×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наум Шопов: Беше ми много трудно да се разделя с Теа!


30 Декември 2021, Четвъртък, 18:41 ч.
Автор: Флагман.бг

От следващата година предстои да го гледаме като водещ на новото предаване на Би Ти Ви „Ергенът“

Наум Шопов е наследник на голямата актьорска фамилия Шопови. Още на 7 дебютира в театъра, участвал е и в няколко игрални филма. Впоследствие обаче се преориентира към медицината и през 2018 година се дипломира. Междувременно Шопов изгря на малкия екран в медицинския сериал „Откраднат живот“. От следващата година предстои да го гледаме като водещ на новото предаване на Би Ти Ви „Ергенът“. С половинката му Теа развиват и свой канал в Ютюб. Двамата станаха родители на малката Амая преди две години.

  • Господин Шопов, предстои да ви видим в ролята на водещ на „Ергенът“. Когато ви отправиха поканата, имахте ли колебания?
  • „Ергенът“ е едно предизвикателство за мен. Да вляза в ролята на водещ в подобен формат е сериозен и отговорен ангажимент. Единствените ми колебания бяха дали ще се справя, така че да се чувствам удовлетворен от работата си. Мисля, че се справих.
  • Може ли да разкажете малко повече за снимките и за престоя ви в Турция?
  • Целият сезон на „Ергенът” се снима на изключително красиво място в Турция. Екипът се постара да изпипа всеки детайл и смятам, че зрителите ще останат много доволни. Освен интересния развой ще могат и да „оплакнат“ малко очите.
  • Във влоговете ви споделихте, че най-трудна за вас е била раздялата с жена ви и дъщеря ви. Колко време не бяхте заедно?
  • Старая се да разграничавам личния живот от професионалните ангажименти, но в нашия случай с Теа това е доста трудно. Голяма част от заниманията ни са общи и съм свикнал да работим в екип. Заминавайки за Турция, знаех, че ще ми трябва време да се адаптирам. За щастие по-голямата част от престоя ми там прекарах с моите момичета. Самото им присъствие ме направи по-сигурен, а и по-концентриран. Не сме свикнали да се разделяме, а особено след раждането на Амая не искам да изпускам и ден от нейното развитие.
  • В интернет пространството сте изключително популярни с вашата половинка Теа. Как бихте отговорили на масовото мнение, че да си влогър и инфлуенсър е несериозно и не е истинска работа?
  • Масовото мнение е, че за направата на един влог ти е необходим телефон с камера и минимални познания в монтирането. Сигурно е така. Но за „перфекционисти“ като нас създаването дори и на най-лежерен влог изисква подготовка, качествена техника и много часове, прекарани в монтиране. Аудиторията ни знае, че в повечето влогове снимаме от земя, вода и небе. Вярваме, че щом хората инвестират времето си в гледане на наши материали, ние трябва да предложим нещо качествено. А дали да си инфлуенсър е „несериозно“, това може да го твърди единствено и само човек, който никога не се е занимавал с подобен тип дейност.
  • Хората мислят, че от създаването на съдържание в интернет се печелят сериозни пари. Вярно ли е това?
  • Както споменах, голяма част от приходите ни ние инвестираме в техника, която е необходима за основните ни работни проекти.
  • Наследник сте на изключително голям актьорски род, вие също имате вече опит в тази професия. Бихте ли приели отново да застанете пред камерата във филм или пък да участвате в театрална постановка?
  • Истината е , че за мен актьорството не е самоцел. Не държа да съм на екран, просто да ме дават по телевизията. В този ред на мисли бих изиграл всяка роля, за която преценя, че ми пасва и бих се справил с нея.
  • В кои моменти ви тежи славата?
  • Тежи е силна дума. Осъзнавам каква отговорност нося пред аудиторията, която ме следва, и има моменти, в които се притеснявам да не изпратя грешно послание. С Теа сме взели осъзнато решение да показваме част от живота си и нямаме право да се оплакваме, ако понякога срещнем неодобрение или критика.
  • През тази година се преместихте в ново жилище. Колко време търсихте имот и кои бяха най-големите трудности, с които се сблъскахте?
  • Аз бих го определил като „епопея нов дом“. Като повечето млади хора – без никакъв опит в подобни покупки, а и във взимането на толкова сериозно решение – си беше истинско приключение. Успяхме да намерим нашето място сравнително бързо, но пък преминахме през опит за измама, десетки празни ходове и много стрес. Наясно сме, че за хубавите неща трябва време и търпение и така дойде новият ни дом.
  • Известен сте и като почитател на автомобилите. Имали ли сте обаче опасни ситуации на пътя?
  • Винаги съм бил отговорен зад волана. Особено след раждането на дъщеря ни пренасочих цялата си енергия да „настъпвам педала“ на картинга.
  • На 5 декември дъщеричката ви стана на 2 години. Спомняте ли си първите мисли и емоции, когато Теа ви каза, че ще ставате бащаСтрахувахте ли се?
  • Според мен притесненията започват още с решението да имаш дете. С Теа усетихме, че е дошъл моментът, в който искаме да увеличим нашия отбор. Спомням си, че изпитах истинско щастие, когато Теа ми каза, че чакаме бебе. А истинският страх започва едва когато се роди Амая, и не мисля, че ще спре някога. Може да се променя, но въпроса правя ли всичко както трябва, си задавам и до днес.
  • С Теа изглеждате перфектната двойка. Имали ли сте своите трудни моменти и случвало ли се е битовизмите да породят напрежение?
  • Имам щастието да си намеря половинка, която да ме приема с всичките мои странности, както и аз нея. Със сигурност не се различаваме от повечето двойки, които си имат „любими“ битови спорове, те са част от ежедневието. Важното е, че за сериозните предизвикателства сме винаги на една страна.
  • Много млади хора предпочитат да се развиват в чужбина, защото смятат, че България не е подходящо място да създадат семейство и да се развиват. Вие с Теа мислили ли сте да емигрирате?
  • Никога не сме си задавали този въпрос. И двамата се чувстваме добре в родината си, искаме да отгледаме и възпитаме дъщеря си в България. Да, най-вероятно има държави, в които би било по-лесно това да се случи, но ако всеки си каже така?
  • Изглеждате като човек, който има всичко  семейство, кариера, почитатели, популярност. Какво ви липсва?
  • Не правя списък на това, което имам, или на това, което ми липсва. Искам и се чувствам щастлив, което е най-важното.

Източник: в-к „Галерия“


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 0
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 4
5
Коментара по темата
5.
Местя го в другия крачол
31.12.2021 16:10:18
0
1
Боли ма к.ра за тия олиг.френи! Има достатъчно по-важни новини и ситуации от света, а флегмените ме занимават с олиго.рени.
4.
Селянина
31.12.2021 09:03:48
0
0
БЛОК=БЛОГ? :-) :-) :-)
3.
До 1
31.12.2021 08:46:09
0
2
Не само майката на жена му, а и сестра и взели да готви и гледа малката. Абе..."буржоазия" с домашни помошници от семейството хаххахахах
Тя жена му е която е истерично залепена за него, дори на интервю отговаря вместо него :)))
2.
SS DO 1
30.12.2021 19:46:12
2
3
DOBAR VAPROS .
DIADO MU , BULGARSKA FILMOVA LEGENDA .
BACHTA MU HRISTO , GENIALEN KATO PILAT PONTIISKI .
YAVNO REJISIORI , PRODUCENTI ...IMAT RESPEKT KAM TIAH .
1.
Мери
30.12.2021 19:10:48
2
17
Писаха за претенциите му по време на снимките. Освен жена си и детето и нейната майка е била там на безплатна почивка. Кой издига този невзрачен човек, кой?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори