×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Областният си джитка с кола на Слънчев бряг АД, паркира я където му падне


Областният си джитка с кола на Слънчев бряг АД, паркира я където му падне
Лимузината на Гребенаров е спряна на пешеходната алея в Стария Созопол, пред собствената му кръчма „Свети Никола”
11 Юли 2011, Понеделник, 16:03 ч.
Автор: Лидия НИКОЛОВА, Снимка Тони ДРЕМСИЗОВ

Новият борд на АД-то продаде старите коли уж за да пести, а се качи на нови джипове

Областният управител Константин Гребенаров ползва като частно-служебен автомобил, който е собственост на държавното Слънчев бряг АД.

Фолксвагенът А 6677 КН бе паркиран във възможно най-забранената зона на Стария град в Созопол – пред кръчмата на Константин Гребенаров в събота около 23 часа, когато по улицата бе претъпкано с пешеходци. Това ни докладва наш читател, който ни прати и папарашкия кадър.

Днес наш екип засече областният да се движи със същия автомобил и с шофьор. От този автомобил Гребенаров слезе в затулената малка уличка, която е между „Фердинандова“ и „Цар Асен“ и се шмугна в ресторантчето „Тренто“. От 12,30 до 13,00 часа губернаторът водеше в малката зала дискретен разговор с мъж на средна възраст, разпознат като един от големите борци от Созополска община.

За автомобилите на новия борд на Слънчев бряг АД се носят легенди. В първите зимни месеци ръководството взе решение да се разпродадат заварените превозни средства, за да се пестят пари за заплати. Така изпълнителната директорка Мария Михалева обяви, че ще слезе от заварения „Фолксваген туарег“, ползван преди нея от Малина Стратиева. Туарегът веднага бе продаден.

За „Фолксваген“-а, който сега кара Гребенаров обаче не се бил намерил купувач, защото, по думите им, този автомобил бил каран душмански от ексобластния управител на Тройната коалиция Любомир Пантелеев. Той го бил юркал по стари пътища и наводнения, бил ръждясъл и угнил. „Ако обичате, не спрягайте името ми в тази тема, под нивото ми е да коментирам подобни твърдения“, каза Пантелеев. В интерес на истината, в стремежа си да не произведе и грам съмнение за злоупотреба с власт, Пантелеев ходеше навсякъде с личната си „сапунерка“ - зелено „Рено клио“.

Че Гребенаров си джитка където му падне с немската лимузина е факт, както е факт, че веднага след ограничителните мерки през зимата, Михалева „разпусна колана“ и накупи на повечето свои колеги корейски джипове „КИА“.


В категории: Созопол


11
Коментара
Флагман.БГ Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" 09/05/2024, Четвъртък 13:31 1
В Черноморец отключиха морето
В Черноморец отключиха морето 09/05/2024, Четвъртък 12:23 0
11
Коментара по темата
11.
до гражданин
19.07.2011 13:49:09
0
3
И защо Гребенаров няма да се кандидатира?
Целият Созопол го иска, че и околните села, а той чака Бойко да му каже. Послушко мамин!
Хората те искат ей, областния. Не се връзвай на Бойко, нали го знаеш откъде дойде. Кандидатирай се. Знаем , че си смел и всички ще те подкрепят. Давай, не бой се от Бойко.
10.
СА 5648
14.07.2011 14:51:55
2
6
Те, Касабови са известни единствено с това, че са поръчкови журналисти и че пишат всичко, за всеки, срещу заплащане. Нещо като проститутки, само че от нископлатените, от околовръстното!
9.
Касабови
14.07.2011 11:20:12
2
5
Кате къса памет имаш.Ето затова си мечтая отново за комунизма.Правехте свирки на Жишев и не смеехте да го погледнете в очите.Стига бе хора.Това е областен управител.Освен задължения той има и право на преоритети.Смешни сте с тези снимки на папараци.Ако ви испратя сниман косматият си задник ще го коментирате ли?
8.
nikoi
13.07.2011 12:34:22
1
2
А насядалите дядовци под паметника , над него и по него ?
7.
Гражданин
12.07.2011 10:58:42
5
9
Голям трън в очите ви е този Гребенаров. Наистина прекалено много време му дадохте почивка от вашите поръчкови и окалящи го материали. Може би чакахте поредния паричен превод от г-н Рейзи, та за това се забавихте? Много сте плоски, Касабова! Мръсната кампанията, която сте започнали срещу Гребенаров, няма как да помогне на Рейзи. Ситуацията му е безнадеждна. И да не се кандидатира Гребенаров ще има и други алтернативи на управлението на Гъбарко. Касабова, приеми, че господарят ти/Рейзи/ е пътник и следващ мандат за него е просто мираж. Най-адекватно се държи самият Гребенаров, не обръщайки внимание и не коментирайки драсканиците ви. „Успех” в мизериите и интригите, където сте най-силни!
6.
тошо
12.07.2011 08:16:20
4
8
Е , какво се чудите .... Рейзи си плаща на сайта / с наши пари разбира се - договор с Общината / . Незнам Гребенаров ще се кандидатира , или не , но Видовден за Рейзи все някога ще дойде ....
5.
Местен
12.07.2011 02:42:41
5
9
Браво, Касабова! Минаха цели три дни от предходна публикация, засягаща Гребенаров. Вариантите за постоянното му присъствие тук биха могли да бъдат няколко. Или Касабова е безумно влюбена в него, а той не ѝ отвръща на намеците, или опонента на Гребенаров- Рейзи е платил доста добре на въпросната „журналистка”, да очерня с повод и без повод Губернатора? По-скоро второто да е вярно. Може би Гребенаров да е в нарушение, но защо Мадам К. не пише и не снима как настоящият кмет на Созопол редовно спира своя поръчков Мерцедес S класа/ закупен с пари, спестени от закуски… или от нещо друго/ директно под ЗНАЦИ Спирането забранено; Пешеходна зона и Паяк, точно под носа на местните полицаи??? Струва ми се, че в този сайт се мери с различен аршин, което не говори добре за „журналистите”, които го списват. Къде е журналистическата обективност, Касабова?
4.
бараба
11.07.2011 21:32:18
9
10
А бе, той областният закри с рекламната табела на заведението си паметната плоча на Хан Крум, вие искате да не си спира колата в Стария град, да не кара фирмени коли и да не лапа.
Толкова безпардонен човек досега в Созопол не се е пръквал. Нагъл и безочлив!
3.
Realist
11.07.2011 18:23:23
3
9
Дреме му на Гребенаров на гребенчето.Той разбра,че Бойко се е договорил да подкрепи Панайотчо Рези за кмет,затова вече няма нужда да се подмазва на електората.Сега ще видите как ще зацикли връщането на имотите в Черноморец,а и Вромос ще се окаже не толкова безорасен.
2.
рибар
11.07.2011 17:12:47
2
9
Защо да не спира до ресторанта си. Какво му пука за правилата, нали няма да се кандидатира за кмет.
1.
Гришата
11.07.2011 17:07:07
4
8
Това корупция ли е или злоупотреба с власт?
Най- големият борец за справедливост се оказа най- обикновен използвач. А може би това е само началото. Разплита се, а....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Баку проявява интерес към предстояща процедура за търсене и проучване на природен газ Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Поведението на певицата вече е повод и другите да възстанат срещу постоянното ѝ нахалстване и желание да командва парада Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Президентът Радев се ръкува с участници в шествието на Безсмъртния полк Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Този път в сюжета в подигравателното им видео, което се върти в социалните мрежи, се включва най-малкият Супермен Тя печели "Денсинг старс" Тя печели "Денсинг старс" Натали Трифонова е абсолютният фаворит във формата Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Опашката за Летния Никулден бие рекорди, надмина тази за 6-ти декември (ВИДЕО) Множеството се извиваше чак до книжарница "Хеликон"   Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Собствениците на стари автомобили ще са шокирани от тази новина Вдигат данъците  Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Лили и Йорданка заровиха томахавките след 50-годишна вражда Данчето поздрави официално примата за 85-тия й рожден ден Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" Страхотна новина! Премиерът свика министри, иска бързо разширяване на ГКПП "Малко Търново" До няколко дни предстои агенция "Митници" да изготви техническа спецификация на проекта за разширяването на пункт "Малко Търново" и процедурата да бъде задвижена приоритетно по ресорните институции "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика "Арена Бургас" ще е домакин на световната купа по спортна акробатика От десетилетия градът ни не е бил домакин на толкова силен турнир по акробатика
Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Западът изкривява истината за Втората световна война, защото пречи на колониалната му политика, обяви президентът Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Алек я отхвърли, но тя си намери човек, който може да й осигури желания живот  Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори