×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тъмната страна на Водолея


22 Февруари 2022, Вторник, 19:40 ч.
Автор: Флагман.бг

8 негативни черти от характера на тази зодия

Водолеят е интересен, приятелски настроен, ексцентричен, забавен. Той е една от зодиите, които винаги са добра компания и център на внимание. Ако искате да се забавлявате без много, много да мислите, Водолеят ще ви помогне в това приятно начинание. 

Скоро обаче, когато го опознаете, лъсва повърхностната му природа. Водолеят рядко се впуска с цялото си сърце и душа в приятелства и любови. Вроденият му егоизъм му пречи да се разкрие напълно и да има чисти, лишени от задни мисли отношения с хората. 

Това са само част от негативните черти на Водолея. Кои са неговите тъмни страни?

1. Той е хладен и безчувствен.

Управляващата планета на Водолея е Уран. Той е виновникът за студенокръвието му. Въпреки привидно приятелската настройка на Водолея спрямо другите, той не влага никакви чувства в общуването. Във всеки момент е готов да ви ужили. Въпреки че няма жило като Скорпиона, той хапе не по-малко зловещо от него. 

2. Винаги смята, че е прав.

Опитайте да спорите с Водолей и ще се убедите, че това на практика е почти невъзможно. Той е толкова убеден в аргументите си, че няма сила, която да го убеди в противното. Водолеите са склонни дори да се скарат с близки и приятели за нещо несъществено, което обаче е станало повод за спор. Не се учудвайте, ако просто стане и демонстративно и театрално напусне помещението, тряскайки вратата. 

3. Никога не знаете какво мисли наистина.

Водолеите рядко са напълно искрени. Те преспокойно могат да говорят онова, което знаят, че искате да чуете, но без да го мислят. Подмолността им ви връхлита в момент, в който най-малко очаквате, най-вече като узнаете истинското им мнение и мисли по даден въпрос. 

4. Те са нагаждачи.

Един Водолей винаги знае как да си постели килимчето, така че да си опече работата. Те са интелигентни, умът им е като бръснач и затова винаги умеят да преценяват ситуациите в тяхна полза. В природата им е да се внедряват в местата, към които се стремят, понякога с цената на всичко.

5. Те предпочитат да не се задълбочават във връзките си.

Колкото по-далеч държат другите от личното си и емоционално пространство, толкова по-добре. Водолеите често са наистина повърхностни, което може да отблъсне околните, особено по-близките им. Любими за Водолея са приятелствата и интимните взаимоотношения без особено дълбоки обвързвания. 

6. Природата им е парадоксална.

В един момент можете да чуете Водолея да казва едно, а в следващия – тотално противоположното и то с такава убеденост, сякаш изобщо никога не е казвал друго. Ако се опитате да спорите с него за това, ще срещнете яростен отпор и аргументи в негова защита.

7. Патологични лъжци.

Една от най-лъжливите зодии в зодиака е Водолеят. Той е склонен да лъже дори да няма нужда, просто за спорта. Ако трябва да разказват за лични преживявания и връзки, Водолеите в много случаи си украсяват историите. Невинаги си спомнят какво са казали и на кого, откъдето идват и съмненията на околните. 

8. Те са големи инати.

Водолеят е едновременно човек, който с радост ще се включи в благотворителната ви кампания за опазване на околната среда или човешките права, но в следващия момент ще се запъне като магаре на мост, ако нещата не се случват по неговия начин. 

Рядко се конфронтират директно. В повечето случаи измислят таен план как да обърнат нещата в своя полза. Заради това много хора ги смятат за подмолни и зли.

Източник: Az-jenata.bg


В категории: Хороскоп


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
До 11
23.02.2022 09:21:52
6
7
Ти гледай да не й посяга пак, че предните два пъти тя ме спря. Айде пиши си там нещата да нямаш пак дисцип
11.
do 10
23.02.2022 09:19:01
6
6
Е.....повече от ясно стана на всички,че наистина си хвалипръцко и то голям,по начина по който реагираш......поне си признай и се скрий,щото се излагаш......
Щото на ДУМИ всеки може много неща да прави....нъл тъй......
Пък и като те гледам сън не си спал,да кибичиш у нета......мхм
10.
до 9
23.02.2022 09:06:10
8
7
Ама аз не казвам, че ЩЕ, а че ... в сег.вр. А дали съм жалък хвалипръцко си личи по това на кой шепата му с какво е пълна. А няма как да е мек, след като Девата го иска постоянно и не иска онзи дето се разхожда по мека и къса пишка пред децата си и който по цяла нощ стои в интернет.
А защо да не се хваля? Който го може, го може!
9.
ZODIAK
23.02.2022 08:31:53
6
7
до 8
Има един лаф брато.....,,Хвали ме усто,че те насирам,, ,че и твоята......
То не бяха хвалби,то не беше чудо ,от твоя страна,как си щял да любиш Девата и....бла...бла...бла.......
ГолЕм го вадиш ...ама.....МЕК......
Щото от цялата тази дандания дето се вдигна в този спор,се разбра,че си един жалък хвалипръцко който ,като няма какво да направи,просто си избива комплексите в нета......
Пък и истината е ,че всичко е до човека,а не,кой каква зодия е.......
8.
Водолей
23.02.2022 07:19:55
7
9
Ако Водолея срещне красива и нежна Дева и тя се отпусне, няма по-страхотна любов и сексуална двойка. Независимо, че мъжа ѝ Лъв не може да си признае, че тя, Девата, не може органически да го понася. Той свършва за минута-минута и половина, а Водолея я люби най-малко час. В резултат на това той започва да рови в телефона ѝ, пребива я жестоко и като животно два пъти и един път направо я изнасилва; започва да я заплашва, че ще се самоубие ако се разделят; започва да настройва малките им деца и никога не се поглежда в огледалото и не си признава, че вече не е желан и е излишен, натиска си парцалите и стои като кърлеж в нейния апартамент. Изисква от кумова срама пред хората тя да го държи под ръка по улиците.
Ех, Лъвче, Лъвче, ако не съм аз Водолея, жената ти Дева друг ще си намери, но на теб няма да даде и ще те мрази до живот, а ти няма да ѝ простиш никога какви ги е вършила с мен.
Много мъжествен, няма що!
7.
До 5
23.02.2022 01:01:04
10
6
Точно лъва е най - големият лицемер и измекяр от зодийте, тва да не е приказките, че сте царе, истината е, че сте най-фалшиви
6.
FUCK YOU TOO
22.02.2022 23:09:31
8
9
DO 4
Напротив.....Заблудения си ти и си пролича ,че си Водолей,по начина по който реагираш.....кажи си ..признай си....
Заедно с Девата сте от един дол дрянки и когато и да ви ликвидира човек все ще е късно.....
5.
Зодия Лъв
22.02.2022 22:15:59
10
11
ГОЛЕМИ ГОВНЯРИ СА ВОДОЛЕЙ !
4.
Fuck you
22.02.2022 20:58:56
9
23
Водолят никога не би предал някой,който му е верен.Камо ли майка си и баща си.В много тежка заблуда си.
3.
АБСОЛЮТНО ВЯРНО
22.02.2022 20:44:06
16
15
ЗА Водолея.....
Точно в десетката.....
И когато няма интерес и изгода и не може повече да кяри,продава и предава и майка си и баща си.....вервайте ми
2.
Aquarius
22.02.2022 20:36:10
6
6
VSichkite sa i da i ne
1.
водолей
22.02.2022 19:46:03
6
7
деееебааа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Ето кои са ТОП 10-те града най-гъсто населени с паралии... 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" Петима са пострадали в пътния инцидент Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Георги Чиликов и голмайсторът на А група за всички времена Мартин Камбуров продължават напред в VS Sport Open 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават Синдикат в Германия съветва внимателно да се информират за своите права Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Не уточняват броя и състоянието на пострадалите. Районът е отцепен от полицейски екипи Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ обсъдиха с бургазли въпроси за социалната политика и за по-добър живот
Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори