икономиката се развива нормално и успешно.


В категории: Бургас


48
Коментара
В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
Той оцени себе си на 150 хил.лева
Той оцени себе си на 150 хил.лева 09/05/2024, Четвъртък 11:30 0
48
Коментара по темата
48.
XXX
10.06.2022 08:13:25
1
2
Тя и природата е против семейство от еднополови. Ако се съберат две животни от един пол то между тях няма потомство, а ние хората винаги вървим срещу природата.
47.
айдаваиба
10.06.2022 06:28:56
6
2
Кво традиционно семейство ве шматки убити? Кое ви е традиционно на вас? Ай ко искате направо като прабългари да живеем по 50 в една юрта и всеки със всеки. Да ва иба и умствените инвалиди, все едно детето им ше изпедерастее защото го е видяло по телевизията ми забранете интернета тогава бе детето ви има ли соц мрежи? Има? Еми значи поне веднъж е гледало мъже да се пердашат и кво стана детето обърна ли резбата??Не? Ами тогава не ви трябват още деца , а стерилизация и курсове по биолпгия да ви го начукам на всички консерви да хващат спин
46.
Дон Морани
10.06.2022 05:49:42
1
2
Огромни потоци от финансови средства преминават през тези организации за да реализират цирковете мероприятия. Само обикновенния гражданин остава в недоумение и за маскарадите
45.
Елена
09.06.2022 18:25:07
1
5
Абсолютно против гей парада съм в центъра на Бургас и не желая да ми се натрапват като модел на поведение .Да си живеят както си искат , но не и да се натрапват .
44.
ПИРИН
09.06.2022 15:21:52
2
5
БРАВО, БРАВО, БРАААААВО БУРГАЗЛИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДОСТОЕН ОТГОВОР ЗА ПРОПАГАНДНАТА И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО НАВИРАЩА НИ В ОЧИТЕ ПЕДЕРАААААСИЯ ПРОКРАВАРСКА И ЕУУУРОЦЕННОСТНА!!!!!!!!
43.
Хора без работа
09.06.2022 13:25:02
1
3
Спрете да се занимавате с глупости. Живейте си живота както си искате и гледайте само него. Хората са казали в чуждата паница да не се гледа.
Нито гей паради, нито паради за традиционното семейство ни трябват. Ако на всички ни пукаше една идея по-малки за такива излишни истории, може би нямаше да има конфликти.
42.
Нямат край вашите глупости
09.06.2022 12:51:02
7
2
Масата хора в България са против . Против кое ? Това , че хората се обичат ,въпреки че са с различна сексуална ориентация от хетеро ? Тога че ги виждане на улиците хванати за ръка ? Това , че ги виждате да се целуват публично ? Защото в модерния свят , в който живеем се налага ,,различните “ да се страхуват да излязат навън и да показват любовта си към партньора си , само защото на хората с много остаряло виждане не им е комфортно ? Изследвания показват , че разводите между хетеро бракове са в пъти повече от тези на хомосексуалните . Това се вижда и нагледно . Имам приятели и в еднополови и в двуполови връзки . Мога да гарантирам , че тези в еднополова са значително по-щастливи . Парадите не са ,за да се показват публично , а да спечелят битката за това да не се чувстват застрашени всеки път като излязат хванати за ръце сред хора , да не чакат да се стъмни , за да не се притесняват и да се стряскат всеки път като се разминат с някого по улицата . Консетвативното виждане на българина е не само грозно , но и ограничаващо . Не разбирам какво против имат хората срещу любовта , независимо от обстоятествата . Като отговор на това , че не ви е комфортно да ги виждате и че ви дразнят … повярвайте ми големите батки , които не могат да третират жената до себе си както трябва , пияниците , които бият жените си , гнусните дебели чичковци , които не си мърдат гъза от масата и чакат жената да свърши всичко , мъжете, които имат любовници , въпреки че не могат да задоволят нито тях , нито жените си …. Това е грозното и неудобно за гледане , не хора , които НАИСТИНА обичат . Освен това , мъжете могат да са само донори на сперма , оргазъм не могат масово да докарат , жените можем да се справяме и сами .
41.
Hbuhbv
09.06.2022 09:56:54
3
8
Хомосексуалистите сами си създават врагове с показните си, агресивни паради и пропаганда. Така че да не реват!
40.
Малко отклонение
09.06.2022 08:24:46
3
4
Тоест според тези "традиционалисти" хората, които не могат да имат деца (здравословни проблеми, икономическо състояние, т.н.) не са семейство? Ще ми е интересно да чуя мнението по тази тема на хората, които ще участват в парада.
39.
Некъв
08.06.2022 14:21:22
6
8
В България по-голямата част от педалчетата са някви лапетии. В гимназиите преобладават най-вече. В българските учебни заведения е пълно с ракови образования, като лгбавните, мутренцата 1-ви номер прическа и кифли дето ходят по батковци. Бъдещето на България е леко казано обречено. Възпитавайте си децата. Като ще правите протести за меките китки правете и за другите извращения.
38.
До 37
08.06.2022 13:50:51
1
3
К во пушиш е лек? Бахти изпушилия маняк?
37.
spam for help
08.06.2022 11:43:56
7
0
Разврат и полови извращения

Половият нагон е даден от природата на човека, за да се осигури запазването на човешкия род. Именно затова той е насочен към противоположния пол и пряката му цел е нормалното полово сношение. Всяко отклонение е ненормално явление, извратен полов нагон.

Съществуват различни видове полови извращения, но всички те имат лоши последици както за индивида, така и за обществото.

Нарцисизмът е влюбеност на една личност в себе си.
Ексхибиционизмът е състояние, при което болните получават удовлетворение, когато показват срамните си части публично.

Фетишизмът е прекомерна привързаност, обич към различни предмети (отрязани коси, облекло, обувки, ръце, крака и пр.). В някои случаи тя може да се засили и да вземе болезнени форми. Тогава болните крадат обувки, режат коси и пр.

Хипереротизмът е извънредно силно развито влечение към полово общуване.

Садизмът е полово извращение, при което се причиняват физически страдания на партньора, за да се задоволи половото чувство.

Мазохизмът се състои в доброволното понасяне на жестокостта и болките, причинявани през време на половия акт от любимия (мъж или жена) с крайна цел сладострастие.

Флагелантизмът се състои във взаимно биене през време или преди половия акт или други анормални форми на половото задоволяване, които принизяват човека до положението на побесняло животно.

Педофилията е желание за полов акт с деца от другия пол. Това се среща най-често у идиотите или старците със старческа деменция (слабоумие).

Наблюдателите са извратени хора (предимно мъже), които намират удоволствие при наблюдаване на половия акт на други хора.

Содомия (скотоложство) се нарича половото сношение с животни. Среща се най-често у идиотите.

Травеститите са хора, които обичат да се обличат в дрехите на противоположния пол.

Хомосексуализмът е израждане на половия инстинкт, при което половият акт се извършва на мъж с мъж (педерастия) и на жена с жена (лесбийска любов).

Предпазване. Необходимо е да се води деен живот, съобразен със законите на природата, да се употребява предимно растителна храна без алкохол и тютюн, да се култивират чисти и възвишени мисли. Освен това добре е винаги да се седи удобно, с отпуснати хълбоци, полезно е да се седи често по турски.

Лечение. Общо за засилване на организма и по начина, изложен при онанизъм. Освен това всяка вечер на тила и носа да се слагат торбички с хладък селски хлебен квасец, които се държат цяла нощ.

За намаляване на половата свръхчувствителност да се пие чай от ракита - 1 супена лъжица реси от ракита се попарват с 500 г вряща вода и киснат 1/2-1 час. Прецежда се и се пие сутрин, обед и вечер 10 минути преди ядене по 1 чаша. Или чай от маточина - приготовление и употреба като първия чай. Да се предпочита суровоядството (вж. том I) и задължително преди обяд и вечеря да се яде салата от суров кромид лук с магданоз по равни части, а след ядене да се изпива по 1 чаша вегетарианско вино, приготвено от сок от моркови, домати и грозде по равни части.

#
36.
оффф...
08.06.2022 09:02:39
12
13
Винаги са ме изумявали тези идиоти!
Денят на традиционното християнско семейство
се празнува всяка година на 21 НОЕМВРИ

Но тези идиоти предпочитат да обърнат гръб
на истинската традиция, да обърнат гръб на
християнството, само заради омразата си
към шарените деца.

пародия
35.
Bs ve lek
08.06.2022 08:45:04
7
5
До коментар 34 ей мухльо педал ши викаш на баща си недоносено копеле
34.
:)
08.06.2022 08:27:35
7
10
vsi4ki pedali pod noja, samo putin 6te vi opravi mama vi izrodska izvratena nenormalna
33.
Хахахахахаха
08.06.2022 06:50:42
13
17
Пак някакви събития без някой да ги е провокирал. Имам усещането, че някой седи в някоя маза и само се чуди каква омраза да набута в главите на приматите. Хора, никой не ви разрушава семействата! За сметка на това българското общество е мега токсично! Направо ми се повръща от негативизма ви!
32.
Много меки и нежни тролове
08.06.2022 00:51:43
6
11
Личи си по минусите, когато се спомене правителството на промяната!
То се изясни, че феновете на промяната са с променлива и трудно определима сексуалност, но такава агресивност е присъща за чувството на вина на латентните педели.
Много сте, силни сте, лъжливи сте, добре че трудно се размножавате без нормалните отношения мъж-жена!
31.
До Митко
08.06.2022 00:41:11
3
6
Мълчанието е злато!
30.
Митко
08.06.2022 00:36:41
17
10
Цялата хомофобска паплач се е изказала по темата...
29.
До 26
08.06.2022 00:05:39
3
3
Понякога хората знаят добре кой е влюбен в тях и кой не :)
28.
От 4
07.06.2022 23:23:19
7
14
Така е. Парадира се. Не съм за насилие над различни, но в действителност са досадни и дразнещи. От всички с различна ориентация само един гей не ме дразнеше и мисля, че лъжеше, че е гей. Парад е в повече. Но и някои хетеро не са с най-добрия характер на света, така че състезание кой е по по най е досадно.
27.
Промяната = Различност
07.06.2022 23:21:48
39
23
Това че ни управляват меки китки, това не е слабост, а подмяна на ценностите!
Прайда е агресивно налагане на новата нормалност, парадирайки с различността си и са против хетеро хората!
Колкото и да крещят, без хетеро двойки, трудно могат да се размножават и да имат семейства с деца, особено тези с адамовите ябълки!
26.
Петьо
07.06.2022 23:05:16
19
16
И простият бургаски шаран с краставица в уста ще отиде да се възмущава и протестира
И защо? Защото някой му се набивал в очите....
То много други неща му се набиват всеки ден у Д-то, но за тях няма сила и капацитет. А отстояването изисква интелект, нещо, което много бургазлии нямат.
Та нека като овчарски кучета да поставят чантичките през шия пълни с краставици и да отидат, и да лаят, защото само това умеят.
Различността я има и винаги ще я има.
Живеенето стана все по-трудно, а животът екратък и един.
Живейте го, защото не знаете, в чие дупе ще се влюбите и после от срам и позор ще се раздирате от лицимерните си действия и приказки.
ПС: не намесвайте патриотизъм и възрожденстване, защото истинските такива биха защитавали все народната чест и слабост у народа, а не да са срещу слабите.

Беее-беее
25.
ПП Пендели и Парцали
07.06.2022 23:00:55
49
27
Твърде силно е изкушението за “младите лъвчета”, попаднали вчера в политиката, а днес вече изживяващи се като покорители на Еверест, да се натъпчат с емоционални анаболи и да обявят гръмогласно, че от тях започва ново летоброене.
Отмъстителността, маскирана като справедливост; пропагандата, глазирана като промяна; професионалната безпомощност, прикрита зад гръмогласни разкрития … рано или късно катастрофират в скалата на Истината.
24.
Здравко Николов
07.06.2022 22:59:52
14
19
Нищо против нямам еднополовите семейства, това не е проблема на България. Всеки има правото да живее с когото си поиска и да прави секс с когото си пожелае. Познавам поне десетина гейове - да, някои са доста дразнещи и маниерни особи, но всеки има право на лично щастие. Тоталитаризъм е да се бъркаме в живота им.
23.
Бай....
07.06.2022 22:14:59
14
9
"Отдай се по- добре на мен, отколкото на Бога" (католико-протестантски пастори)
22.
ЛУКОВМАРШ
07.06.2022 21:55:00
9
15
ЗАЩО СЕГА НИТО ЕДИН ОТ ПРОДАЖНИТЕ НИ ГНУСНИ ПОЛИТИЦИ НЕ КАЖЕ НЕЩО ПРОТИВ ТАЗИ ГНУСОТИЯ !?!?!? А ПРОТИВ МАРША НА ЕДИН ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ И МИНИСТЪР НА ВОЙНАТА ПО ОНОВА ВРЕМЕ - ген.ХРИСТО ЛУКОВ НЕ СПРЯХА ДА РЕВАТ И ДА ПИШАТ ДЕКЛАРАЦИИ ПРОТИВ ПРОВЕЖДАНЕТО МУ.МРЪСНИ ЕВРЕИ И КОМУНИСТИ!!!
21.
ВАЖНО
07.06.2022 21:35:08
36
89
Искам да видя тея с традиционните семейства, погледа им, когато детето им каже, Тате, мамо гей съм... Нека тогава мразят него и себе си...

Това срещу което се бунтуваш, това ти изпраща бог като изпитание. Никога не казвай никога... Карма...
20.
Братя и сестри в Христа
07.06.2022 21:31:00
15
23
Разврат и полови извращения

Половият нагон е даден от природата на човека, за да се осигури запазването на човешкия род. Именно затова той е насочен към противоположния пол и пряката му цел е нормалното полово сношение. Всяко отклонение е ненормално явление, извратен полов нагон.

Съществуват различни видове полови извращения, но всички те имат лоши последици както за индивида, така и за обществото. Нарцисизмът е влюбеност на една личност в себе си. Ексхибиционизмът е състояние, при което болните получават удовлетворение, когато показват срамните си части публично. Фетишизмът е прекомерна привързаност, обич към различни предмети (отрязани коси, облекло, обувки, ръце, крака и пр.). В някои случаи тя може да се засили и да вземе болезнени форми. Тогава болните крадат обувки, режат коси и пр. Хипереротизмът е извънредно силно развито влечение към полово общуване. Садизмът е полово извращение, при което се причиняват физически страдания на партньора, за да се задоволи половото чувство. Мазохизмът се състои в доброволното понасяне на жестокостта и болките, причинявани през време на половия акт от любимия (мъж или жена) с крайна цел сладострастие. Флагелантизмът се състои във взаимно биене през време или преди половия акт или други анормални форми на половото задоволяване, които принизяват човека до положението на побесняло животно. Педофилията е желание за полов акт с деца от другия пол. Това се среща най-често у идиотите или старците със старческа деменция (слабоумие). Наблюдателите са извратени хора (предимно мъже), които намират удоволствие при наблюдаване на половия акт на други хора. Содомия (скотоложство) се нарича половото сношение с животни. Среща се най-често у идиотите. Травеститите са хора, които обичат да се обличат в дрехите на противоположния пол. Хомосексуализмът е израждане на половия инстинкт, при което половият акт се извършва на мъж с мъж (педерастия) и на жена с жена (лесбийска любов).

Предпазване. Необходимо е да се води деен живот, съобразен със законите на природата, да се употребява предимно растителна храна без алкохол и тютюн, да се култивират чисти и възвишени мисли. Освен това добре е винаги да се седи удобно, с отпуснати хълбоци, полезно е да се седи често по турски.

Лечение. Общо за засилване на организма и по начина, изложен при онанизъм. Освен това всяка вечер на тила и носа да се слагат торбички с хладък селски хлебен квасец, които се държат цяла нощ.

За намаляване на половата свръхчувствителност да се пие чай от ракита - 1 супена лъжица реси от ракита се попарват с 500 г вряща вода и киснат 1/2-1 час. Прецежда се и се пие сутрин, обед и вечер 10 минути преди ядене по 1 чаша. Или чай от маточина - приготовление и употреба като първия чай. Да се предпочита суровоядството (вж. том I) и задължително преди обяд и вечеря да се яде салата от суров кромид лук с магданоз по равни части, а след ядене да се изпива по 1 чаша вегетарианско вино, приготвено от сок от моркови, домати и грозде по равни части.
19.
Бай....до 5
07.06.2022 21:20:23
9
26
На Орбан можеш само да му цункаш х.я! А Сорос е станал слуга на фашистите когато е бил на 10-11 годишна възраст!
18.
Тотална Промяна
07.06.2022 21:19:45
11
25
Това е залегнало в целите на ПППП!
Сатанистите са против двата,биологични пола, за това си измислят всякакви разновидности ~36 поне различни полови определености!

Когато Киро Простото се погледне в огледалото, вижда... олигарха Иво Прокопиев!
Пътници са подлогите на мафията,за това искат да взривят обществото, за да потулят далаверите си!
Напразни усилия на харвардияните...
17.
До шизото
07.06.2022 21:14:58
15
25
Гей паради има откакто фъндъкова и николов са кметове!!!
16.
Младежки консервативен клуб?!?!
07.06.2022 21:13:16
9
13
Що за глупост! Може ли младостта да е консервативна? Звучи ми като младежки пенсионерски клуб.
15.
Нещо не разбирам
07.06.2022 21:01:38
28
18
Не е ли опит това да се маскират хомофобски възгледи зад паравана на “семейството”? Отрича се правото на хора с различна сексуална ориентация да са семейни ли? Те от небето ли падат, нали идват от семейства и се стремят да имат такива. Това няма да е празник “за”, а всъщност “против”
14.
Кокорчо на Спеца
07.06.2022 20:55:07
37
38
То цялото правителство се клеца неправилно, как няма да има паради на миналите под дъгата?
Рибата е вмирисана от главата, а парада е опашката.
Едно положително има ли от така рекламираната Промяна?
13.
*********
07.06.2022 20:52:28
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Help
07.06.2022 20:40:55
8
14
Може ли някой подробно да изясни защо се разшумяха толкова тези тийн глупости джендъри ала бала...не го разбирам , а като мащаб става по сериозно и страшно от Flat earth манията
11.
Бай....
07.06.2022 20:40:32
7
16
А бе,то хубаво, ама в държави където преобладава протестантството, преобладават и джендърите.
10.
До номер 6 - Либерал
07.06.2022 20:39:51
11
19
Либерал = педал! :)))))
9.
Дедовия
07.06.2022 20:30:31
9
20
Браво N8! И аз нямам друга работа!
8.
до 7 бургазлия
07.06.2022 20:28:52
13
35
пък аз да ти сера в устата!
7.
бургазлия
07.06.2022 20:05:13
59
29
аз имам съседи. едните са хетеросексуални, а другите са хомосексуални. на хомосексуалистите детето е щастливо и е отличник, а на другите е тъжно. все му се карат. сигурно и шамари яде. на всичко отгоре майката си има любовник. ами да ви пикам на традиционното семейство.
6.
либерал
07.06.2022 20:00:35
41
31
аман от лицемери. бият децата и жените си. изневеряват си едни на други. развеждат се. и сега изведнъж се сетиха за традиционното семейство и неговото оцеляване. никой не иска да унищожава семейството, а да не бъдат дискриминирани хората с различна полова ориентация. всеки има право да се определя какъв да е, а не разни поплювковци, които даже не могат и да се оженят, да им казват какви да бъдат.
5.
Де го чу.аш - де се пука
07.06.2022 19:37:01
15
26
Де го чу.аш-де се пука.Семейство,мама,татко и т.н...и накрая лекичко намесваш промоскалското нищожество Орбан и цената на бензина.Обаче като намесваш промоскалското нищожество Орбан е добре да уточниш,че той е един от 50 -те "случайно",ама съвсем "случайно" избрани младежи от лошия дедо Сорос и завършили университет на негова издръжка.Как така точно той е един от тези 50 човека от 9 милиона унгарци ... случайности...и после негов съдружник няколко години,но в един прекрасен слънчев ден Орбанчо внезапно прогледнал и получил просветление и разбрал колко е лош дедо му Сорос. Съвсееем случайно...ама уточнявайте ги тези неща.
4.
Оффф
07.06.2022 19:32:09
17
22
Аман от демонстрации всякакви! И двата парада са излишни! Всеки ден повечето хора парадират самостоятелно в България, сега групово. Хетеро, гей, всякакви!
3.
*********
07.06.2022 19:30:01
2
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
:)
07.06.2022 19:27:21
21
42
всяко дете трябва да има мама и татко , значи трябва да забранят и разводите .
1.
сз
07.06.2022 19:20:44
23
72
ГЕЙ-ПАРАД-СБИРЩИНА НА ПЕДЕРАСТИ....МРЪСНИ ,ИЗВРАТЕНИ И ПСИХИЧНО БОЛНИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му Ученици поеха управлението на Община Царево, вижте кой е кметът и кои влизат в екипа му В лицето на възпитаниците на СУ „Н.Й.Вапцаров“ – гр. Царево служителите в общинска администрация имаха достойни заместници, които се справиха отлично с поставените им задачи и показаха силна амбиция и мотивация за работа Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Останаха само празноглави кифли  Мис България се набоцка с опасните спринцовки Мис България се набоцка с опасните спринцовки Стана като морков Той оцени себе си на 150 хил.лева Той оцени себе си на 150 хил.лева Едва ли някой формат ще му ги плати Ивайло Иванов е новият генерален директор на Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура" Ивайло Иванов е новият генерален директор на Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура" В края на вчерашния работен ден той е заменил Дирк Пергот Преди да напусне, Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо, което… Преди да напусне, Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо, което… Певицата е дете индиго и е свръхчувствителна към света и енергиите в него Тази любима тв водеща поема по нов път, сбогува се с телевизията Тази любима тв водеща поема по нов път, сбогува се с телевизията Меги Димчева от "Търси се" съобщи за голяма промяна в професионален план Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се, каза този актьор Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се, каза този актьор Случаят е отпреди години, когато Фицата бил още млад актьор, а "лелята" натолича лиги в първия миг, в който се озовали на една сцена в театъра Много скоро ще се разбере какво е мнението ми за Закона за хазарта, обяви президентът Много скоро ще се разбере какво е мнението ми за Закона за хазарта, обяви президентът Очаква се да наложи вето 
Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори