×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помогнете на Георги да пребори коварна болест, без него никое събитие в Бургас няма да е същото


Помогнете на Георги да пребори коварна болест, без него никое събитие в Бургас няма да е същото
Георги Панайотов е изключителен озвучител, без който не преминава нито една пресконференция, изложба, концерт, сега той има нужда от нас
31 Януари 2022, Понеделник, 18:29 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Дарителски кутии са поставени  в сградата на Община Бургас, можете да направите и превод на сметката, която публикуваме най-отдолу

Георги Панайотов е от хората, които ние не виждаме, но без които не биха могли да се провеждат събития в Бургас и днес той има нужда от нашата подкрепа. Георги Панайотов е изключителен озвучител, без който не преминава нито една пресконференция, изложба, концерт, въобще събитие, организирано от Община Бургас.

Днес той се нуждае от 30 000 лв., за да продължи лечението си и да пребори коварна болест. До момента семейството му е успявало да се справи със собствени сили, но вече няма как да осигури средства за тежките процедури, които предстоят за пореден път.

Дарителски кутии са поставени  в сградата на Община Бургас и Дома на НХК, можете да направите и превод на сметката, която публикуваме най-отдолу.

Семейство, колеги и приятели на Георги Панайотов молят хората с добри сърца да подадат ръка и да помогнат. Създадена е и фейсбук страницата "Заедно за Георги", която ще информира за набраните средства, състоянието на Георги и лечението, което се провежда.

„Някои от вас може би познават или са имали възможността да работят с Георги Панайотов.

Георги, заедно с група от момчета озвучители и осветители, са онова невидимо присъствие на почти всяко събитие в Бургас. Те не са в светлината на прожекторите, но са звеното, без което тези прожектори няма да светят, аплодисментите няма да се чуят и събитията няма как да се случат.

За своите приятели и колеги, Гошо е от онези спокойни професионалисти, на които се доверяваш лесно.

В момента Георги е изправен пред предизвикателство, което е свързано с неговото здраве. През последните две години нашият колега и приятел претърпя две мозъчни операции, една в България и втора, преди дни, в Турция.

Лекарите в Турция назначиха още прегледи, консултации, изследвания, продължителна химиотерапия и лъчелечение. До този момент семейството и близките на Георги се справяха сами със заплащането на скъпото лечение. По предварителни изчисления, предстоящите процедури ще струват около 30 хиляди лева. За тяхното събиране разчитаме на вашата подкрепа!

Вярваме, че когато човек е в битка за най-важното - здравето, заслужава приятелско рамо по пътя!“

Дарителски кутии за лечението на Георги ще откриете в сградите на Община Бургас и Културен дом НХК.

Можете да се включите и с дарение по сметката за лечение на името на Георги Панайотов:

IBAN: BG03UBBS80021463245010

BIC КОД: UBBSBGSF

Титуляр: Георги Панайотов Панайотов


В категории: Бургас


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
9
Коментара по темата
9.
Nemersi
03.02.2022 08:10:56
0
0
Има доста по належащи проблеми от трагичната съдба на някакъв мъж, хора умират всеки ден. Стига с тая смърт и болести от сутрин до вечер
8.
До 7
01.02.2022 10:38:51
0
3
Незнам дали знаеш, но от две години насам, концертите са силно ограничени от към публика или забранени. Компромиси се правят само три месеца - юни, юли и август. Не мисля, че при 30 или 50% зрители, ще има ефект. Мисия, че DMS номер е по-добра идея.
7.
Концерт
31.01.2022 20:52:07
0
34
Да направят един концерт ! Толкова артисти е озвучавал . 30 000 срамота ако не се съберат
6.
Илиев
31.01.2022 20:48:33
0
21
До модераторите: Не считам, че за такава кауза трябва да допускате, каквито и да било коментари, защото така си проличава дали искате да помогнете, или да трупате посещения на фона на проблемите на хората.
5.
Стефан
31.01.2022 20:11:46
1
12
Бог да му помогне във Великото име на Исус
4.
К
31.01.2022 20:10:25
0
26
От сърце желая на Жоро да се оправи. Добър човек е!
3.
Img
31.01.2022 19:42:55
0
15
ДайтеDMS
2.
До 1
31.01.2022 19:33:42
0
4
Отвратителен коментар
1.
*********
31.01.2022 19:25:05
9
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори