×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извини се, бе!


Извини се, бе!
Костадин Костадинов и Искрен Митев си говорят в кулоарите след мелето в пленарната зала
01 Юни 2022, Сряда, 13:39 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Костадин Костадинов отнови напомни, че е своеобразен наследник на Волен Сидеров

Водачът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който се разпозна като Копейкин и предизвика меле в пленарната зала на Народното събрание (НС) днес, поиска извинение от депутата Искрен Митев.

От прокремълската формация дадоха извънреден брифинг в парламента след скандала заради думите на Митев.

"Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари. Парите, които му останаха, си ги обърна в евро. Ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите", обяви депутатът от „Продължаваме промяната“ (ПП), което доведе до гнева на Костадин Костадинов.

На брифинга последният поиска "официално извинение" от парламентарната група на ПП, но не и от "лицето Искрен Митев". Според лидера на "Възраждане" ръководството на НС трябвало да наложи наказание на Митев. 

Междувременно председателят на Народното събрание Никола Минчев обясни, че не е бил в пленарната зала по време на конфликта, но ще разгледа ситуацията, след което ще се прецени как да се действа. Той обаче намекна, че и двамата замесени следва да бъдат санкционирани. Казусът щял да се обсъжда на Председателски съвет. 

Искрен Митев след това също коментира темата пред репортери. 

"За мен е притеснително, че г-н Костадинов се разпозна в думите, които изрекох от трибуната. Той тръгна към мен, тръгна да ме обижда. Аз просто исках да му оправя вратовръзката, но явно по друг начин е изглеждало", каза Митев. 

Той обясни, че от "Възраждане" постоянно ги провокирали, като изричали неща, които "противоречат крайно с реалността". Митев даде пример с твърденията за еврото и за ваксините. 

"Аз ги казах. Не визирах никой конкретно. Визирах един тип поведение, който според мен е неправилен и дава грешни послания на хората", обясни депутатът от ПП. 

След това той и Костадин Костадинов бяха забелязани от репортери да си говорят в кулоарите. Водачът на прокремълската партия обяснил, че ако Искрен Митев му се извини, темата приключва.

После двамата влязоха в стаята на парламентарната група на „Възраждане“ да се доразберат.

На излизане Искрен Митев каза пред репортери, че Костадинов е поискал извинение. Засега обаче такова не му било дадено. 

"Костадин Костадинов иска ние да се извиним, аз да се извиня от трибуната. Така че сега просто ще преценя дали това е нещо, което в смисъла на добрия тон, дали има нужда това да го направя. Както казах и преди малко, когато един човек се чувства обиден, другият човек е редно да поднесе извинения независимо дали смята, че е прав или не", обясни депутатът от ПП. 

На въпрос това означава ли, че му се е извинил, Митев отговори: "Не, не съм му се извинил."

Впоследствие Искрен Митев излезе на трибуната, за да се изкаже по един от разглежданите законопроекти. В края на изявлението си той поднесе извинение, но не на Костадинов, а на децата, които са гледали разправията.

"Днес е Денят на детето и мисля, че не беше най-добрият момент да се разиграе тази сцена в Народното събрание, на която всички станахме свидетели. Разбира се, на първо място искам да поднеса извинение на децата, на зрителите, които станаха свидетели на тези грозни прояви, в които и аз взех участие. И, разбира се, да се извиня, ако по някакъв начин моето поведение е допринесло тази агресия да се разпространи по този начин", обясни Митев. 

Ситуацията напомня на тази отпреди близо десет години, когато друг прокремълски лидер – Волен Сидеров, и негови съратници нападнаха репортер на „Скат“ с настойчиво повтаряне: „Извини се, бе!“

 

 


В категории: Политика


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 7
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
11
Коментара по темата
11.
Костадинов
02.06.2022 21:05:56
0
0
Е най проверявания така че да го духате
10.
Флагман
02.06.2022 21:04:18
0
0
Много сте жалки, смешна медия
9.
хммм
01.06.2022 16:39:38
1
10
Че това бой ли е ...подскачаха наоколо и само нежно се обарваха...направо да си вземат стая в хотела отсреща-там да се разберат!
8.
Ххх
01.06.2022 16:07:57
3
17
Опитал се да му оправи вратовръзката?И аз се опитах преди години,да обясня на съдията,че не съм скачал върху главата на един измикяр,а се спънах и паднах няколко пъти отгоре му,ама на,не повярва!
7.
Въпроска ?
01.06.2022 16:04:19
2
19
" Аз просто исках да му ОПРАВЯ вратовръзката , но ЯВНО по друг начин е изглеждало " - каза Митев " !? Кой му вярва на обяснението ? Не трябва ли да бъдат отговорни за поведението си , независимо дали са прокремълска , проукраинска или проамериканска партия ?
6.
Америка за България
01.06.2022 16:01:27
5
15
Браво Лисицов! Много добра работа!
5.
Гледай ти
01.06.2022 15:50:00
17
21
копейкин се обидил, че му казали истината.
Тоя трябваше да е в затвора за Държавна измяна!
Пращайте го в Сибир тоя Лъжец!
4.
Дааа
01.06.2022 15:15:49
13
28
На какви ли не циркове е виновен Копейкин само и само да влезе в полезрението на камерите!
И ако го попитате защо подскача и кое не е истина, за това, че открадна парите от субсидията на партията, или , че прави на балъци гласоподавателите на партията, че си е купил къща и апартамент без да работи само със заеми от банка и гол задник....
3.
...
01.06.2022 14:11:40
5
9
Малък хаус е навсякъде заради тия голи охлюви, дето са от бежанските вълни след 2007г.
2.
vini
01.06.2022 13:53:16
10
35
Театър от двама малоумника
1.
hihi
01.06.2022 13:50:42
32
36
"От прокремълската формация " спираш да четеш пасквила.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори