×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Верижна катастрофа край кв.“Сарафово“, „Шевролет“ е размазан


Извънредно! Верижна катастрофа край кв.“Сарафово“, „Шевролет“ е размазан
Това е най-тежко пострадалият автомобил след ПТП-то
19 Април 2022, Вторник, 17:33 ч.
Автор: Флагман.бг

Три коли и микробус се нанизаха

Верижна катастрофа стана между на четирилентовия път към кв.“Сарафово“ преди минути, съобщават дежурният редактор на Флагман.бг.

Три коли и микробус се нанизаха заради неспазена дистанция. Най-тежко е пострадал лек автомобил „Шевролет“ със софийска регистрация, който е помлян след инцидента.

МПС-то бе откарано от Пътна помощ. 

От ОД на МВР в Бургас уточниха пред Флагман.бг, че имало две леко пострадали лица - момиче, което се оплакало от болки в гърдите и млад мъж. Те са прегледани, но не са приети в болница. 

От полицията призовават водачите да шофират внимателно и да спазват дистанция. 

Шевролетът бе откаран с пътна помощ

 


В категории: Бургас


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
16
Коментара по темата
16.
До 14
20.04.2022 10:27:12
0
0
Виждал съм ги и след поставянето на неадекватните мантинели, имат черен път отзад там спират патрулката и поставят камерата зад мантинелата. За съжаление от дъжд на вятър. Там трябва да има постоянна камера като на джъмбо, този път се превърна в магистрала на орки и пещерняци
15.
До 14
19.04.2022 21:46:18
0
2
Бай Драгой оди уй на Путин На това място съм виждал Българи да карат с над 140км. Пътувам постоянно по този път
14.
бай Драгой
19.04.2022 21:10:36
1
2
Здравейте от бай Ви Драгой. В този участък ораничението на скоростта е 80 км/час, а след това следва десен завой. Преди имаше патрулка скамера от време на време, сега като поставиха мантинелите, патрулката няма къде да застане за да снима. Скороста се вдигна на 100-110 км, особено Украинците карат и със 120-130 км. Този участък си е рисков.
13.
Rando
19.04.2022 20:01:31
4
8
80% от хората с книжки в БГ не трябва да шофират и са опасни за себе си и околните,горе долу като да караш в Индия
12.
Дебеланката Христов
19.04.2022 19:38:51
0
14
Тоя дебелия с платформата всеки път когато мина покрай него си цъка на телефона докато шофира тоя паметник на немскот инженерство. Онзи ден бях зад него не спря на знак стоп даже не намали направо се включи по главният път две коли щяха да се нашият една в друга. Тоя пуснал сирените а беше празен все едно е със специален режим а не е така.
Дебел много си вярваш ще направиш беля скоро знаем та че си от село но е време да поумнееш.
11.
Бургас
19.04.2022 19:34:41
4
13
Това не е път, това е отражение на град Бургас, пълен леш
По добре по черния път покрай солниците ебати къра
10.
Asd
19.04.2022 19:15:21
3
15
Общината и КАТ са за трепане. Фирмата сложила по един знак незнам си къде и очакват шофьорите, к’ минават от там и не познават пътя да намалят сериозно, заради образувалата се тапа. Който е ходил по белия свят знае, че там като има някаква опасност или ремонт на пътя, има и може би 50 осветени знака да ти извадят очите, абе … дива Африка си е тук и това е. Не са ли ти очите на 16 в БГ си загубен!
9.
когато си
19.04.2022 19:08:24
4
19
карам там със 70 се чувствам като престъпник, че преча на всички
8.
*********
19.04.2022 18:54:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
7.
бугар шофер
19.04.2022 18:42:28
8
16
Ами да, като повечето не спазвате ограниченията ще стават катастрофи. Ай пробвай да си караш според ограниченията да видим дали има нещо опасно на пътя. Най-много някой тотален олигофрен и неграмотник отзад да ти свята с фарове и да на спазва дистанция.
6.
Онзи
19.04.2022 18:24:33
3
12
Идиотите да отварят пътя по бързо, защото ще има още много размазани
5.
Гюлев, Гюлев, да си махаш мантинелата ...
19.04.2022 18:10:53
3
10
Който направи лев от поставените мантинели и отдясно пътя е за ТРЕПАНЕ !!!
Никъде по първокласен път с отводнителна канавка и пътен сервитут НЯМА ПО ЗАКОН заложено изискване за роставяме мантинели. Само в дебилната община Бургас, се вършат тези безобразия, защото при ПТП не се осигурява свободен изход от платното нужно за предпазване от затворено ПТП.
4.
Андрешко Рунчев
19.04.2022 18:09:54
1
18
Ако до лятото не пуснат участъка до Аутлета и в двете платна катастрофи като тази няма да са ежедневие а ще са ежечасно и на влизане в Бургас задръстванията че стават още от Сарафово
3.
До 2
19.04.2022 18:02:41
1
18
Освен камера и пътя да пооправят още от моста на сарафово, че вече е срамота.
2.
Това е
19.04.2022 17:51:15
3
22
участъка дето най-усилено се демонстрира смърдящия български пътен манталитет! Събор на тежки мозъчни инвалиди зад волана. Сложете една камера произволно там и след един час ще видите за какво става въпрос.
1.
*********
19.04.2022 17:45:36
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори