×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Годината ще е по-добра от предходните, през 2022-ра ще се намери лек срещу COVID-19


Годината ще е по-добра от предходните, през 2022-ра ще се намери лек срещу COVID-19
Помагайте си и бъдете по-добри, за да имате късмет и успехи през 2022 година, съветва Станка Ангелова, която вижда бъдещето след ухапване от змия
03 Януари 2022, Понеделник, 21:59 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Въпреки дрънкането на оръжия в Украйна, до Трета световна война няма да се стигне, прогнозира феноменът

COVID-19 е чумата на 21 век, но добрата новина е, че през 2022 година ще има ефективно лечение срещу това заболяване. Ще се намери добро лекарство. Това каза за Флагман.БГ ясновидката Станка Ангелова.

Тя е открила дарбата си да вижда бъдещето и да помага на хората след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения.

Ролята на ясновидеца е да помогне на объркания човек да намери брод и зелена светлина в тунела, споделя ясновидката в сайта си stankaangelova.com.

Тя е астролог, но има и способността да предсказва събития, които се случват. 

-Ваши колеги астролози наричат 2022-ра годината на Венера и доброто, но повечето от българите са притеснени заради галопиращата инфлация и ограниченията заради коронавируса. Какво ще се промени през следващите 12 месеца? 

-Годината ще е малко по-добра за България в сравнение с предходната. Промените са глобални, инфлацията ще нарасне, но не се задават масови фалити и потъване на икономиката...

-А човечеството ще се справи ли с COVID-19?

-На хората ще им се наложи да свикнат с този вирус, защото човечеството няма да приключи с него нито през 2022-ра, нито през следващата година. Хубавата новина за всички е, че ще има ефективно лечение. COVID-19 е втората чума в света. През 2022 г. ще се направи първата стъпка за внедряване на новата терапия и след това ще се намери по-добро средство срещу вируса.  

-Пълен локдаун ще има ли?

-Ще има строги мерки, но в рамките на нормалното с оглед на високата заболеваемост и няма да се стигне до там, българинът да е като под домашен арест. 

-Очакват ли ни бедствия, които може да потопят нацията в траур? 

-Не. През пролетта ще има наводнения. През февруари и в началото на март ще ни е по-тежко, но зима е все пак.  

-Тези, които успяха да вземат властта след серия от предсрочни избори, ще оправдаят ли очакванията на народа или се задават протести и нов парламентарен вот? 

-Ще има леки трусове, защото коалицията е четирипартийна и членовете им имат различни приоритети. Политиците от „Продължаваме промяната“ са изключително млади, надъхани, но няма да им е никак лесно. Опозицията пък ще се опитва по всякакъв начин да им пречи, ще ги бойкотират и ще създават хаос, за да се стигне до предсрочни избори. Ще му е трудно на Кирил Петков, но ако запази този хъс в себе си през първите две години, може да управлява до края на мандата. Да не забравя обаче, че много са важни хората, които са го избрали! Трябва да служи на българския народ. Нека новите управляващите да се грижат за доброто на хората, а не за джобовете на определени хора! Ако това правят, ще се справят с каквито и да било предизвикателства. 

-Главният прокурор Иван Гешев ще бъде ли сменен скоро?

-Най-рано това може да стане през пролетта.

-Ще има ли политици, вкарани в затвора?

-Хубаво е да има, за да разберат хората, че законите са за всички, но няма да се стигне до ефективни присъди за тези, които са във властта. 

-След дрънкането на оръжия на украинско-руската граница и предупреждението на Владимир Путин, че Москва не може да допусне разширяването на НАТО на изток се стигна до преговори между САЩ и Русия, които са насрoчени за 10 януари. Проруските бунтовници в Източна Украйна обаче обявиха, че са готови за бой. Ще ескалира ли напрежението?

-Ще има доста спорове и дори леки сблъсъци, но няма да се стигне до Трета световна война. Конфликтът ще бъде потушен с дипломатически средства. 
 
-Какво бихте посъветвала управляващите ни? 

-България е в НАТО, но нека да се стремят да запазят неутралитет! В никакъв случай не бива да се стига до пряка намеса в спора. 

-Идвали ли са при вас политици, на които не им върви заради магии или проклятия?
 
-Да и продължават да идват, но не винаги причината за неуспехите е негативна намеса. Понякога, когато човек е прекалено натоварен, сблъсъкът с житейски проблеми от всякакво естество го кара да си задава въпроса дали е взел правилното решение и тогава има нужда от съвет. Напрегнатото ежедневие, начинът на живот принуждава човек да търси помощ за решения, от които зависи бъдещето му. 

-Как им разваляте магиите?

-За всеки човек е различен подходът. Може на някой да се изчисти негативната енергия бързо и лесно, а за други да се изисква повече време. 

-Какво бихте посъветвала хората, за да имат късмет и успехи през 2022 година?

-Да бъдат по-добри и да не забравяме миналото си! Да вярваме и да знаем, че материалното остава само на този свят. Важно е човек да помага на ближния, да бъде съпричастен за проблемите на околните! Нужно е и да си прощаваме. 


В категории: Животът


Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
13
Коментара по темата
13.
*********
06.01.2022 17:46:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
*********
04.01.2022 11:36:01
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Тая
04.01.2022 09:34:18
2
2
Стринка непознава колко уши има на главата си ама гадателка,някоя пара е дала
10.
*********
04.01.2022 05:52:30
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
Народеее!!!
04.01.2022 05:47:29
0
13
Ейй ама как промивате мозъците на хората с тези шарлатани и магьосници. Вярвайте в нашият Господ Исус Христос!Ходете на църква изповядвайте се и се причастявайте.Господ Бог чука на сърцата ни и чака да му отворим!В него е любовта и истината!Всичко друго от сатаната.Вие си решавайте при кой да отидете,няма трета възможност.Бъдете здрави и умни хора!
8.
_nib_
04.01.2022 01:35:36
2
9
Каакоу...фърли идин боб, да пукажи ши си прибЕре ли трюдО...кирето канаде...цо.
7.
ХХ-ристинке
03.01.2022 23:59:32
4
3
До края на 2022 ще се разпаднат БСП, КДС и АБПФК, на които ти си активен член.
6.
*********
03.01.2022 23:56:08
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
XX
03.01.2022 23:54:13
4
7
ЕС се разпада в края на 2022, което е предпоставка годината да се отчете като успешна и добра.
4.
Може пък да е вярну!
03.01.2022 22:42:56
1
10
Коя е таз гуспужа?.....щот мен таз статия ма грабна много!
А ся, тъй кат гледа, мой ли познай от пръв поглед с ква скорост ши са изстрелям от тука??!!
Има 1008765430000 опита да познай и я признавам!
3.
паткан
03.01.2022 22:40:17
0
11
С Вируса ясно, но кой ще плаща дълговете на световните "икономики" дето печатат пари ?!
2.
*********
03.01.2022 22:12:33
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
*********
03.01.2022 22:09:28
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори