×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Идва ли нова ковид вълна през есента


Идва ли нова ковид вълна през есента
Ще се сбъднат ли предварителните прогнози на специалистите
05 Юни 2022, Неделя, 11:02 ч.
Автор: Флагман.бг

От 1 април PCR тестовете сe прехвърлиха на пулмолозите, ще се получи смесване на потоците с остри респираторни инфекции, предвижда д-р Ангелова

Не очакваме нова COVID вълна наесен, но очакваме висока заболеваемост от други респираторни вируси и инфекции. Това каза в ефира на Нова телевизия пулмологът и специалист по вътрешни болести д-р София Ангелова. 

“От 1 април PCR тестовете сe прехвърлиха на пулмолозите. Ще се получи смесване на потоците с остри респираторни инфекции”, предвижда специалистът. 

“Когато хората започват да боледуват, острите състояния трябва да бъдат пренасочени от личния лекар към специалиста, а ние сме малко. Считаме, че ще настане хаос през есента, когато дойде моментът на високата заболеваемост”, каза още д-р Ангелова.

По думите й в момента в София има около 25 пулмолози, а в малките населени места има случаи, в които 1 пулмолог  обслужва цял район. 

“Нашите кабинети са със запълнение графици за 2 седмици напред заради пост-COVID синдрома”, каза специалистът. 

Д-р Ангелова обясни, че симптомите на пост-COVID синдрома оттичат, а след това се завръщат, затова е нужен преглед при специалист. 

“Да не се притесняват хората и да бъдат търпеливи към нас”, призова тя. “Хубавото е, че тези симптоми изчезват с времето”, допълни д-р Ангелова и поясни, че движението и активният начин на живот помагат за по-бързото преодоляване на този синдром. 


В категории: COVID-19


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
до 11
06.06.2022 00:35:15
4
0
барай меча на нечестивия. Що не отговори на въпросите или не знаеш как? Кажи кво ще ти вземат на теб и какво има да ти следят? Ти що не следиш някой бездомник? Мислиш се за много извисен/а и че много ги разбираш нещата. На бас че дори нямаш идея масоните от къде идват :) То в празната ти кратуна ехтят само 6-ци и рога дето ти е сложил партньора затова все за рогатия дрънкаш
11.
до 10 word salad
05.06.2022 16:12:19
1
9
"Ти нали си от умните и красивите значи би трябвало да не ползваш медии и да стоиш далеч от технологии - да си към чистата природа само?"

С глас се смях! Трудно е да си представи човек, че такова невежество и бъркотия се събират в една куха кратуна! Да не можеш да спретнеш и едно изречение без даже сам да си противоречиш си е постижение!
10.
до 7
05.06.2022 16:02:07
10
1
ти нали си много умен/а я кажи кво толкова ще ти отнемат на теб? Ти нали си от умните и красивите значи би трябвало да не ползваш медии и да стоиш далеч от технологии - да си към чистата природа само? Та какво ще ти отнемат кажи = милионите или панелката от мама? Едва ли си постигнал/нещо че да му пука на някой за теб. Що цвъкаш тъпотиите си тука? Или толкова ти е повреден мозъка че освен рога 6-ци и мирис на сяра друго не усещаш ?
9.
До флагман
05.06.2022 15:23:06
2
7
Как ви харесва да сте част от тази манипулация? Как и с какво сърце плашите хората.хора спрете влизането в този сйт
8.
до 6
05.06.2022 14:14:12
0
13
Не пречи да продължат и двата сценария синхронно...
7.
Вече са по-откровени!
05.06.2022 14:12:29
6
7
Certificate of Vaccination - ID!

Тази цинична картинка, скъсана на подходящото място, ясно показва целите на ИЗМАМА-19 и на най-слепите и глупавите - дигитален ад и тирания! Е, все пак за да схванеш нещо се изисква да знаеш и английски - специално сътвореният кодиран език на юдейската джематрия и сатанизма, който неслучайно бе превърнат и в световен език. Но има ли и 0.01% в България които да разбират, че психопатите комуникират чрез символи, числа, илюстрации, дати и т.н. Никой дори не им обръща внимание, а чете безсмислената помия, която не означава нищо... Тя е просто фон за занимание на раята.
6.
КЬОСЕВ
05.06.2022 14:10:50
1
13
Ако свърши войната.... Ще е маймунка шарка или корона!)))
5.
Родопа ООД
05.06.2022 13:46:03
1
8
Еми как няма да има нова вълна края на септември някаде може спокойно да я очакваме.Още има букви останали от гръцката азбука няма страшно.Задължително ще кажат ,че това е най-силния и опасен ковид вирус до сега.После обаче нали измислиха и хапчета против ковид и още хора ще забогатеят за отрицателно време от глупоста на хората.Лятото вируса изчезва ,а се появява късната есен и особено зимата!?!?Лятото са крие понеже явно летните месеци не му понасят!?Та такива работи драги читатели честно казано в днешно време доста хора използват масовата медия за да манипулират хората и да им всяват страх ежедневно и да им промиват мозъците.Благодарение на това те забогатяват изключително бързо,а ние обедняваме пак и отново бързо.
4.
Мдаа
05.06.2022 13:41:11
1
12
Ковида им се обадил по телефона за намеренията си... На такова управление му е необходим прост народ и то ще го постигне чрез медии, образование и култура!
3.
Калин
05.06.2022 13:30:25
0
14
Сега ще има сифилис вълна от Украинците
2.
Планетата на Маймуните
05.06.2022 12:49:06
1
19
Ангелова,да ги нямаме тия! Как така няма да има вълна?!? Ще има разбира се! И Ковид,и грипове,и маймунска шарка,и хепатити,и още "събудили се" болести поради "спадналия през последните 2 години имунитет". Сякаш някой друг го причини тоя спад,а не политиците с помощта на вас лекарите,а сега се правите,че падате от Марс и заварвате тази картинка.
Така,че "болести ще има за всички от сърце", че даже и войната ще продължава с пълна сила.Но най-вече ще има още по-високи цени и медийна истерия.Халал да ви е,маймуни български! Яжте банани и се дупчете с бустери и нови ваксинки до дупка! Та нали сте свободни?
1.
Min4o praznikov BTV sutrinta 8:00
05.06.2022 12:09:46
0
8
Valni 6e ima Dunavski 2 bala nosete si 4adari japanki olio ot 5lv protiv izgarqne koito ima lodka,surf,kaHy харашо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Намериха човешки останки, май са на мъж, обявен за общодържавно издирване Намериха човешки останки, май са на мъж, обявен за общодържавно издирване Странната находка е открита в ардинското село Гърбище Бургазлия използвал жената и детето си за параван при сделки на наркотични вещества (ВИДЕО) Бургазлия използвал жената и детето си за параван при сделки на наркотични вещества (ВИДЕО) 35-годишният мъж пътувал до Варна и Стара Загора със семейството си, докато колата му била пълна с дрога Извънредно! Христо Иванов подаде оставка като председател на „Да, България” Извънредно! Христо Иванов подаде оставка като председател на „Да, България” Изпълнителният съвет на партията е приел решението му Ако ноктите ви са в този цвят през лято 2024 - чакат ви много пари и щастие Ако ноктите ви са в този цвят през лято 2024 - чакат ви много пари и щастие Според астролозите подобна промяна би ви донесла изключително щастие Ето кога ще станат ясни имената на всички нови депутати Ето кога ще станат ясни имената на всички нови депутати Данните извън страната са обработени на 100%, съобщи на брифинг говорителят на ЦИК Росица Матева За 6 месеца: Иззеха 326 000 къса цигари от пътници на Летище Пловдив За 6 месеца: Иззеха 326 000 къса цигари от пътници на Летище Пловдив Проверени са 145 полета по редовни международни линии МВР и Прокуратура с извънреден брифинг - разбиха наркосдружение МВР и Прокуратура с извънреден брифинг - разбиха наркосдружение Имали арестувани, очаквайте след малко След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново След над четвърт век брат Динко Динев се престраши да се ожени отново Тържеството е планирано за 29 юни в ресторанта на хотел Адмирал на марина Диневи Защо трябва да перем новите дрехи преди първото обличане Защо трябва да перем новите дрехи преди първото обличане За някои е крайно необходимо новата дреха от магазина да мине през пералнята поне веднъж преди обличане, но други нямат такива убеждения. Какво да правим? Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни Бургаският депутат от „Величие“ - строител от Поморие, който бягал от публичността, но знаел как да подобри живота ни А как „Величие“ в Поморие постигна такъв резултат, без да води публична кампания –  за мен най-важен е личният контакт с хората, отсече Радостин Колев
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори