×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Идва ли краят на "На кафе"


06 Май 2022, Петък, 17:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Гала е тв водещата с най-много часове в ефир

Зрителите на „На кафе” не спират да се чудят няма ли вече да пенсионират Гала. Феновете на предаването намаляват с всеки изминал ден, а в социалните мрежи се вихрят дискусии дали не е време блондинката да слезе от екран. Аудиторията на сутрешното лайфстайл предаване става все по-рехава, а зрителите не пестят критиките си към екипа, водещата и панелистите.

Гала е тв водещата с най-много часове в ефир. Тя бие дори Слави Трифонов и Кеворк Кеворкян по екранно време на живо на малкия екран, но вече може би е време да мине в заслужен отдих, пише „Уикенд”. 55-годишната блондинка стартира телевизионна си кариера в началото на 90-те години като едно от момичетата на късмета в телевизионната игра „Супершоу Невада” по БНТ. След това става водеща на няколко предавания, между които „Топмодел Зодиак“ по Канал 1, „Фамилия топ шоу“ по MSAT и в Евроком България – „Мис Столверк“.

На 9 октомври 2000 г. Гала започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаване „На кафе“. Шоуто се задържа на екран до края на юли 2005 г. В началото на същата година Гала започва да води и още едно предаване по Нова телевизия – „Имаш поща“, което върви до 2008 г. Предаването приключва през 2013 г. През есента на 2007 г. Гала е водеща и на риалити шоуто „Пълна промяна“.

Малко след свалянето на „На кафе“ от екран Гала и Маги Халваджиян започват издаването на едноименното списание „На кафе“, което не изкара дълго на пазара. От 16 февруари 2009 г. „На кафе“ е отново възкръсна в сутрешния ефир на Нова телевизия и така вече повече от 13 години, но дали краят на една наистина славна епоха не наближава?!

Зрителите на предаването изобщо не са доволни от качеството на шоуто и искат „На кафе” да спре да тормози зрителите всяка делнична сутрин.

„Пратете Гала в дълга почивка”, „Към това предаване и преди имаше много критики от хората, но преди беше в пъти по-добро. Сега „На кафе” е като надрусано позитивно. Имам чувството, че всичките от панела преди предаването взимат по нещо стимулиращо. Предпочитам д-р Папазова пред преиграващо позитивните и ухилени панелисти” – пишат разочаровани зрители в социалните мрежи.

През лятото се очаква да се разбере дали договорът на Гала ще бъде подновен, като най-вероятно русата амбиция ще продължи да ни се показва всяка делнична сутрин, но рокади в състава на екипа със сигурност ще има. Най-вероятно някои от панелистите ще си вземат „чао” с шоуто. Част от тях трупат негативизми само заради женското предаване и кокошарника сутрин. Доста зрители симпатизират на Дарин Ангелов и Георги Блажев, но не и в ролята им в „На кафе”. Дали за да се прави на забавен, или пък на интересен, но актьорът често възмущава зрителите с езика си.

„Мога да ти покажа как се правят близнаци” – заяви в едно от предаванията Дарин. След такива изцепки социалните мрежи често прегряват от негативни коментари по отношение на „На кафе”. Мнозина настояват вместо Гала и панелистите и да гледат друго, „по-смислено предаване“, в което не се разчита основно на импровизации и плоски шеги. Те недоумяват как шоуто все още е в ефир и призовават Нова телевизия да „пенсионира“ емблематичната водеща. Пиперливите закачки в ефир, които напоследък зачестиха в „На кафе“ очевидно не привличат, а по-скоро отблъскват аудиторията. Много критики са директно отправени към Гала, която губи авторитета си на популярна звезда. Но недоволството е насочено и към останалите участници в предаването, както и към сценаристите.

Водещата и панелистите се опитват да са весели, лежерни и забавни, но се получава обратният ефект. Личи си, че го правят, защото така се иска от тях. Усмихват се през „зъби”, сякаш някой им е опрял пистолет в гърба. Самата Гала също често изглежда силно отегчена. Блондинката не може да прикрие кога гостът й не представлява интерес за нея и много си личи, когато й е досадно да комуникира със събеседника си и само чака той да си тръгне. Като цяло 55-годишната тв водеща изглежда уморена от ежедневните живи предавания и дългогодишната слава. Плевенчанката усеща, че все повече наближава мигът, когато договорът й няма да бъде подновен, но е въпрос на време да се намери с кой и с какво да я смени.

Самата тв легенда е спокойна, че ако я пенсионират, ще се отдаде на козметичните си продукти, които произвежда и продава. Благодарение на солидната си заплата, която от години получава, русата амбиция успя да завърти и свой собствен бизнес. Тя притежава фирма за производство на козметика, която носи нейното име. Кремовете и серумите за вечна младост, които неостаряващата тв звезда продава, съвсем не са по джоба на всеки. Малко бурканче с оскъдно количество крем против бръчки от нейната серия струва 59 лева, а серумът – близо 83 лв. Благодарение на многолюдната си клиентела водещата си докарва хиляди левове от продажби и преспокойно може да се „пенсионира” от ефира във всеки един момент.


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Миру
07.05.2022 07:41:07
3
2
Немога да разбера какво ви е направила Гала..толкова злоба има в тоз народ..ние не сме вече хора а животни ..колко лошотия сее събрала...затуй сме на тоя хал
9.
Хана х
07.05.2022 07:37:28
3
2
Боже..колко злоба и нечовещина!! Е кой ви кара да гледате ..има и други канали..много лош народ ,само плюете лошотии
8.
Снежи
07.05.2022 03:22:17
2
2
Напротив, на екран е, защото има зрители и е интересно! Какво да има- публицистика или турски сериал?!? На когото не се нрави има други телевизии.
7.
Шани
06.05.2022 23:08:32
2
7
Същото се отнася и за дъртия вампир Патрашкова.Страшно неприятна и отвратителна бабичка.Не я показвайте вече по нито една телевизия.
6.
Шани
06.05.2022 22:59:53
4
2
Дъртата веднага да напусне телевизията,че на хората им се повръща вече като я видят.Да си взима пенсията и да изчезва да си гледа старините.
5.
Биби
06.05.2022 22:59:23
3
5
Да се маха и то веднага.
4.
Улицата
06.05.2022 21:44:42
2
8
Дано
3.
Благовеста Шопова
06.05.2022 21:20:33
4
9
Здравейте, Гала ли ви пречи или предаването. И в двата случая може да използвайте дистанционното. Например, може да гледате синът на Катето Евро.
2.
нес кафе
06.05.2022 19:43:55
3
19
Отдавна не гледам тази простотия. И тези всички дето подскачат около баба Гала са големи дразнители. Всяко начало си има и край.
1.
Драго чая
06.05.2022 19:19:29
4
22
Умрялото предаване в което само се кикотят и се хилят като пачи и педерунгели.Марш в пенсия всички кукумявки и борсуци от това предаване.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори