×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Неустоими предложения и приятни емоции очакват бургазлии в предстоящия "Уикенд на баровете"


31 Май 2022, Вторник, 14:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Нощните забавления в Бургас се допълват и от богатата програма и музика за всеки вкус

Юни идва, лятото е все по-жарко и е време за приятели, усмивки, незабравими моменти в Бургас! Уикенд темите продължават с дни, посветени на бургаските заведения.

От 3 до 5 юни Община Бургас е приготвила много приятни изненади, промоции и бонуси, с които да дадем старт на най-обичния сезон – Лято2022.

Нощните забавления в Бургас се допълват и от богатата програма и музика за всеки вкус.

Вижте какви възможности ви дава „Уикенд на баровете“ в Бургас!

KAIVE Bar and Café

Бургас, Ул. “Алеко Константинов“ 089 379 4444

Най-новото и горещо местенце в Бургас се намира на обновената Арт уличка. Очакват ви Funky Jazz музика и много настроение !

04 юни /събота/ , от 19.00 до 21:00 часа

Happy hour

Испански tapas + craft бира = 10 лв.

 

Public food and drinks

Бургас, площад Тройката; 089 793 2878

Прекрасна обстановка, невероятно , любезно обслужване и ОЩЕ много вкусни предложения!

От 18:00 часа на 3 юни до 22:00 часа на 5 юни, Happy Hour за всички коктейли от

менюто! Поръчваш един и получаваш още един безплатно.

 

Папагала coffee bar

Бургас, ул. Александровска 67 0893 801 226

На 4ти юни в часовете между 10:00 и 14:00 ⏳️ Ще имате възможност да опитате изкуството на бариста Пламен Манев.

Предоставяме ви възможността да съчетаете любимото капучино с освежаващия вкус на фреш ягода На цена от 7.90 лв.

 

Garden Bar&Kitchen Burgas

Експозиционен център Флора, 088 451 0697

В духа на италианските аперативо барове, Garden Bar&Kitchen Burgas, намиращ се на теритрията на Експозиционен център Флора, ще предложи на всеки клиент чаша просеко, бяло вино или розе или коктейл с комплимент храна ( италиански броскети от различни видове ).

Кога: всеки ден от 18:00 до около 21:00, с някои изключения, когато атмосферата се поддържа до късно през нощта. (Уикенди)

 

Beach Bar Caribe

Плажна алея, срещу Сърф Клуб, 089 7841133

3-4 юни 12:00ч до 13:00ч. и от 17:00ч. до 18:00ч.

HAPPY BOOK: Прекрасен ден, топлите слънчеви лъчи нагряват ръцете ти, докато разлистваш поредната страница на вълнуващата книга, която четеш, докато релаксираш на цветния барбарон на Бар Кариби. Но ти става топло и искаш да се разхладиш с една лимонада,наливна биричка или мохито. Заповядай на бара, не е нужно да си взимаш портфейла, плати с книга и предай нататък емоцията, която си изпитал от нея.

 

HashtagPAVILION

Крайбрежна алея/ до Моста/; 0876 475 990

3-4 юни, 20:00 часа

На 3 и 4 юни HashtagPAVILION ще сложи начало на своите летни вечери със събития. Очакваме ви отново на познатото местенце за срещи и спомени. В първата вечер зад пулта ще бъде DJ Stenly, а на следващия ден за разпиването и танците ще се погрижи Zarko.

Вход: Свободен

 

Bar Target

Бургас, пл. Бургаска комуна 0877 247167

04 юни /събота/, 21:00 часа

За първи път в Бургас ще дойдат Time Jugglers за да представят своя нов студиен албум "The Tyrant Within"!

Начало: 22:00 часа

Вход: 5лв

 

/Програмата предстои да бъде допълвана/

 

В дните от 03 до 05 юни не пропускайте и:

  • Да посетите Остров Света Анастасия с кораб "Бургус" - единственият обитаем остров в Черно море. За повече информация и резервации: 0882 004 124;
  • Да се насладите на 3D mapping прожекцията в ТК „Акве калиде“. Заслужава си!;
  • Да научите повече за рибарските традиции и обичаи в КТК "Ченгене скеле";
  • Да пилотирате виртуално самолет в Авиомузей Бургас;
  • Да посетите ЗОО парк Бургас;
  • Да се потопите в света на забавната наука в ПланетУм;

В категории: Бургас


2
Коментара по темата
2.
до 1.
31.05.2022 16:42:18
0
0
И простотията по хората ходи: пише се завистТа. Най - якияТ бар - подлог, следователно пълен член!
1.
Пълни идиоти
31.05.2022 15:45:20
0
0
Наи-якия бар в Бургас е "Bar bossa". Ама зависта по хората ходи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори