×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сульовци и пульовци станаха кметове, а в уличните дупки картофи да садиш


Сульовци и пульовци станаха кметове, а в уличните дупки картофи да садиш
Недялко Лазаров смята, че ще е добър кмет
10 Юни 2011, Петък, 15:51 ч.
Автор: Галя ИЛИЕВА, Снимки автора

Хората ме искат, излизам независим, казва 37-годишният „Брадър”, който атакува поста за втори път

37-годишният дребен бизнесмен Недялко Лазаров отново ще се кандидатира за кмет на Ямбол. Той е популярен, амбициозен и твърди,че има три висши образования. Освен това, смята, че изглежда добре по време на телевизионните си изяви. След като участва в реалити шоуто на Нова телевизия „Биг Брадър“, опита да седне на стола на Слави Трифонов и втрещи всички със самочувствието си, ямболският ресторантьор реши, че е време да стане сериозен и обяви кандидатурата си за кмет на града. Той до такава степен е убеден в победата си, че поискал дори в телефонните указатели срещу името му да бъде записано „кмет“. В интервю за besove.bg, „претендентът“ от Ямбол обяви, че има намерение да промени изцяло облика на града поставяйки се изцяло в услуга на обществото. Заемайки твърда позиция по отношение на някой от най-актуалните проблеми, ресторантьорът обещава да спре движението на каруците из града и саденето на картофи из уличните дупки. Доколко бившата телевизионна знаменитост ще успее да са се справи с обществените си задължения, ако вземе поста, не е много ясно, но едно е сигурно – с такъв кмет ямболии определено няма да скучаят. "Хората ме искат, постоянно ме спират на улицата и ме агитират да се кандидатирам. Не мога да им откажа", казва Недялко Лазаров. Той беше кандидат-кмет и на предишните избори преди 4 години. Тогава обаче Недялко остана 8-и в класацията.

 

-Г-н Лазаров, доколко е сериозна информацията, че ще се кандидатирате за кмет на Ямбол?

-Абсолютно вярна е. Сульовци и пульовци говорят, че ще се кандидатират за кмет на града, ама не им стиска. Смешници. Само аз го казвам и го правя, въпреки че ще наследя един огромен финансов дефицит в общината от 10 милиона лева. На миналите избори, когато се явих, доказах, че един човек може и сам. Затова сега реших да дам шанс на ямболии да гласуват за правилния човек, визирам себе си.

-Кое ви мотивира да се борите за кметското място?

-  Имам много приятели, познати и непознати, които ме подкрепят. Искам Ямбол да стене по-добър град за живеене. Ще се явя като независим, ще водя и листа за кандидат-съветници.

-А защо независим?

-Е, независим… подкрепят ме общественици, млади хора, бизнес елита – във всяка прослойка имам привърженици.

-Дали обаче разни дребни компромати няма да ви попречат да осъществите мечтата си, след като в Ямбол сте популярен като “местния коцкар”, а миналата година плъзна и мълвата, че се подвизавате като стриптизьор в Гърция?

- Не мисля, че това ще попречи, за всеки може да се намерят компромати. Ще изляза с логото "Гласувайте за едно слънчево момче". Така ми казват хората на улицата и заради тях излизам на изборите. Аз имам Божи дар и не ми трябва пиар.

-Да, но има и такива, които не ви харесват. Даже казват, че резултатите на кандидат-кметът Недялко Лазаров ще помогнат за оформянето на цялостната психо картина на Ямбол.

-Не ми пука изобщо, кой какво казва. Болшинството ме харесва и ме иска за кмет. За всички аз съм Недялко от “Биг Брадър” и съм единственият ямболия, който е бил на най-голямата сцена в България – тази на шоуто. Аз обичам да ми се случват само най-големите неща. Аз съм човек с три висши образования и мен ме отсяха от хиляди кандидати. Това е мега постижение в един личен аспект, така доказах собствените си качества. Кое е по-добре вашият кмет да е през ден в съда и да го свързват с дела или да е усмивката на нацията?

-Какви резултати очаквате?

-Ами, тази година резултатите ще са доста по-добри от предходните избори, на които се кандидатирах. На сегашните ще стигна до балотаж. Родител съм и затова няма да обещавам, а се заклевам, че ще се грижа за града така, както го правя за собственото си дете. Готов съм да стана баща на ямболлии, ако те ме изберат. По улиците сега се движат каруци – ама моля ви се, в 21 век живеем, какво е това. В дупките по улиците хората сеят картофи, представяте ли си и това се случва в идеалния център на града!

-Емил Кошлуков ви нарече модерния Бай Ганьо. Как сега бихте му репликирали?

-Българинът никога не трябва да забравя за бай ганьовщината. Аз мисля, че я показах и бях като огледало на българина. Защото аз бях избран сред десетки хиляди, а болшинството от българите са бай ганьовци за съжаление.


В категории: Власт , Политика


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Г.КОСТОВ
22.01.2012 21:36:13
0
1
Май САМО вие скритите педерасчета под смешни имена мислите за НАЙ-ГОЛЕМИЯ!! Недялко Лазаров може да има един единствен грях...евентоално...да ви е наебал заедно с жените и децата ви!! На за вас ще е превилегия!! ПОСТИГНЕТЕ НЕГОВОТО В ЛИЧЕН И СЛУЖЕБЕН АСПЕКТ И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ човеченца жалки!! НЕДЯЛКО ЛАЗАРОВ-НАЙ,НАЙ-ГОЛЕМИЯ!! :)
2.
сокол соколов ямболия
18.06.2011 16:09:55
0
2
а,бе , комик такъв.Ти си само с едно смотано образование от ТМСС изкарано с клизма .Гошо "центъра" почина и сега ти си на негово място . Не виждаш ли колко си смешен и жалък , маймуно селска .Целия град ти се смее на теб , че и на семейството ти . Поне тях не ги прави за резил .Смотаняк - теб те искат само гейовете , щото им правиш хубави свирки .
1.
eee
11.06.2011 14:28:45
2
5
Я се скрий бе смешник. Кмет щял да ми става. Къде скачаш на висока, не се ли виждаш каква си мишка? Искали го хората. Кой ти обръща внимание на теб клоун такъв?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Холивудската звезда не се е разделила с приятеля си Валери  Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Зеленчуците също държали високи цени, а търговците се изтарикатявали и пускали етикет със стойността за 500 грама, чакайки в капана им да попадне разсеян клиент Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Вижте кои са те  6 неща, които носят само жените с високо самочувствие 6 неща, които носят само жените с високо самочувствие Панталонът несъмнено е многофункционален мастодонт в гардероба на съвременната жена 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват Вие сред тях ли сте  Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Винаги съм се борил за по-добра пътна инфраструктура в населените места и безопасни пътища, които гарантират здравето и живота на българските граждани, обяви водачът на листа №28 Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Нужно е стабилно управление, което да изкара един пълен мандат, категоричен е Мартин Богданов Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ "Това е оригиналната рецепта от готварския тефтер на мама. Можете да я осъвремените с нови продукти или да използвате алтернативни брашна Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Данните са от проучване на Центъра за изследване на демокрацията В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари Ивн Вазов навярно се обръща в гроба заради тази гавра с армията и народа ни
Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Съдебното решение е свързано с дългогодишен правен спор между "МакДоналдс" и ирландската верига за бързо хранене "Супермакс"
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори