×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ЕК одобрява плана на България за възстановяване и устойчивост в размер на 6,3 млрд. евро


ЕК одобрява плана на България за възстановяване и устойчивост в размер на 6,3 млрд. евро
Председателят на ЕК каза решението за Плана за възстановяване и устойчивост на България
07 Април 2022, Четвъртък, 10:05 ч.
Автор: Флагман.БГ

Председателят на ЕК ще проведе срещи с премиера Кирил Петков и членове на Министерския съвет, както и с представителите на политическите партии в управляващата коалиция

Премиерът Кирил Петков и Урсула фон дер Лайен дадоха съвместна пресконференция. Председателят на Европейската комисия обяви, че ЕК одобрява плана на България за възстановяване и устойчивост в размер на 6,3 милиарда евро.

Урсула фон дер Лайен проведе срещи с премиера Кирил Петков и членове на Министерския съвет, както и с представителите на политическите партии в управляващата коалиция. В програмата й е включено и посещение в СУ, който е един от бенефициентите по плана.

Европейската комисия даде положителна оценка на плана на България за възстановяване и устойчивост. Това е важна стъпка, която създава условия ЕС да отпусне 6,3 милиарда евро под формата на безвъзмездни средства по линия на Механизма за възстановяване и устойчивост (МВУ). Това финансиране ще подпомогне изпълнението на решителните мерки за инвестиции и реформи, очертани в плана на България за възстановяване и устойчивост. То ще играе решаваща роля, за да може България да излезе по-силна от пандемията от COVID-19.

 Комисията оцени плана на България въз основа на критериите, определени в Регламента за МВУ. В анализа си Комисията обърна внимание по-специално на това дали инвестициите и реформите, съдържащи се в плана на България, подкрепят екологичния и цифровия преход; дали допринасят за ефективно справяне с установените от европейския семестър предизвикателства; и дали укрепват потенциала за растеж, създаване на работни места и икономическата и социалната устойчивост.

 Гарантиране на екологичния и цифровия преход на България

 В оценката на Комисията се констатира, че планът на България посвещава 59% от общия размер на отпуснатите средства за мерки в подкрепа на целите в областта на климата. Това включва значителни инвестиции за ускоряване на декарбонизацията на енергийния сектор, утрояване на производството на електроенергия от възобновяеми източници до 2026 г., изграждане на голям капацитет за съхранение на електроенергия, намаляване на емисиите на парникови газове от енергийния сектор с 40% до 2025 г. и определяне на рамка за постепенното премахване на въглищата. Планът обхваща също така подкрепа за саниране на сградния фонд с цел повишаване на енергийната ефективност, както и целенасочени реформи за улесняване на такива инвестиции. Насърчава се и устойчивият транспорт. Мерките в областта на управлението на водите и опазването и възстановяването на биологичното разнообразие също ще бъдат от ключово значение в контекста на целите на екологичния преход.

 В оценката на Комисията на плана на България се констатира, че в него 26% от общия размер на средствата се отделят за мерки в подкрепа на цифровия преход. Това включва инвестиции в цифрова свързаност, цифрови умения, цифровизация на публичната администрация и на предприятията, както и цифровизация на транспортния и енергийния сектор. Подкрепата за разгръщането на широколентова инфраструктура в цялата страна ще спомогне за преодоляване на цифровото разделение и ще даде възможност за по-добър достъп до онлайн услуги.

 Укрепване на икономическата и социалната устойчивост на България

 Комисията счита, че планът на България включва широк набор от взаимно подсилващи се реформи и инвестиции, които допринасят за ефективното справяне с всички или със значителна част от икономическите и социалните предизвикателства, очертани в специфичните за държавата препоръки, отправени към България. Той съдържа всеобхватни мерки за борба с корупцията, включително реформи за гарантиране на отчетността и наказателната отговорност на главния прокурор, укрепване на институциите за борба с корупцията и повишаване на прозрачността и конкуренцията в областта на обществените поръчки, както и реформа за подобряване на управлението на държавните предприятия. Планът включва също така реформи и инвестиции за насърчаване на социалното приобщаване, по-специално чрез укрепване на пригодността и обхвата на схемата за минимален доход, чрез подобряване на предоставянето на заетост и социални услуги и тяхната интеграция, чрез модернизиране на дългосрочните грижи и чрез подкрепа за секторите на културата и творчеството.

 

Планът на България включва мерки за модернизиране на болниците и медицинските заведения, създаване на система за въздушен транспорт за спешна помощ, изграждане на амбулаторни отделения в отдалечени райони и райони с недостатъчно обслужване и за справяне с недостига на здравни специалисти в цялата страна.

 Планът представлява балансиран отговор на икономическото и социалното положение в

България, като по този начин допринася по подходящ начин за всичките шест стълба, посочени в Регламента за МВУ.

 Подкрепа за водещи проекти за инвестиции и реформи

 В плана на България се предлагат проекти във всички седем европейски водещи области. Това са конкретни инвестиционни проекти, насочени към общи за всички държави членки въпроси в области, които създават работни места и растеж и са необходими за екологичния и цифровия преход.

 Например България предложи програма на стойност 924 милиона евро за саниране на частни и обществени сгради с цел подобряване на енергийните им характеристики. Това ще намали търсенето на първична енергия в страната, ще ограничи разхищението на енергия, ще намали въглеродните емисии, като същевременно ще осигури положителни социални, здравни и екологични последици. В подкрепа на цифровия преход 297 милиона евро ще бъдат инвестирани в цифровизацията на публичната администрация, а 270 милиона евро ще бъдат инвестирани в широкомащабното разгръщане на цифрова инфраструктура, като по този начин ще се увеличи покритието на мрежите с много голям капацитет в цялата страна, включително в селските и слабо населените райони.

В оценката на Комисията също така се констатира, че нито една от мерките, включени в плана, не нанася значителни вреди на околната среда в съответствие с изискванията на регламента.

 Комисията счита, че въведените от България системи за контрол са подходящи за защита на финансовите интереси на Съюза. Планът предоставя достатъчно подробности за това как националните органи ще предотвратяват, откриват и коригират случаи на конфликт на интереси,  корупция и измами, свързани с използването на средствата.

Гледайте НА ЖИВО: 


В категории: Политика


Флагман.БГ Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите 21/05/2024, Вторник 07:13 1
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 2
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
39
Коментара по темата
39.
Xxxxx
07.04.2022 20:10:50
0
0
На този некъдърник му бяха договорени около 20 милиарда от Тиквун,той едва 6 взе,бааааахти некъдърника хаха,иначе изтегли 9 милиарда заем,долен крадец!
38.
Дреме му на Кирцата
07.04.2022 15:29:22
0
12
И какво излиза сега, Кирчо Петков приема някъде на тъмно да защитава македонския интерес, да предаде българския и се назначава за шапка на всички разузнавателни служби, които могат да разследват и докажат подобна теза. Спомняте ли си “От днес всички служби ще рапортуват на мен, лично..”? Е кой да събере данните за подобно престъпление? От Google ли?!?
Един ден като ви просветне за какъв шмекер става въпрос, ще искате да го биете.
37.
Light
07.04.2022 15:16:13
0
2
Когато дойде трудното човекът, който е направен от кал, няма да оцелее. Ще оцелее човекът, който е създаден от вода и дух.
36.
Дано не е обещал пускането на Макетата у ЕС
07.04.2022 13:52:19
1
7
И както прекрасно знаем даже сиренцето в капана на мишката не е безплатно. За него тя плаща с живота си. Та интересно ми е какво е обещал Кирцата
35.
IL NONN0
07.04.2022 13:10:15
0
6
Днес хората живеят, без да знаят защо живеят. Те се смущават, не знаят какво им носи утрешният ден. Мнозина се смущават и изпадат в противоречия. Като се смущава за маловажни работи, човек губи най-хубавите си чувства. Смущението не е нищо друго освен облаци, които препятстват на човека да вижда Слънцето.  Ако съзнанието на човека се помрачи, той изпитва смущение. Който се смущава, той е лишен от светлина. 
34.
Хроника на една предизвестена смърт
07.04.2022 13:06:35
0
9
За да разберем екстравагантния избор на европейците, си струва да се върнем в близкото минало. През двете години на кошмара на „пандемията“ мнозина успяха да се запознаят с книгата на Клаус Шваб „КОВИД-19: Голямото нулиране“. Нека си спомним какво каза.Болестта е „прозорец на възможности“, който позволява да се преформатира света. Новият свят ще стане като една държава с едно правителство. Икономиката на новия свят ще се управлява от гигантски корпорации, парите и частната собственост ще изчезнат. „Зелената“ енергия ще замени въглеводородите, ще има ограничения за потреблението на вода, електричество, „опасни за околната среда“ продукти и стоки, тоест, например, месо и автомобили. Около 70% от работните места ще бъдат автоматизирани. На безработните ще бъде предложен безусловен основен доход, за който ще трябва да бъдат редовно ваксинирани. Дигитализацията ще обхване всички сфери на живота. Новата здравна система ще задължи редовните ваксини, ще раздава здравни обезщетения и ще ограничи правата на тези, които отказват ваксините; накрая, човешката природа ще бъде променена чрез генно инженерство. Не е зле, а?
33.
Бат Петьо от Свиленград
07.04.2022 13:04:59
0
10
1,6 милиона българи са под прага на бедност, а близо половин милион души или 29 процента от наетите в страната са на минимална работа заплата. За 10 години населението на България е намаляло с 600 000 души
Бедността у нас нараства едновременно с намаляването на населението. Александър Димитров от Университета за национално и световно стопанство допълни, че по Индекса за човешко развитие изоставаме по всички показатели:
"Като от 51-во място, вече сме на 56-то и вече три поредни години губим места в подреждането на индекса. По основните социални показатели, а именно продължителност на живота, образование, нарастване на доходите, ние всъщност стоим в една тенденция на изключване. Но да се върнем към главното – фактът на фактите, главното събитие в днешния политически живот е невъзможността на българската политическа класа да продължи по досегашному. Имаме класика в дефинирането на революционна ситуация – елитът не умее по новому, а обществото не желае по старому. Намираме се в абсолютно върхов момент на новата българска история. Тази година ще се случат много неща. 

България все още живее в един номенклатурен полукапитализъм от периферно-компрадорски тип, в който социалната структура е съвсем ясна: има много тънка ципа от много богати, които стават все по-богати, имаме умираща средна класа – хора които с все по-голям труд успяват да реализират целите си, и простолюдие, което живее пред телевизора и от днес за утре.
Междучасието свърши, но се оказа, че имаме свободен час. И то не един, а два. Може да се каже и по-просто: българският елит, българската политическа класа (те така обичат да се наричат) вече не може да произведе нито една жива формула. Могат просто да сменят изпълнителите, но музиката е същата. Тази социална група, която се добра до властта преди 30 години, е в края на своята историческа валидност. 
Сегашният елит не успя да стане класа. Проектите, които се опитват да реализират, са смехотворни и нежизнеспособни, управленските им способности са силно проблематични, културата им е посредствена. Оказа се, че тази прослойка не е готова да носи отговорността за обществените процеси, дори и за себе си.
32.
Чичо ви Врътко Арабаджиев
07.04.2022 13:02:24
2
9
Защо българите живеем постоянно в напрежение и се редуват криза след криза? - Защото българина никога не гласува с разума си. Винаги емоцията го води. Или мрази, или почти любовно обича. И все спасители търси. А спасителите са щедри на обещания, но имат къса памет, която обичайно не надхвърля личният им интерес. Народа – кучета го яли. Последната една година е пример не за далновидност при избора кой да води държавата. Пример е за глупост, а глупостта ражда кризи, освен това върви ръка за ръка с бедността. Бедността, както и усещането за бедност задължително битуват ден и нощ в напрежение обсебващо мислите и чувствата. Напрежение, което смазва психиката и тъй като разумът на българина най-често престоява в чекмеджето с непотребностите затова властват злостта и омразата към всичко и всеки. Омразата също твори постоянни кризи. Докато излезеш от една, хлътнеш в друга. Така годините минават. Погледнеш назад, зад гърбът ни градежът се сринал в разруха. Погледнеш напред – бъдеще светло вещаят химерни градежи. И така житейският кръг се върти с усещането за безпътица, безпомощност, обезверяване и повторение на преживяно зло.
31.
Изкуствен Интелект
07.04.2022 13:00:20
0
10
Българите теглят пари, за да преживяват, казват данни от Националния статистически институт. Развалят се депозити, за да се купува храна и да се плаща ток. В началото на миналата година депозитите са били почти 63 милиарда лева, а в края на годината стигат до 67 милиарда.
Някои хора избират да се премястат от големия град в провинцията поради редица причини, включително и икономически
"Българинът използва повече от 30% от доходите си за храна, защото заплатата му е ниска. Огромният проблем в момента са високите цени на енергията. Трябва да се ограничи износа на ток" това каза в „Твоят ден“ по NOVA NEW Ваня Григорова от КТ "Подкрепа".
Според нея ДДС и акцизи могат да се намалят, а спиране на вноса на руски газ ще е проблемен въпрос за цяла Европа и за България.
"От следващия отоплителен сезон цените ще са много по-високи, енергийната бедност също означава болест и смърт", подчерта тя.
30.
New Nazi Regime
07.04.2022 12:56:33
1
6
https://youtu.be/a-vHK3kO3wI
29.
ДълбокатаДържава
07.04.2022 12:54:35
1
7
Има един френски термин - „лудост за двама“. При нея става дума за психическо разстройство вътре в двойката, при което болестта на единия се усилва от тази на другия. При нас май ситуацията е „лудост за 7 милиона“.
28.
dsadsa
07.04.2022 12:54:29
0
0
Честито на печелившите
27.
Her Schwab The Great Reset
07.04.2022 12:53:01
0
6
Споменатата по-горе „нова икономическа парадигма“ се рекламира като Happytalism. За тези, които не са силни в английския: happy = щастие. „С железният крак ще прогоним човечеството към щастието!“
26.
Reality Check
07.04.2022 12:52:01
0
7
Разпад. А след разпада?
25.
Eyvelin Bananov live from Ukraine
07.04.2022 12:50:47
0
10
Единственият бизнес, който остана в България, е властта. Нашият провалил се български преход роди елит, който произтича и се самовъзпроизвежда чрез обслужването на чуждоземни глобални интереси. Загубихме най-важния за една нация суверенитет - образователния... В момента в света тече ментална война, войната за контрола върху съзнанието на народите... Новият код на България е в младото поколение, което все още не е покварено от политическите нрави. Механизмите на глобалната политика се движат от т.нар. общества на задкулисието. Няма по-тайни общества от системните политически партии, които знаем, че сключват пакетни сделки за съдбата на целия Европейски съюз, и то на тъмно. България не е встрани от целия този процес.
24.
До 23
07.04.2022 12:22:52
0
7
Сам ли ще се досетиш или да ти го река на МАКЕДОНСКИ ?
Дреме им за нас и кой колко ще открадне.
За тях и важно Албания и Македония да ги вкарат на всяка цена.
23.
Продажници харвардски
07.04.2022 12:07:50
0
13
Формално Урсула е тук, за да преговаря с правителството по отношение на "Плана за възстановяване". Същият план, който преди точно година бе готов на 70% и предаден на служебния кабинет за довършване. Още тогава хора на Прокопиев се опитаха да натиснат вицепремиера Атанас Пеканов да вкара безумни неща в плана, от които, естествено, биха облажили тъкмо фирмите на Прокопиев. Атанас Пеканов постъпи мъжки и отказа, поради което и не е днес част от управлението. В следствие на това, обаче, кабинетът на Кирил Петков започна пренаписването на плана отначало. Това направи приемането му от Комисията тази година практически невъзможно. Такива бяха и заявките от самата Урсула само преди седмици.

Изведнъж, обаче, всичко се обърна. Урсула смени тона буквално за дни. Комисията се обърна на 180 градуса и прати лично самия председател в София, за да приеме тържествено недовършения, нескопосан и пълен със скандални конфликти на интереси план за възстановяване на кабинета Петков. Този план тепърва трябва да бъде гласуван в Съвета на Европа, но личната визита на Урсула е знак за подкрепа към Петков в прескачането на това финално препятствие. Защо ли? Каква би могла да е причината за този обрат в отношението на Комисията?
22.
На България не са
07.04.2022 11:42:24
3
11
Нужни парите на Америка чрез ЕС омаскарени и изцапани с КРЪВ и овалени чрез сатанистки ритуали .

Референдум и по въпроса с членството на РСМ -още един план на Америка за погубване на териториалната цялост на България за бъдеще.
ДБ и членовете и съд и затвор за предаване на националните интереси и въвличането и по нареждане на Хамерика във война като територия или плацдарм за военни действия срещу Русия.

ОСТАВКА СЪД,ЗАТВОР ЗА КОАЛИЦИЯТА
21.
До 14
07.04.2022 11:37:39
0
7
Не му обръщай внимание на това неиздържало хамено!
Не го ли гледаш,че в две изречения вложило толкова злоба ,че от превъзбуда даже не мой си срещне горните с долните глиги!
Иначе градски цървул и той се пише!!
Еби го в гъза! Игнор!
Дай ний си плющим тъпотийки тука и да си лафим както си требе!!
20.
....
07.04.2022 11:35:04
4
12
Оставка на кабинета ЖЕЛАЕЩ БЪЛГРИЯ ДА ОБЯВИ ИНДИРЕКТНО ВОЙНА .

ОСТАВКА НА АМЕРИКАНСКИЯ КАБИНЕТ.

ОСТАВКА,ЗАТВОР И БЕСИЛО ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ!
19.
До 16 Лореров трол
07.04.2022 11:34:18
1
24
Бойко договори милиардите и за това бе свален от мафията!
До там я докарахте с Промяната, че и заеми вече не Ви дават, защото крадете с г@зовете си!
Боклуците от паветата сте подлоги на мафията!
18.
Веселяк до 13
07.04.2022 11:13:53
22
3
Какво пък теглиш ти бе олигофрен?Знаеш ли изобщо какво е това?И кои сте вие?
17.
Ураааа
07.04.2022 11:13:38
0
9
Къде да се наредя за средства ? :)))
16.
ГЕРБ БОКЛУЦИ
07.04.2022 11:10:50
28
8
"безвъзмездни средства" КВИ ЗАЕМИ ГОВОРИТЕ МИШКИ , БОЙКО ИЗТЕГЛИ ЗАЕМИТЕ КОИТО НИЕ ВРЪЩАМЕ СЕГА
15.
XtX
07.04.2022 11:10:47
5
27
Не бързайте да се радвате ... От тези милиярди обекновенният българин няма да усети нищо . Ще има голямо ресто под формата на помощ за Украйна, тези натовци , което дойдоха трябва някой да ги издържа , а и най - вероятво ще хвърлим и някой милиярд за още чертежи на самолети на толемия господар отвъд океана ...
А през това време ще ни успокояват,че олио и горива има за всички ... е това дали ще можем да си ги позволим е съвсем друга ...
14.
До 12
07.04.2022 11:08:48
3
22
Глупако,горивата движат цените на всичко но не и на заплатите. Баща ти е трябвало да ползва презерватив .
13.
do 6
07.04.2022 11:06:07
3
12
kaval si zaradi takiva kato teb i nie teglim..
12.
Селяндури
07.04.2022 11:01:47
24
7
Олиото и бензина ли са ви най-важните неща в живота ве помяри?

С тях ли се къпете? Олио ли пиете?
11.
Циганин пред заплата.......
07.04.2022 10:47:56
4
13
.....виждали ли сте????....Ей го на!!!.......наш Кирча ено към ено!!!.......ухилен и доволен!!
Искам олиото на 1,80 ,бензина-левчи-кефчи!!
Само да не ги дадат тез пари пак за американски аероплани Ф -15,Щ -18, Ъ-13 и тем подобни,чи мама им бавам.
10.
До 6
07.04.2022 10:46:33
5
18
На какво се радваш мишка.На бензин 3,5 лева и на олио 6 лева Ебахти и простите хора .
9.
Само аз ли забелязвам ?
07.04.2022 10:44:34
3
22
Само аз ли забелязвам...

Чета заглавието на статия където пише 6.3 млрд. евро.
Гледам клипа и Кирил Петков казва 12 млрд евро след което г-жа Фон дер Лайен обяснява как има нужда от инвестиция за BIG RECOVERY PLAN "Eight Bilion Euros" т,е 8 млрд. евро

Сега последно 6.3 ? 8 ? или 12 е сумата. имайки предвид, че говорим за милиярди някак си има значение !
8.
fritzi
07.04.2022 10:42:09
1
7
That way USA is sucking tributes off EU idiots because Bulgaria should cover their debts upon USA war aircrafts bought by Bulgarian mad government as well as IMF credits. Bulgarian folk will see big dig instead of that loot.
7.
Брус Ли от Меден Рудник
07.04.2022 10:39:38
2
1
Един умира,друг му го завира.
Поговорка от мене и Салито
6.
Веселяк
07.04.2022 10:35:11
26
7
К’во стана бееееее умрели гербаджии?Плюхте,хейтихте,нареждахте……и накрая ,насрахте ли се?
5.
Кирчо и Кокорчо
07.04.2022 10:33:59
3
11
БУНАК ЛОЗЕ КОПАЕ,ЮНАК ВИНО ПИЕ поговорка от Харвард
4.
Гласувайте, гласувайте
07.04.2022 10:32:28
4
14
Честито Добитък
3.
Кирца, по-спокойно, да не сглупиш!
07.04.2022 10:25:02
7
21
Толкова е радостен от височайшия гост, че съм почти убеден че ще обещае нещо непосилно за България и ще ядем хурката
2.
PA
07.04.2022 10:17:01
7
7
Hwastajte se ra4i4ki i vun ot Bulgaria.....Pumjari.....
1.
питанка
07.04.2022 10:16:29
12
17
Дори депутатите не са виждали това, което днес Канадеца Петков подписа !!!
Многомилиардни задължения от името на България ?!?

ТОВА Е ЕС !
ЕС РАЖДА КОРУПЦИЯТА У НАС !
Без техните пари Бойко Борисов щеше дае още в ИПОН.
А Кокорчо да продава билети за самолети.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Заради проблеми с разпечатване на ПДФ файлова пък всички зрелостници ще получат като бонус 4 точки на изпита по български език  Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Началникът на сигурност БДЖ Тодор Тодоров разкри, че нападателят, който крещи, че е с жълта книжка, е рецидивист  Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Апелативният съд гледа мярката й Почитаме светците Константин и Елена Почитаме светците Константин и Елена  Днес в Странджа нестинарите ходят по огън с техните икони в ръце 28 плажа може да останат неохраняеми 28 плажа може да останат неохраняеми Липсва интерес за много от плажните ивици във Варненско заради промените в наредбата за водноспасителната дейност Овенът поема по нов път, а Ракът да внимава с неприлични предложения Овенът поема по нов път, а Ракът да внимава с неприлични предложения Хороскоп за деня – 21 май 2024, вторник
Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори