×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Крис от „Полицаите от края на града” е мъжът, заради когото се разделят Рачков и Мария Игнатова?


30 Януари 2022, Неделя, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Кристиян, който на 20 февруари ще празнува 35-тия си рожден ден, е още и модел, при това се е снимал в рекламни кампании на световно известни марки

Интересно какъв е първият отговор на Кристиян Милатинов, когато го попитат с какво се занимава. Къдрокосият мъж, известен и като Крис Испанеца от сериала „Полицаите от края на града” по Нова тв, не е само актьор. Той е играл в цирка като дете с татко си, после е бил футболист – период, в който става юноша на „Барселона” и рита с Лионел Меси.

Кристиян, който на 20 февруари ще празнува 35-тия си рожден ден, е още и модел, при това се е снимал в рекламни кампании на световно известни марки. Покрай тези си занимания, той се среща и работи със световни звезди и открива актьорството. Днес се занимава и със спортна хореография. Интересна му е и фотографията.

„Никой не казва, че трябва да си само в едно и да действаш само с него, за да станеш най-добрия. Има много и различни пътища”, казва Кристиян. Повечето хора живеят рутинно и по един и същ начин до старини. А той обича разнообразието. „В това е и еволюцията. Не да правиш едно и също в продължение на години. Да, това ще значи, че си голям професионалист. Но ако правиш и други неща, това не ти пречи да бъдеш професионалист”, смята актьорът. Освен това той вярва, че движението, пътуването обогатява и отваря светогледа. А Кристиян доста е пътувал. Първо с родителите си, а после и сам.

Майка му е археолог, а баща му бил цирков артист – акробат в група Ковачеви. Кристиян не е избрал някоя от техните професии, защото също като тях слуша сърцето си. От 6-годишен е на сцена. Играел с баща си във вариететни програми. Били дуо „Крис Милър”. Баща му бил големият каубой, а Крис – малкият каубой. Таткото стъпвал на пирони, като пазел баланс, а момчето се качвало на гърба му. Имало и доста забавни моменти, тъй като представянето им имало и елементи на скеч.

На 7 години Кристиян започнал да тренира футбол в отбора в Сливница, където живеел, като играел и баскетбол. Когато бил на 12, от „Сливнишки герой” го взели в „Септември”, но не след дълго се върнал в първия отбор, а после отишъл в „Левски”. Родителите му се развели, но поравно се грижели за него. Кристиян продължил с футбола и в Испания, където се преместил с майка си. Настанили се в градче, близо до Валенсия. След време баща му получил ангажимент с вариететна програма в Барселона. Кристиян отишъл да го види и се влюбил в града. Малко по-късно се появила възможност да играе във „Валяреал”, но баща му предложил да се върне при него и да пробват във футболен клуб „Барселона”. Идеята била, че Христо Стоичков вече е там и може би ще помогне като сънародник. По това време Камата учел за треньор. Отивайки на тренировъчното игрище, баща и син го видели и веднага се представили. Камата им казал да дойдат на следващия ден, за да се срещнат с Гилермо Амор, шефът на детската школа на „Барселона”. Така и направили. Гилермо говорил с настоящия треньор на Кристиян. Малкият талант минал успешно пробите и влязъл в школата.

„Просто трябва да вярваш. Хората се страхуват да правят неща, да опитват. Мислят си, че ако сгрешат, ще настъпи краят. Когато си млад, има толкова много възможности. Живеем в супер време. Можеш да правиш наистина всичко. Но ние сами си слагаме ограничения. Това е навсякъде, не само тук. Хората се влияят от чуждото мнение. Мислят много какво ще кажат другите”, казва Милатинов.

В школата на „Барселона” той се среща с бъдещите звезди Лионел Меси, с когото след години ще се снима и в реклама, и с Жерар Пике. В този период Кристиян изгражда важни личностни качества, създава и много контакти. Футболът го учи на дисциплина, изгражда характер. Както и самостоятелният живот, защото Кристиян остава да живее в Барселона, след като ангажиментът на татко му с вариететната програма приключва и се връща в България.

Бъдещият актьор напуска школата на „Барселона”, за да играе в „Жирона”, където изкарва година и половина. Ритал е и за американски отбор, но впоследствие се отказва от футбол. Днес се включва в благотворителни турнири и се занимава с хореография на спортни сцени за реклами. Има няколко реклами с Меси, Неймар, Роналдо, Пеле, както и с холивудския режисьор Оливър Стоун. Случили се покрай амплоато на Кристиян на модел.

Той се насочва към тази професия, когато все още играе футбол в чужбина, писа Уикенд. Тогавашната му приятелка – манекенка от Бразилия, го завела на кастинг за снимки и го харесали. „С тази професия съм обиколил половината свят”, казвал е той. Кристиян е работел за големи кампании на световни марки, като много от тях са свързани с футбола. Преди световните първенства компаниите за спортни стоки снимат доста реклами, а българинът е сред често канените да участват в тях. Така Кристиян имал щастието да се снима в реклами със световни звезди, както и да пътува за модни ангажименти до Милано, Париж, Лондон, Берлин, където работел с различни агенции. Участвал и в ревюта в седмиците на модата. 

Покрай кастингите за модели, Кристиян започнал да ходи и на такива за актьори. На 21 години той прави дебюта си в испански сериал, после се снима в късометражен и пълнометражен филм. За да стане възможно най-добър пред камерата, записал да учи в Мадрид. Изкарал и кинокурсове в Париж и Милано.

С кастинг Кристиян, който се е снимал и във филма „Никой” на режисьора Андрей Андонов, печели ролята си в сериала „Полицаите от края на града”. Бил в Испания, когато му се обадили, за да го поканят. Изпратил видеоматериал, а след това дошъл в България за проби. Преди това изкарал половин година в Лос Анджелис, където играел за тамошния клуб „Вълците”, но основната му идея била да работи като актьор. Действал сам, без агент, но пък се справил добре и направил контакти с кастинг директори. Получил роля на аржентински войник в исторически филм, а лентата се снимала в Хавана. Играл и в няколко късометражни ленти. В този период пътувал и до Мексико сити, за да участва в реклами. Кристиян, който като актьор се е превъплъщавал още в испанец, италианец и руснак, е горд и с документалния филм, който направили в Мексико, по негова идея. Проектът е за футбола на улицата.

„Установих, че той обединява бедни и богати. Снимах на игрищата в гетата. Хората си живееха в колиби по брега”, разказва Милатинов. Докато живеел в Лос Анджелис, той се запознал с доста звезди. На парти се здрависал с актьора и режисьор Мел Гибсън, засичал се и с певицата Майли Сайръс. Познава се със световния топмодел Джон Кортахарена, който е испанец. Кристиян Милатинов се е срещал с много звезди, но се впечатлява не толкова, че е имал тази възможност, а от професионализма и постиженията им.
 

Той не спира да търси нови професионални възможности и не се притеснява да поема рискове и да експериментира в тази посока. Интересува се и от фотография, хоби му е да снима. „Много хора биха казали, че трябва да се занимаваш само с едно нещо и да го държиш до дупка. А има толкова много шансове и пътища, по които човек да върви и да се развива. Обичам да търся нови неща и предизвикателства”, казва Кристиян Милатинов.
 

Любопитно е, че по време на снимките на сериала „Полицаите от края на града”, Кристиян завързва кратка афера с една от екранните си партньорки - Мария Игнатова, която по това време все още се опитва да спаси любовта си с Димитър Рачков. Скандалът е грандиозен. И двамата, разбира се, отричат, но много техни колеги са очевидци на страстта им. Всъщност, според светски хроникьори, именно тази авантюра на Мария Игнатова кара Рачков окончателно да се раздели с нея. Но дали наистина е така никой не може да каже със сигурност.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара по темата
6.
Габи
31.01.2022 13:15:37
1
11
Има ли мъж с когото да е работила и да не е забъркала връзка?Завиждам на вкуса на сегашният и мъж.
5.
Първия и мъж Петко Димитров
31.01.2022 09:20:31
1
23
Я беше пратил при рачков с благодарствено писмо и пожелание да може да я издържа
4.
Ради
31.01.2022 08:52:01
3
17
Мара си мисли, че може да има всички мъже? Е все някъде ще се препъне. Не можеш да обичаш всички. Но тя си е кур....
3.
Оф
31.01.2022 08:47:21
5
23
Мара неначесаната златотърсачка
2.
Глупости на търкалета
31.01.2022 00:57:20
10
19
Рачков до последно подскачаше около нея. Ако беше му свирнала щеше да си счупи краката да се връща
1.
Бронирани гащи
31.01.2022 00:26:19
4
30
А дали не е заради заради силен сърбеж на Малката Мика, разположена между краката на Голямата Мика?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори