×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов показа недостроен път и обяви: 1 година застой! Ако бяхме на власт, тук щеше да е магистрала (ВИДЕО)


Борисов показа недостроен път и обяви: 1 година застой! Ако бяхме на власт, тук щеше да е магистрала (ВИДЕО)
Щяхме да построим трасето Видин-Монтана-Враца с максимални темпове, каза лидерът на ГЕРБ
30 Април 2022, Събота, 11:43 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Къде ви е Гошо Боеца, предател, целуваше знамето на ГЕРБ, евала за тази схема!, избухна във Видин Борисов

Лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов се „разходи“ по недостроеното трасе между Видин-Монтана и Враца. 

На кадрите, които показва, се вижда, че строителните дейности са спрели. Участъкът не е асфалтиран, само на места има чакъл.

„Една година застой! Ако управляваше ГЕРБ, трасето Видин-Монтана-Враца щеше да се строи с максимални темпове. Тук вече щеше да е асфалтирано и шофьорите щяха да карат по магистрала. Целият трафик от София, от Варна, от север към юг и обратно, щеше да минава през този участък, това щеше да бъде новата придобивка на българите.“, каза във видеото Борисов. 

Той обвини властта, че не плаща на фирмите, което е причина за спирането на много инфраструктурни обекти. 

„Промяна ни доведе до застой и разруха. Който не вярва, да види“, добави Борисов. След инспекцията на пътния участък той замина за Видин, където се срещна със симпатизанти на ГЕРБ.
 

 

Пред пълната зала Борисов каза, че за тази една година единствено корупцията е станала по-добре, а Томислав Дончев допълни:

"Нищо не е по-добре. Знаете ли защо? Мислите, че имаме некадърни министри? Не. Партиите не се разбират? Не. Заради нас. Точно да се събере правителството, да си стъпи на краката и ние пак ще се съберем да развалим работата. Вие сте виновни, ама и ние".

Експремиерът пък избухна от трибуната:

"С канцлера Меркел правехме бюджет, когато България председателстваше, страната ни беше единствената, която взе повече отколкото другите държави преди Брекзит. Аз се нацупих и Меркел ме попита за какво пак се цупя, след като взехме повече пари. И аз казах, че са дали на Унгария и Словения за бедните региони, а за Северозападна България няма нищо. Ходи, говори и 400 милиона евро за пътя на Видин ги докара. Реално пари в държавата сме докарвали ние. Не само не сме изкарвали и не сме крали, а сме докарвали и повече. Не давахме да мръдне държавата. На всеки 20 дена бях по трасетата, а сега не съм и ми се реве. Пътят е изкъртен. Една година промяна - чудовищна работа. Оставихме ви парите в сметката, за да не могат тия негодници да кажат. Оставих ги да ги построите, за да дойда по асфалта. Защо спите, бе, видинци? Къде ви е Гошо Боеца? Е, тука беше и целуваше знамето на ГЕРБ и ви предаде. Предател! Ръководител на ГЕРБ". 

Той изтъкна, че му е направило впечатление, че по нито една телевизия не са казали името на посредника на газта. 

"Вместо България да си прекара газта, го прави частна компания. Само че той отказва евтиния газ и даже Радев пита от кои джобове ги взимат. Те са нагли. Щяло да е по-скъпо. Свободата ни струвала скъпо. Най-бедният регион в Европа сте, ама ще станете по-бедни", изтъкна Борисов. 

 

"Който направи схемата с газта - евала. Който може да измисли как да краде 100 милиона, евала. Първо теглеха по половин милиард на седмица. Това е все едно да имаш съсед комарджия - айдук. Идва и иска 500 лв. и ти му даваш. Само че следващия понеделник идва пак и иска още 500 лв.и  ти му казваш, че ще ги дадеш, но на по-висока лихва за три години. От началото на тази година - милиард и половина. Тия хора работят с милиарди. Имам предвид, прибиране", каза Борисов. 

"Дойдоха и казаха, че ГЕРБ крали 8 млрд., после 4, после 2. Докато говореха за нас, те откраднаха 8 млрд. Аз не можех да си представя какво правят те. По-по следващия понеделник обаче идва за още 500 лв. Ти му казваш обаче, че имаш 450 само и то на много висока лихва. Той казва, че няма проблем и му ги даваш с лихвите. После иска 300, ама лихвите са много големи. Сиреч, каква им е схемата? Правят сметка, че кражбата така ги сплотява, че няма да паднат. След тях ще дойде ГЕРБ, защото няма кой. На третата година, когато влезем в управлението, първото, което ще заварим, са падежите на тези кредити", заяви експремиерът. 

Той допълни, че със сигурност ще се стигне до вдигане на данъци, за да се върнат заемите на "тези, които няма да можете да намерите". 

От 22 държави само на България и Полша спряха газа. Заради далаверата, каза от своя страна бившият енергиен министър от ГЕРБ Делян Добрев


В категории: Политика


32
Коментара по темата
32.
Анонимен
01.05.2022 11:07:50
0
0
Да да ама не
31.
Ами
01.05.2022 07:55:52
0
2
С думи да можех да те върна, никога не бих ги изрекъл. Пази боже пожарникар мутра и учител по физкултура на власт.
30.
Я съм флегма
30.04.2022 21:09:05
10
4
Боко!
Боко!
Боко!
Боко!
Имам да избивам и затова-
Боко!
Боко!
Боко!
Боко
29.
Стефан
30.04.2022 18:47:53
11
7
Довършете първо спортната зала,крадци
28.
Подлогите на Прокопи и мафията
30.04.2022 18:19:59
1
22
България отчита най-големия дефицит след Орешарски. Сега ще си платим заедно за дяволъка. Бебетата ще връщат тези заеми
3аради „Продължаваме промяната“ следващото правителство няма да се оправи без да вдигне данъците.
27.
Дилема
30.04.2022 17:12:16
14
9
А мое ли борката да си еве тката майчина, а?
26.
Аз
30.04.2022 16:09:51
16
16
Даже толкова отдавна щеше да е готова, че вече щеше да е за ремонт ... има няма 3 месеца.
Тоя не го щат в селото, той за поровата щерка пита!
25.
Жмел
30.04.2022 15:51:33
11
12
Абе като ти знаем магистралитени на тебе…айде не се напъвай
24.
До22
30.04.2022 14:37:33
1
7
Супер от къде го преписа това братко? Иначе евала за това че издържа най малко 10 минути писане!!
23.
Промяната е голяма далавера
30.04.2022 14:17:14
4
25
Тези хора са шарлатани, сметката ще я платим ние, защото ще останем в България, а те ще си тръгнат и ще си тръгнат много по-богати.
22.
Пиратска Република
30.04.2022 13:58:26
1
10
САЩ разбраха, но сателитите и особено по-малките като България, нищо не разбраха. Те гледаха не реалностите, а в устата на американския си господар и жадно поглъщаха уверенията му за тяхното светло бъдеще. У тях (по-точно на техните държавници и политици, както и на либералната им интелигенция) не възникваше и сянка на съмнение в способността и готовността на САЩ да ги имат за свои верни съюзници и приятели и че никога дори няма да ги изоставят. Те и днес смятат така, ала мисленето и поведението на великите държави, особено на най-големите са подчинени на друга логика и правила. В тяхното нравствено съдържание е изключен моралът и състраданието и благодарността към сателита. Сателитът е длъжен да слуша и да служи, както и да си понася последствията за своята лоялност и послушание.
Сателитите (не само България, но и всички останали като нея и нейните управници) не искаха да проумеят, че в края на миналия век те бяха въвлечени в една проста, но жестока игра, в която трябваше да играят уж важна роля: а именно да променят съотношението на силите в света и бъдат подготвени за „огневи цели“, когато се изострят един ден отношенията с Русия и с набиращия мощ и могъщество Китай. Затова те трябваше да бъдат събрани в европейските политически, икономически и военно-политически структури, за да бъдат държани под наблюдение и ръководени пряко и отблизо. Те бяха, така да се каже, мобилизирани още преди да се е наложило в подкрепа на Запада. Армиите им бяха почти напълно ликвидирани, но могат бързо да бъдат пооправени от тук-от там, за да бъдат хвърлени във война с Русия и да понесат ударите на руското оръжие. Виждаме как това става в Украйна и как САШ воюват с Русия „до последния украинец“. На всичките сателити е определена такава роля! И всеки длъжен да чака като пред заколение да му дойде редът, за да бъде хвърлен в огъня. Пък нека си мислят, че означават нещо за своите господари и че сега именно са придобили историческо значение. То какво значение може да има за света една държава, която не е способна да вижда с очите си реалностите и да си внушава, че означава нещо, когато я готвят за война „до последния й жител“.

Това е глобализацията, която аз наричам „глобализация на сателитите“. Другата глобализация – тази на великите сили бе недостъпна за тях, макар че ги залъгваха, че е и тяхна. Но не е!
Русия обяви своето възкресение от мъртвите, но тя знаеше, че за да влезе напълно в старите си владения и да започне да изпълнява полагащата й се роля на велика държава, е необходимо да измине известно време. То бе необходимо, за да могат всички да свикнат с новата ситуация, да се приспособят към нея, като приемат очертаващото се ново статукво и да не го нарушават. Както е ставало винаги преди и така се е гарантирал мирният преход към всеки нов световен ред.
Този път обаче се оказа, че кризата на капитализма е толкова напреднала, че системата е станала негодна да реагира адекватно на измененията, защото мисленето й се е забавило, умът й е залинял, изгубил е остротата си и трудно преценява какво се случва. В редица случаи капитализмът приема желаното за реално и допуска сериозни грешки. Вярно е, че правилата на геополитиката позволяват, докато трае междинния период на адаптации, да се провокират конфликти, разрушения, демонстрации на сила, но в същото време да се е провежда сериозна работа по новото регулиране на света, както и да се подготви разчертаването на политическата му карта и дори да се формира нова политическа риторика. Европа се оказа напълно изтощена икономически, военно и интелектуално, за да е в състояние да мисли адекватно и да действа съобразно новите условия. Непремереното разширяване на Европейския съюз и НАТО и особено с преобразуването на ЕС в пара държава с общи и задължителни за всички правила и закони бе като камък на шията, теглещ Европа упорито към дъното. Новите членове бяха твърде далеч от икономическия стандарт на големите държави и натовариха Съюза с грижата да бъдат теглени и подпомагани. А той беше неспособен за това, защото бе доста отслабнал и комай беше започнал вече да се клати и преплита крака от старческа немощ и неизлечими болести. Това създаде допълнителни вътрешни напрежения и породи в всичките държави (старите и новите членки) негативно отношение към „обединена Европа“ и Европейския съюз. Подобно отношение настъпателно ерозира европейските структури и постепенно обезсмисли и ЕС, и НАТО – колкото и великите сили да се мъчат все още да съхранят тяхното значение и сила.

Тогава Западът осъзна, че думите на Путин не са празни, а предупреждение, и тогава отново Русия бе обявена за заплаха за бъдещето на системата и „демократичните ценности“ и реши, че ще върне отнетото от нейната зона на влияние, едва след като я обезсили и разстрои функционалното политическо й единство.
В колкото по-безобразно състояние върнат тази държава, толкова повече проблеми ще възникнат пред възвръщащата влиянието си велика сила. Тогава и продължаващото противодействие с нея ще бъде малко по-лесно. Подчертавам това, защото такава именно цел е въведена от Запада в неговия проект „Украйна“, породил военния сблъсък с Русия. Този сблъсък е между Русия и Запада, но той не е само за възстановяването на руската зона на влияние, а началото на новото преначертаване на световната политическа карта и за установяване на нов световен ред. И по същество за фиксиране края на значението на Европа като глобален икономически, политически и военно-политически фактор в геополитиката. С нейното обезличаване се поставят под съмнение и Европейския съюз, и НАТО в сегашния им вид. Вижда се дори, че и ООН вече не може да бъде онази световна организация, която бе създадена да регулира отношенията и конфликтите между държавите, защото е нова йерархията им.

Тогава каква ще е участта на сателитите след края на глобализацията и революционните промени в глобалния свят?
Биха могли да се направят аналогии с времето след Втората световна война, ала те няма да са съвсем точни. Защото сега не е възможно да се установява нова социално-икономическа система от рода на тази, която СССР наложи в редица европейски държави, а после и в Азия. Но завърналите се в традиционните си сфери държави (в това число и България!) най-напред ще трябва бързо да осмислят миналото си и да означат основните грешки в него, а после и да преустроят политическите си системи, като сменят управляващите ги политици. Ще бъдат необходими без съмнение нов тип политици и държавници и те ще трябва в много кратки срокове да бъдат създадени и възпитани. Разбира се, ще се наложи и да пренасочат външната си търговия към нови пазари на стоки, услуги и суровини. Те ще излязат от Европейския съюз и от НАТО или по-скоро ЕС и НАТО ще ги изхвърлят от себе си, защото няма да са им необходими. Това ще доведе от сериозни вътрешно политически и икономически трусове. Трудностите ще бъдат доста големи, понеже веднага ще трябва да започне възстановяване на разрушеното и привеждането на целия живот върху нови основи, принципи и стандарти. И в нови общности от държави.

Формулата, по която се устройваше света досега, вече е изчерпана и скоро ще видим как този наш свят ще се промени радикално и ще придобие съвсем различен вид. Трудно е да се каже какъв ще бъде той. Но е напълно сигурно, че епохата на глобализацията по американски, която трябваше да събере на едно място държавите сателитите на великите сили, вече приключи. А и глобализацията на великите сили ще изглежда по различен от досегашния начин.
((Ще живеем в друга епоха и в свят суров, подреден по новому.))
21.
Радев викаше:
30.04.2022 13:50:52
6
21
Ако има като Кирчо и Асенчо повече такива, България ще цъфнИ.
Виждаме и плодовете на промяната, обогатяване на мафията с Прокопи и Божков начело!
Не случайно Патриарха ги анатемоса!
20.
Относно промяната
30.04.2022 13:25:55
4
26
Кое стана по-добре за една година, че не мога да се сетя?
19.
Хохохохо
30.04.2022 13:25:32
13
20
Бoрисов пoказа нeдостроен път и oбяви: 1 гoдина зaстой! Акo бяхмe на влaст, тук щeше да е магистрала

Тoлупа бeше 12 гoдини на влaст и мaгистрала Трaкия е в нaй-лoшото си състoяние в мoмента, но иначе щял да пoстрои мaгистрала за 1 гoдина. Пич, вие не сте отчуждили зeмята от лoт 4 и лот 5 на магистрала Хемус, а си тръгнал да се дуеш. Или викaш да те върнaт на влaст, а ти знaеш как да вoзиш чувaлчета по 60 милки?
18.
Хохохохо
30.04.2022 13:23:02
2
12
Борисов показа недостроен път и обяви: 1 година застой! Ако бяхме на власт, тук щеше да е магистрала

Толупа беше 12 години на власт и магистрала Тракия е в най-лошото си състояние в момента, но иначе щял да построи магистрала за 1 година. Пич, вие не сте отчуждили земята от лот 4 и лот 5 на магистрала Хемус, а си тръгнал да се дуеш. Или викаш да те върнат на власт, а ти знаеш как да возиш чувалчета по 60 милки?
17.
Някой
30.04.2022 13:14:22
20
16
Какво показва ББ не знам ,какво казва също не е важно в момента . Но истинат а това са фактите и делата А не говоренето и обещанията е следната..През 10 годишното управление на този човек в българия се построиха пътища газопроводи. Градовете се разкрасиха и санираха .Заплатите се увеличиха тройно пенсии двойно .Икономически и финансови се стабилизирахме до там че влязохме в чакалнята на Еврозоната.Цени на енергия и стоки бяха стабилни и не растяха .България стана лидер на балканите с когото всички се съобразяваха. А в ЕС станахме уважаван съюзник.Всички тези постижения Тези успехи бяха трън в очите на русия .И чрез агента си в президентството и парите на бегълците избягали от герб и гешев.Кгб организира пуч излъга простолюдието че е нужна промяна КОЯТО ВЪОБЩЕ НЕ БЕШЕ НУЖНА!! И сега имаме парадокса с правителство в което участват двама напълно неизвестни човека партия. ДБ която е за нато и украйна и бкп която е за точно обратното "неутралитет" с русия . Обаче големия майтап е че ДБ казват че ще обновяват българия с бсп партия със срещуположна на тях идеология .А не със Герб с които имат почти еднаква такава И нещо повече Герб и ДБ са членове на една и съща фракция в ЕП ?????? Ако това не е дебелоочие кое е??? Та това е истината ...другото е промиване на мозъци!
16.
Корупционери и схемаджии от промяната
30.04.2022 13:11:33
7
26
Една година промяна, чудовищна работа.
Корупционери и схемаджии.
Тези хора прибират милиарди!
Продължаваме да броим дните до падането на правителството...
15.
Бай Ставри
30.04.2022 13:10:46
17
18
Бойко, чекмеджето празно ли е? Кирчо вече пълни неговото, но и на двама ви май ви е изтекло времето!
14.
Двамата канадски
30.04.2022 12:42:49
9
21
Не е застой, потъваме...
13.
Алооо
30.04.2022 12:30:22
25
32
Тролчетата от паветата, написахте ли си домашните, та дрискате против Бойко?
Фактите са такива, една година чагъртане, рушене и крадене!
Живота поскъпна, защото промяната си има цена, която се плаща на мафията.
Мама и тати дадоха ли си заплатите на Простото?
12.
Голямото Нулиране 2022
30.04.2022 12:29:40
3
20
Сегашният елит не успя да стане класа. Проектите, които се опитват да реализират, са смехотворни и нежизнеспособни, управленските им способности са силно проблематични, културата им е посредствена. Оказа се, че тази прослойка не е готова да носи отговорността за обществените процеси, дори и за себе си…
Колкото по скоро населението осъзнае че е вкарано в игра с нагласени карти , толкова по бързо ще отрезнее, ще последва такава афективна буря която не сме виждали от доста дълго време. Всепомитащата енергия на един потиснат и деморализиран народ. Ако ли не, ще продължи да се свива в черупката си, докато не се изпари в Небитието. При всяка екзистенциална криза, пред човек има две пътеки: окончателен разпад или въздигане от пепелта ...пепелта на несбъднатото, пепелта на поколенията изпепелени и прогонени в тези ''преходни'' 30+ години. На знамето е написано: Freedom or Death ...защото другото не е Живот.
11.
Хроника на една предизвестена смърт
30.04.2022 12:26:40
1
12
Западната цивилизация (САЩ, Европейски съюз, Канада, Великобритания, Австралия – общо 12% от населението на земята) се характеризира с основна ценност - демократична политическа система. Икономиката е пазарна, като се стига и до диктатура на пазара чрез неолибералните политики. Поради това обществото е консуматорско, усвоява лесно политики за всевъзможни свободи и изживява хедонизъм. Демократичната ѝ политическа система е съставена от избирателно право, партиен плурализъм, разделение на властите, свобода на мисълта и словото, спазване на човешките права. Избирателното право се реализира от 30 до 50% от населението и не води до “власт от народа, за народа”, както е записано, например във френската Конституция. Партийният плурализъм в по–голямата си част е представен от популистки организации в полза на основните партии или нечии корпоративни интереси. Разделението на властите не балансира обществената система. Свободата на мисълта и словото се управлява с медийния поток и цензурата на социалните мрежи съвместно с политически институции - Европейската Комисия, например. Успехът на личността се измерва чрез материалното състояние, изразено в покупателна способност. Свободите гравитират към предимства за транссексуални хора и отношения, които стават и част от риториката на Ватикана. Видим е стремеж към трансхуманни научни разработки и последващ начин на живот, описан в книгата на шефа на Световния Икономически Форум (СИФ) Кл. Шваб “Голямото зануляване”, чиято основна идея е ликвидиране на собствеността дори върху собственото тяло. Животът на средния западняк се свежда до материално съществуване. Същността му е индивидуалистична и е подвластна на техно-масмедийната идеология. Мейнстриимът е основен източник на готов еднороден анализ, прочистен от “фалшиви новини”, а хедонистично настроеното населението е склонно да се съобрази и повярва в него. Бедата на тази цивилизация, както казва Солженицин е в „една друга катастрофа, която вече е настъпила със страшна сила: това е катастрофата на хуманистичното автономно безрелигиозно съзнание“2. Доказателство за това е отричането на западната цивилизациия от собствената си религия и подмяната на поздрава за “Рождество Христово” с такъв за сезонни празници. Друг пример е отхвърляне на свещенността на майката и бащата, които трябва да почитаме според втората божия заповед, а в западната цивилизация те вече се наричат родител 1 и 2. В заключение може да направим само един извод: без значение, коя хоризонтална цивилизация представляваме, трябва да сме изключително внимателни с дневния ред и манипулациите на вертикалните цивилизации на елитите, които имат ексклузивитета да определят дневния ред на нашия живот, но не и да го живеят.
10.
Хаха
30.04.2022 12:24:27
14
37
Прост крадлив неграмотен шопар от банкя.
България не еимала и няма да има по голям профан за политик.
...нито някой който да я ограби толкова
9.
Петър от Банкя
30.04.2022 12:22:39
15
1
Обичам те.. Любов моя
8.
Fff
30.04.2022 12:19:15
13
38
Да щеше с 3 санта асфалт на първата година още негоден ,крадливо Пр.асе
7.
кирчу
30.04.2022 12:10:59
10
18
и аз ускам такъв жип,кво сте ми дали таа служебна баба яга
6.
Д-р Еми
30.04.2022 12:10:51
10
37
Баце се е вталил , след като няма "кьор софра"
5.
тони
30.04.2022 11:58:47
34
45
Никога повече крадеца Борисов, никога повече идиота Киро!

УСПЕХ, ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ, ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СА С ВАС!
4.
Берданкоф
30.04.2022 11:57:30
15
47
А е смешен не се излага. Открадна парите за трасето щял да направи. Ти един проект нямаш измислен и предложен за 12 години. Всичко къде "успя" да направиш са проекти от тошово време
3.
Тиквооо
30.04.2022 11:56:49
13
54
Стяга се за затвора, май?
Там му е мястото, а не по разбитите и окрадени пътища на управлението му.
Никога повече герб!
2.
гражданин
30.04.2022 11:52:18
13
52
Едно си баба знае , едно си бае...та и Тулупа така !
1.
Катя
30.04.2022 11:51:10
15
57
ББ гледа и си мисли, колко парички са щели да му влязат в касичката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя  Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори