×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дъщерите на Путин, за които никой не говори, и предполагаемите афери на президента на Русия


25 Февруари 2022, Петък, 17:19 ч.
Автор: Флагман.бг

Като всеки държавник  и около личния живот на Путин кръжат слухове

Бракът на Владимир Путин с бившата му съпруга Людмила Путина продължава 30 години, а краят му идва след началото на третия президентски мандат през 2012 г.

По това време първата дама на Русия се оттегля от обществения живот, за да се върне до Путин година по-късно, когато двойката обявява развода си.

„Бракът ни приключи поради факта, че почти не се виждаме. Владимир е напълно потънал в работата си“, споделя Людмила през 2013 г. „Децата ни пораснаха, всяко от тях живее своя живот.“

Но не само някогашната първа дама на Русия пази дискретност около личния си живот. Двойката има две дъщери – Мария и Катерина, които изключително рядко попадат под светлините на прожекторите дори преди да пораснат.

Мария е родена в Санкт Петербург през 1985 г., а Катерина - в Германия през 1986 г., по времето, когато Путин работи за КГБ. И Маша, и Катя, както ги наричат галено, са кръстени на своите баби, разказват от Business Insider.

Когато семейството се премества в Москва през 1996 г., момичетата посещават немско езиково училище. Щом баща им става временно изпълняващ длъжността президент, двете вече не посещават редовни часове и започват домашно обучение.

За отношението на Путин към дъщерите си Людмила казва: „Не всички бащи са толкова любвеобилни с децата си, колкото той“, гласи изказване от правителствения уебсайт на президента. „А той винаги ги е разглезвал, докато аз бях тази, която трябваше да ги дисциплинира.“

Мария учи биология в колеж и се записва в медицинско училище в Москва, докато Катерина специализира азиатски науки в колежа. И двете момичета обаче посещават учебните заведения под фалшиви самоличности – не е учудващо, че Путин прави усилия да скрие децата си от медиите и политиката, за да имат нормален живот.

36-годишната Мария в момента е медицински изследовател и живее в Москва със своя съпруг холандец Йорит Фаасен. Смята се, че двамата имат дете – през 2017 г. Путин признава споделя пред режисьора Оливър Стоун, че е дядо. Когато Стоун попита дали играе с внучето си, Путин отговоря: „Много рядко, за съжаление“.

Катерина, която днес е на 35 години, е опитна акробатична танцьока и заема висока позиция в Московския държавен университет, оглавявайки старт-ъп на стойност 1,7 милиарда долара. През 2013 г. тя се жени за руския милиардер Кирил Шамалов, с когото се развеждат 5 години по-късно, а бракоразводното дело им струва цели 2 милиарда долара.

Като всеки държавник обаче, и около личния живот на Путин кръжат слухове. Повечето от тях са свързани с бившата руска художествена гимнастичка Алина Кабаева.

През 2008 г. вестник „Московският кореспондент“ пише, че Путин се е развел с Людмила и е сгоден за олимпийската златна медалистка Алина Кабаева, бивша художествена гимнастичка и за кратко член на Долната камара на руския парламент. Двамата имат 31 години разлика, като по това време Кабаева е почти на 25, а Путин – почти на 56 г.

Спекулациите са отречени, а вестникът е закрит няколко месеца по-късно. Впоследствие Путин и Людмила продължават с публичните си изяви като двойка, докато слуховете за връзката на президента с Кабаева продължават. Те обаче никога не са потвърдени, а за тях не се намерени и доказателства. През следващите години се разпространяват спекулации, че Путин и Кабаева имат общо три деца заедно - близнаци, родени през 2019 г., и дъщеря.

Друга жена, с която руският президент също е свързван, е милионерката Светлана Кривоногих, чиято дъщеря Елизавета (позната повече като Луиза Разова) има „невероятна прилика с държавния глава“, пише независимият сайт Proekt Media, провел собствено разследване.

Източник: Edna.bg


В категории: Политика


1
Коментара
Флагман.БГ Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда 21/05/2024, Вторник 11:32 0
1
Коментара по темата
1.
За чаламбите
25.02.2022 20:33:06
1
2
С ердоган що не казвате
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Българският нокаутьор Борислав Велев Рой срещу носителя на Интернационалната титла на WBF Омар Сиала “Гринча” на MAX FIGHT 58 Гринча е в серия от 3 поредни победи, а в последния си мач печели Интернационалната титла на световната боксова федерация WBF с нокаут в 9-ти рунд, срещу коравия Дауди Мгая „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си
Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори