×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво е вашето куче според зодиакалния му знак


Какво е вашето куче според зодиакалния му знак
Ключови думи: зодии, куче, порода
29 Януари 2022, Събота, 21:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Кучето Скорпион е предано, но много ревниво

Много хора се интересуват от зодии и по-специално от това какво могат да разкрият астрологичните знаци за тяхната собствена личност, както и за характера на близките им. Рядко някой от нас обаче се замисля какво могат да разкрият звездите за поведението и темперамента на нашия домашен любимец.

Разберете какво е вашето куче според зодиакалния му знак:

Овен

Имате много авантюристично куче, което обича да преследва катерици, птици и др. твърде много. Вашето куче има непримирим характер и никога не се отказва, когато поиска нещо. Освен това вашето куче вероятно обича да лае и понякога може да стане агресивно към хора, които не харесва.

Телец

Вашето куче вероятно е мързеливо и обича да ходи на разходки само когато е в настроение. То обича комфорта и не му се излиза, когато навън е твърде студено или пък много горещо. Освен това вашият четириног приятел е много лаком, но обича да му угаждате с вкусна храна.

Близнаци

Вашето куче е капризно. Двойствената личност на Близнаците е възможно да предизвиква емоционални кризи у вашия домашен любимец. В един момент кучето ви може да е щастливо и в добро настроение, в другия може да е омърлушено и дръпнато. Но пък вероятно е много очарователно.

Рак

Ако кучето ви е родено под знака на Рак, значи е много емоционално и чувствително. Вероятно то често ви показва своята привързаност, вярност и любов. Кучетата от тази зодия са много подходящи за обучение за спасителни кучета или за вида „водач“ на незрящи.

Лъв

Кучетата, родени под знака на Лъва са смели, но и малко мелодраматични. Те не се страхуват да се хвърлят в бой и са добри пазачи. В същото време са готови да вият с часове, в случай че им откажете лакомство. Освен това те не обичат да бъдат оставяни сами, просто имат нужда от компания.

Дева

Ако вашето куче е родено под знака на Девата, може да има проблеми с тревожността. Хубавото е, че вашият четириног приятел от тази зодия лесно се поддава на дресировка и е малко вероятно да прави бели. Кучето от зодия Дева ще се старае да не цапа дома и автомобила ви.

Везни

Кучетата от тази зодия са спокойни като темперамент и не са много лакоми. Дори да им сложите вкусна храна, те може и да си я запазят за по-късно и да я изядат чак след час или два. Тези кучета се депресират, ако трябва да делят любовта на стопанина си с друг домашен любимец.

Скорпион

Това куче е изключително умно и разбрано. Възможно е Хачико да е бил Скорпион, защото кучетата, родени под този зодиакален знак, са супер лоялни! Но ако имате друго куче, тогава факторът на ревността също нараства тройно и ще имате проблеми у дома.

Стрелец

Това куче обича свободата и ще трябва да го разхождате без каишка. Вероятно често ще го виждате как гледа през прозореца, наблюдава улицата, птиците, дърветата, котките и т. н. Кучетата от тази зодия обожават да са навън, но е и възможно понякога да имат склонност да бягат, пише Tialoto.bg

Козирог

Ако вашето куче е от тази зодия, то със сигурност е организирано и добре обучено. Кучетата Козирози знаят местоположението на своите играчки, активни са, но изпитват безпокойство при раздяла. Карайте вашето куче да си взаимодейства със себеподобни по-често, за да не стане асоциално!

Водолей

Кучето Водолей е много интелигентно. То няма да вие без причина, нито да ви се натрапва излишно, когато вижда, че сте заети. Но е възможно вашето куче да лае много и да дразни целия квартал. Дресировката на кучетата от тази зодия не е много лесна, тъй като те са доста своенравни.

Риби

Вашето куче от зодия Риби е миролюбиво и обича децата. Внимавайте да не го изгубите или да не ви го откраднат, защото то е приятелски настроено към всички непознати. Кучетата от този знак са много гальовни. Те могат отлично да си съжителстват с други домашни любимци, включително и котка.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Край на евтиния ток заради скъпото ядрено гориво? Синдикален лидер очаква цента да не скочи с над 30 на сто Край на евтиния ток заради скъпото ядрено гориво? Синдикален лидер очаква цента да не скочи с над 30 на сто Това ние да си избираме доставчика след либерализацията и да следим борсовите индекси е безумие, коментира Димитър Манолов Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори