×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Киев бие тревога: 40 000 руснаци блокират украинските сили в Лисичанск и Северодонецк


Киев бие тревога: 40 000 руснаци блокират украинските сили в Лисичанск и Северодонецк
Лисичанск и Северодонецк ще се превърнат във втори Мариупол, прогнозира Арестович. Юрий Подоляка пък публикува карта на Донбас с местата, където сега се воюва
07 Юни 2022, Вторник, 07:17 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: УНiАН, карта: Юрий Подоляка

Съветникът на украинският президент – Алексей Арестович прогнозира, че до седмица и Славянск ще е под обсада

Руските войски настъпват към магистралата Бахмут-Лисичанск. Превземането й ще позволи на нашествениците да блокират напълно въоръжените сили на Украйна в района на област Луганск. Това каза в интервю с руския правозащитник Марк Фейгин съветникът на президента Володимир Зеленски – Алексей Арестович, цитиран от агенция УНiАН. 

Според него, следващата седмица ще е изключително трудна за Украйна.

„Те (б.а. руснаците) напредват там. Не можем да ги спрем. Те се движат бавно, но се движат. И има голям шанс да го отрежат (пътя Бахмут – Лисичанск). Ако го затворят, градът ще се окаже втори Мариупол“, коментира Арестович и добави, че половината от руските войски в Украйна са съсредоточени в района между Изюм и Попасная. Това е около 35-40 хиляди войници, уточни той.

"Обсадата на Славянск наближава и нашите войски на север от Северски Донец или ще бъдат разбити, или ще се оттеглят към южния бряг", коментира съветникът президента.

 

По-рано ръководителят на Регионалната военна администрация в Луганск Сергей Гайдай заяви, че руските военни все още не контролират магистралата Лисичанск - Бахмут, но обстрелват движещите се по нея превозни средства. 

Междувременно блогърът от украинският град Суми Юрий Подоляка потвърди думите на Арестович, като изтъкна, че украинската войска е взривила мост в района на Святогорск и напълно бил „изчистен“ районът на Червен Лиман и Святогорск. 

Той цитира украинският журналист Юрий Бутусов, който коментира ситуацията в Северодонецк така: „Момчета, какво контранаступление!? Нас там ни разбиха. Ситуацията е катастрофална. Трябва да се изтеглим. Иначе ще има пълен разгром“.

Това призна и губернаторът на Луганска област Олексий Данилов. Той смята, че трябва да бъдат изтеглени оставащите части в Северодонецк, за да не бъдат загубени. Елитните им войскови части не останаха много, но претърпяха поражение в града. 

„Руската армия се опита да обкръжи украинските войскови части. Напълно „изчистена“ е Комишуваха, а във Врубовка се водят боева. Руснаците контролират пътя Бахмут – Лесичанск“, заяви Подоляка в своя седмичен анализ за бойните действия в Донецк. 

За да бъдат напълно обкръжени украинските сили, остава руснаците да се придвижат на 12 километра, добавя той.

Междувременно президентът на Украйна Володимир Зеленски каза, цитиран от Ройтерс и БТА, че армията му не отстъпва в Северодонецк.

"Нашите герои не предават позиции в Северодонецк. Ожесточените улични боеве в града продължават", каза той в среднощното си видеообръщение.

"Украински Донбас се държи, той е силен", добави той, визирайки ситуацията в целия регион, който в момента е основната цел на руските въоръжени сили.

В същото време украинският президент определи като най-тревожна ситуацията в югоизточната Запорожка област, отбелязва ДПА. Руската армия заплашва град Запорожие - столицата на частично окупирания регион, каза той, след като посети фронтовата линия.

Зеленски изрази задоволство, че Великобритания предоставя "на Украйна точно оръжията, от които тя се нуждае", за да защитава живота на своите хора, съобщи Ройтерс. "Благодарен съм на (британския) премиер Борис Джонсън за пълното разбиране на нашите нужди", каза той.

Вчера украински и руски войници водиха боеве за всяка улица в Северодонецк - ключово сражение в битката в Донбас. Зеленски разговаря по телефона с Джонсън, за да обсъдят как да бъдат деблокирани украинските пристанища и да бъде избегната световна криза с недостиг на храни.


В категории: Войната в Украйна


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
34
Коментара по темата
34.
До гъзолизеца на укрите
10.06.2022 09:46:57
0
0
Ей олигофрен, нямаш никаква представа какви тъпотии пишеш. Целия уплашен запад воюва срещу Русия, а нас искат да ни изпратят на предна линия. Дано си го получиш от някой бандеровец който ни мрази както мрази Русия.
33.
До номер 11
09.06.2022 18:41:24
10
0
Малоумник...написал си пълни простотии,нищо не са завоювали руските окупатори,НИЩО,имат временни победи...скоро всичко ще си дойде на мястото.За парите на Украйна не се грижи,Щатите подисаха Ленд Лийз за 40 милиарда...мисли твоите малоумни руски орки какво ще правят изолирани от целия свят,без икономика и нищо.
32.
резултата до днес
09.06.2022 18:36:02
9
0
До феновете на руските орки окупатори и мародери и крадци на перални-партия Вгъзраждани с мангала Копейкин,резултата до днес-Загубите сред руските окупанти във войната срещу Украйна достигнаха около 31,7 хил. военни, съобщи Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна. През деня въоръжените сили на Украйна ликвидираха 200 окупанти.
Други загуби на руснаците включваха:
танкове - 1398 (+5);
Бойни бронирани превозни средства - 3438 (+9);
артилерийски системи – 711 (+8);
РСД - 213;
Средства за противовъздушна отбрана - 96;
въздухоплавателни средства - 212;
хеликоптери - 178 ;
БПЛА оперативно-тактическо ниво - 562 (+3);
крилати ракети - 125;
кораби/лодки - 13;
автомобилна техника и танкери - 2421 (+15);
Специална техника - 53.
"Противникът понесе най-големи загуби в Бахмутското направление. Данните се изясняват", се казва в доклада.
31.
Бой по руските ОРКИ
09.06.2022 18:26:40
6
0
До седмица ще приключи обучението на Украинските войници които ще боравят с новите оръжия,, MLRS" M270 Multiple Launch Rocket System.M142 HIMARS пристигнаха и Harpoon (missile) които са в състояние да унищожат целия черноморски флот на малоумните руснЯци,такова мелене ще бъде че до няколко месеца няма да могат да остържат руските орки от Украинската земя...пълен крах на руския окупатор и тотакно военно поражение и унижение на северните цигани руските фашисти и мародери.
30.
Лоцман
07.06.2022 18:30:45
36
7
В момента, в който се разположат западните модерни оръжия, русите отстъпват панически. Справка - оттеглянето на флота на над 70 мили от украинския бряг след доставката на комплекса Харпун. Американските реактивни системи вече наближават линията на стълкновение, така че и там нещата са въпрос на удържане на позициите още малко време. След това...
29.
До 28
07.06.2022 18:27:39
36
10
Виждам, че те кефи как рашъните мачкат и напредват... Утре ако се окажат на нашата граница (етап 3 или 4) с цветя ли ще ги посрещаш? Мислиш ли, че ако се справят с Украйна ще спрат дотам? Аз не мисля. Войната ще загрубее много ако на Русия не бъдат подрязани имперските амбиции. Бъди сигурен, че тогава никой няма да излезе читав от огъня. Третата световна не ни мърда, ако тоя лилипут не го поставят на място.
28.
бургазлия
07.06.2022 15:02:01
12
43
do Kok: Пич, ти или си прекалил с коката или с гледане на украински медии, но и едното и другото те вкарват в един измислен свят, така че не трябва да се прекалява с тези неща. С вземането на Славянск и Краматорск втория етап на войната ще приключи, а какъв ще е третия етап ще обявят по-нататък. Засега руската армия почти не участва, просто не се налага. На терен са доброволците от армиите на ДНР и ЛНР, руски контрактьори, обикновено безработни, които срещу заплата са се включили и малка част професионалисти от Вагнер. Така че резервите на руснаците са грамадни, а със глупавото затваряне на украинците в Донбас по-голямата част и то най-боеспособната част от армията на украинците ще са унищожени или пленници. За развоя нататък, украинците най-умно ще е да капитулират, ако не искат да ядат още по-голям бой по-нататък.
27.
Аксел троен
07.06.2022 14:02:20
7
38
Даже украинците пишат че Путин воюва с 60-70000 армия матерен или 5% от личния си състав. В Ирак САЩ имаха постоянно 150000 а във Виетнам 600000.
За къв разгром мечтаят нашите лидери . Войната си върви по Путински план. Завземат Славянск и обявяват край на тъпата си операция. Украйна остава без 20%от територията си и 30% от населението,щот от тез 6 милиона бежанци ще се върнат 2.
26.
До Кок
07.06.2022 12:46:03
5
24
Наречи се на бълг К-р да стане на всички ясно колко ти е акъла !

Прост чиляк си К(у)ре ! Много прост.

Като видиш опашка на украйнци за получаване на репарации нареди се и ти !

Никаква връзка между написаното от теб и реалността днес в Украйна.
Днес, 07.06. укрите изгубиха контрола и над Светогорската лавра а от там Славянск е на няколко десетки км. той за победа и репарации бълнува в наркомански видения !
25.
Kok
07.06.2022 12:28:56
50
8
В крайна сметка Украйна ще спечели войната защото зад нея са силните икономики Вероятно САЩ искат да съсипят Русия икономически и за това не бързат да дават модерни уружие с които Украйна може да разгроми Путин за 1седмица a така Русия изтощава и така Хилавата си икономика че вероятно след 2,,3мес.ще настъпи страхотна криза за елементарни стоки ,АСлед това ще плаща и репарации та тежко на Руския народ ,,Олигарсите не го мислете,,колкото повече градове разрушават повече репарации ще плащат обикновените Руснаци ,и ще настъпят брожения вероятно бунтове срещу Путин и олигарсите ,вероятно ще има и публични екзекуции на виновните за катастрофата на Русия
24.
Слава на Братския Православен народ !
07.06.2022 12:28:22
14
36
Русия ще си вземе ЦЯЛАТА Украйна !
да ! ЦЯЛАТА !
А ако Полша или Румъния вземат , че се изкушат да клъвнат някоя територийка ,
ЩЕ ИМА ВОЙНА И ТАМ !
А безполезното НАТО няма да си мръдне и пръста за тях !
Както обеща , ама не си го мръдна и за ... един наркотизиран Клоун !
23.
До 16
07.06.2022 12:12:06
7
43
Тъпанар. Комунистите му забранявали да слуша едно време Свободна Европа ! Е сега никой не ти забранява, защо не я слушаш, четеш, има я навсякъде. В погледни да видиш само какви бълвочи, гнусни, фашистки, ненормални редят там. По зле са от този сайт дори. С право са я забранили хората защото нито е Свободна нито пък Европа а САШ. Всички западни медии, както чужди така и български не са никакви медии а фашистка пропаганда , фалш. Когато беше забранена Свободна Европа имаше мнооого по малко малоумници в България
22.
Сашо
07.06.2022 11:46:24
8
52
ФЕС (фашистки Европейски съюз) спря руски телевизии, утре ще ни накара да горим руски книги. Това са европейските ценности, това е правото на човека да бъде информиран, това са правата на човека по европейски! Да не говорим че поддържат открито фашисткия режим в Украйна!
21.
Един майтап за настроение
07.06.2022 10:03:50
7
62
Закон на Мърфи за Украйна: "Колкото повече побеждаваш, толкова повече територии губиш".
20.
Загубена кауза
07.06.2022 09:47:56
10
47
Големи анализи, голямо чудо! Всеки ден всякакви специалисти ни пълнят главите с глупости, както при короната. Какво има да се анализира и да се коментира, въпрос на време е целият Донбас да е руски. Ядрени глави ще падат, но Путин Донбас няма да го даде.
19.
нормално
07.06.2022 09:46:57
62
17
Ей момчета. Нали знаете, че след украинците сме и ние? Щото лесно давате от дивана чужди територии... ама не се ли сещате, че 50 години бяхме техни, както и украинците? Щото оня в Маскве ако пък си мислите, че ще остави такива като нас да просперират и учителите ни да имат по-високи заплати от тея в Русия, жестоко си се бъркате и то при положение, че с 5 -6 трола ви нахъса да сте по кръвожадни фашисти и от пропагандата им.
18.
Петров
07.06.2022 09:44:16
49
11
Вярно, че сайтът трябва да се съобразява с читателите. А 50% от тях са твърдо уверени, че в Украйна руските "освободители" се бият с нацисти. За да им се угоди се пускат апокалиптични информации като тази. Нищо подобно не се случва на фронта в обсъждания участък. Вчера украинците си върнаха половината от Северодонецк. Отбиха всички атаки по посока Славянск. В Святогорск намина и президентска делегация. Руските войски не могат да минат река Северски Донец като всеки опит за изграждане на понтонен мост бива прекършен в зародиш. Ако решат да се изтеглят, украинците ще го направят заради многото жертви, които дават, а не че могат да бъдат обкръжени. Така, че по кротко с информациите за мнимо руско напредване в тази част на фронта...
17.
КО СТАНА
07.06.2022 09:39:42
11
23
БЕ МИМЕ(ЗЕЛЬО)?!??. НАЛИ ГИ БЯХТЕ ИЗТЛАСКАЛИ ОТ СЕВЕРОДОНЕЦК. СЕГА ПАК ПЛАЧЕШ. ВОДИ ПРЕГОВОРИ И СПАСИ НАРОДА И ТЕРИТОРИЯТА. ЗАЩОТО ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ТЕБ ЩЕ БЪДАТ КАТАСТРОФА. И БАЙ-ДЪН ТВОЯ СПОНСОР ЗАПОЧНА ДА ТЕ ИЗБЯГВА.
16.
Възмутен
07.06.2022 09:33:55
9
62
Великите европейски "ДЕМОКРАТИ" спряха всички руски телевизии. Но не могат да забранят нормалното мислене на много хора. Къде останаха техните ценности. Едно време комунистите ни забраняваха да слушаме "Свободна Европа" и за това вкарваха хората в затвор. Сегашните европейски фашисти не се различават много от тях. За жалост България е ръководена от тези прехвалени "демократи". Много, много жалко за милата ни Родина.
15.
ХХ
07.06.2022 09:20:55
18
8
Когато украинците бяха в индустриалната зона на Северодонецк, руснаците трябваше да използват ТОС-а. Мното животи щяха да бъдат спасени!
14.
12. до 11
07.06.2022 09:13:14
2
18
Нужно е да си обнових малко информацията. Закъсняаш със седмица.
13.
Истината
07.06.2022 09:07:45
12
72
Зеленски :
- натрупа нов дълг за оръжия от близо 80млрд. $ !
- 40-50 хил. убити украйнци !
- изгуби Азовско море !
- черноморските пристанища блокирани !
- няма ВВС !
- 20% от територията (засега) на Украйна е руска !
- всеки ден отстъпват !

А МОЖЕШЕ ПРОСТО ДА ИЗПЪЛНИ 5 (ПЕТ) ТОЧКИ ОТ МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ !

Просто на Зеленски и Кулеба, както на Кирил Петков и Асен Василев НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА И СТРАНАТА !
Те не са украйнци/ българи !
Те са е... !!!
12.
Мм
07.06.2022 09:06:57
8
52
Зеленото човече що не сключва мир??
11.
До 7 мислителя
07.06.2022 09:04:49
51
12
Ох на мама, аналЛизатора, военен!
Ами, има контранастъпление, бе капацитетчо, тя фронтовата линия е 1 300 км, ама ти откъде да знаеш. На Харковско направление, ВСУ изтласкаха руснаците до границата им, още преди две седмици, затова руския Белгород ежедневно е жертва на минометен обстрел. На Херсонско направление за 4-5дни руснаците загубиха 20 населени места и се окопават сериозно,а до самия Херсон има 10 километра.
10.
12
07.06.2022 09:01:14
5
34
Най после по нормална информация за ситуацията в Донбас.
9.
12
07.06.2022 09:01:13
4
31
Най после по нормална информация за ситуацията в Донбас.
8.
Подоляк
07.06.2022 08:46:20
17
38
Да на трепят ,аз на Зеленски марионетката ,още в началото загатнах,че с/у Русия нямаме шанс ,но Америка от 2014г.ни пълни сметките като Българските проститутки ...те пък 32г.длъжни сме на Америка трябва да мрем ...дълга към Бандеров ни зове.
Макар че простолюдието сме го подтикнали на наша страна ,променили сме и внушили схващането ,че сме правоверни в тази война ...дано народа ни върви в краката до последно,че май кат гледаме изтърваме юздите .
Зеленски не можем му осигурим ежедневните дози ...много материал отива...смърка всекидневно кат за последно ,братята Шматко-също .
Братя от ПП искаме Киро-тъпото и Ленчето за оргия ,желаем ви отново в Киевската Рада...
Киро-тъпото е ошлайфан камък между Мен(Подоляк) и Зеленски добре ще му е ..на поза САНДВИЧ.

КИРО-ТЪПОТО ДА ТИ ЕВА МАЙКАТА ,АСЕНЧО -МИНЕТА-----СЪЩО!
КУРВИТЕ ОТ ПП ----ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА СЛИВИ СЪДРАНИ ....ЩЕ ВИ ЕБЕМ МАЙКАТА!
7.
razbivacha na tesni gazove
07.06.2022 08:36:23
10
68
Е, нали имаше контранастъпление?
Тези украинци не помнят какво са лъгали само преди няколко дни! На идиотската им пропаганда вече не вярват и най-големите русофоби в България.
6.
Хаха флуагманс.
07.06.2022 08:14:46
60
24
Чудесен мишмаш сте спретнали с източник Юрий Подоляк, който от 2014г е в Москва и е диванен експерт фантазьор, руски пропагандист. За 100тен път цитирате него и го пишете, умишлено че е украински блогър. Хахаха. И да вземе да гледате интервюто на Арестович и Фейгин, каквито интервюта са ежедневни. Цитирате Гайдай, какво говори за трасето Лисичанск-Бахмут, ами то това говори от две седмици, докато вие пишехте че Северодонец и Лисичанск са под обсада, я си погледнете русоробската пропаганда от седмица насам. А тези неща които гиворят Арестович и Гайдай са от седмици и касаят намеренията и плановете на руснаците, каквито са всъщност от началото на войната, да обкръжат войските на украинците в зоната на Донбас. Точно в района на трасето Лисичанск-Бахмут бе убит преди два дни генерал Роман Котузов командир на 1ва руска армия на ДНР. Смърта му бе оповестена и от руските пропагандисти, които обаче в типичния си фантастичен стил го обяввяват за героизъм и лъжат че лично повел войниците си в бой. Няма нищо такова, бойната машина Тигър е обстрелвана при засада, а кадри с трупа на генерала бяха разпространени по инфо мрежите, затова този път руснаците признаха.
Драги журналисти в 21 век има безброй източници на информация, а вие тука русофилска пропаганда най-пошло качество. Виж поне на картата къде е Лисичанск и да знаете, че е зад Северодонецк на брега на Река северски донецк. Точно Лисичанск бе подготвен за следващ рубеж след Северодонецк, при евенруален риск от обкръжение. Последните дни украинците си върнаха част от Северодонецк, а центъра на града минава от едните в другите при жестоки сражения в градски условия. Само вие, Кадиров и руския пропагандист Юри Подоляк превзехте Северодонецк още преди седмица. Хахаха.
5.
бургазлия
07.06.2022 08:13:10
8
62
Като сте тъпи и не ви отбират главите от тактика ще ви блокират, разбира се. От Мариупол малко поука поне не си ли взехте. И сега какво, аман заман международната общност да критикува тези лоши руснаци, защо така ще ви блокират те, не е честно така.
4.
Ивайло
07.06.2022 08:07:20
9
70
Да падат и да се свършва с този цирк
3.
???
07.06.2022 08:03:49
6
76
Нали Украйна печелеше войната?
2.
Значи
07.06.2022 07:59:10
10
49
Скоро ще вземат и Москва укрите.
1.
Е кво
07.06.2022 07:52:08
13
57
Алармирате ,да ги черпят с пирожки и да ги пратят в Киев ли,уж контраатакувате уж побеждавате а ревете като жени,нещо воинска чест ,мъжко достойнство тия термини да ви говорят нещо???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори