×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Национален фронт за спасение на България тръгна от Бургас


Национален фронт за спасение на България тръгна от Бургас
Учредителното събрание на новата партия започна в препълнената зала "Бойчо Брънзов"
17 Май 2011, Вторник, 18:10 ч.
Автор: Боряна ГЕОРГИЕВА, Видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

ТВ водещи и хора от цялата страна учредиха новата партия, има трима председатели - Валери Симеонов, Данчо Хаджиев и Валентин Касабов 

 

Новата партия на собственика на ТВ СКАТ Валери Симеонов Национален фронт за спасение на България тръгна тази вечер от препълнената зала „Бойчо Брънзов” в Бургас. Телевизионни лица, хора от цялата страна учредяват новата формация. Сред нейните основни фигури са тв водещите Валентин Касабов, Велизар Енчев, Георги Дражев, Силвия Трендафилова, шефа на клона на СКАТ в София Данчо Хаджиев и други. В залата беше забелязан и Владимир Павлов, който допреди година беше общински съветник от СДС. И макар, че ядрото е от Бургас, в залата имаше хора от Монтана, Видин Силистра, Враца, Добрич, Пловдив, Приморско, Царево и други градове. Датата на създаването също не е избрана случайно – 17 май, тъй като днес се отбелязва единствено в община Бургас турския геноцид над българския народ.

„Мисля, че тази партия ще има доверието на тези хора, които са в залата, защото на тях нито им е плащано, за да са тук, нито им е осигуряван транспорт, нито имат закуска или нещо такова. Те са дошли тук, защото са убедени, че трябва да го направят. За бъдещата партия мога да кажа, че ще представлява българските патриоти, които в момента не са представени на политическата карта на България.”, каза Валери Симеонов на влизане в залата. Той заяви, че ако новата формация срещне спънки при регистрацията си, е подготвен с резервен вариант за участие в тях. Тепърва ще става ясно кой и как ще се избира лидера на партията. В началото стана известно само, че новата организация няма да бъде от лидерски тип. Беше гласувано тя да има трима председатели, 1 секретар и 30 членен национален политически съвет. Начело на организацията ще са Валери Симеонов, Данчо Хаджиев и Валентин Касабов.

До местните избори ще се изглажда и отношението НФСБ към останалите формации и с кои от тях ще може да си партнира. 

Според Валентин Касабов партията има достатъчно време да бъде регистрирана до вота тази есен. „Имаме време, макар че най-вероятно ще бъдем санкционирани по всякакъв начин от съда, защото в момента на регистрирането на тази партия ще оберем един много специфичен вот, който е този на родолюбците, на отчаяните хора, които очакват нещо най-после да се случи в България, ще имаме нови провокации, както досега”, каза Касабов. Нито той, нито Валери Симеонов категорично отговарят на въпроса дали се готвят да се кандидатират за кмет на Бургас. Според основните учредители тепърва ще бъдат обсъждани кандидатите за кметове и дали новата партия ще издига такива и в други общини от страната, освен в Бургас.

Поздравителен адрес към учредителите към новата формация беше получен от кмета на Бургас Димитър Николов, от ВМРО и от СЕК.

Час пък преди да започне официалната част от учредителното събрание пред залата имаше стотици хора, които чакаха да се регистрират. Встрани от тях правеха впечатление десетина младежи, които издигаха плакати срещу Валери Симеонов. „Симеонов ламти за власт и пари”, „Симеонов . политически номад” бяха част от лозунгите. На въпрос кой изпраща него и останалите момчета, един от тях отговори: „Никой, ние сме приятели”, но не каза каква е целта на акцията. По-късно стана ясно, че зад тази кампания стои общинския съветник Ваклин Стойновски, който вече обяви, че ще се кандидатира за кмет. Стойновски атакува Симеонов, защото смята, че новата му формация е откраднала част от устава на партията, която той създаваше преди години. Валери Симеонов пък заяви, че по този начин общинският съветник си търси безплатна реклама в медиите. Самият Стойновски пък каза, че Симеонов му се обадил разгневен по телефона около 17 часа днес.”Той ме псуваше. Утре ще отида в полицията и ще пусна жалба, да се разбере точно в колко часа и кой ми е звънял, за да ме псува. Това е един недостоен политик, който прави такива неща в деня, когато учредява партията си”, заключи Стойновски.

Какво казаха някои от основните лица сред учредителите на партията преди събранието днес – вижте във видоматериала:




В категории: Опозиция , Политика


28
Коментара
28
Коментара по темата
28.
Димитър
10.09.2012 10:51:34
0
0
Питам: Тази партия не е ли общобългарса,защото пишете че е на В.Симеонов?
27.
батко....
09.06.2012 06:24:51
0
1
е как може да се казва, че НФСБ е на Валери Симеонов..хайде де ...тя е на АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ...дойде в Бургас даде парите на ВАЛЕРИ и всички от СКАТ станаха членове...боже, боже...какъв срам и смях....
26.
Пламена
05.07.2011 00:29:14
3
4
Мръсник до мръсника! Жал ми е за възрастните хора, които се оставят да бъдат манипулирани! Дори Сидеров е по-безобиден в сравнение с тези двамата! Каква България, какви български ценности??? Изгубили са човешкия си образ, жадни са за власт и не им пука за България!
25.
Дешка Минчева
30.05.2011 17:44:44
1
6
Омръзна ни от "спасители"!Вие ли се изживявате като новите "водачи на нацията"?Този овчи народ отново може лесно да бъде излъган.
24.
26.05.2011 21:04:08
2
2
Намерете си хоби, извън интернет и стига сте сипали злоба! А вие с какво ще оправите България с цъкане пред компютрите ли, с това ли я оправяте?! А тези, които не са нещастници, защо са тук също, сигурно имат много приятели, но само в компютъра си! Засрамете се, не за такъв народ, злобен и ненаситен загубиха живота си, толкова много хора! Знам, че и моето мнение, ще бъде яко критикувано не ми пука! Виждам едно, редица безделници, които само реват колко са зле и нищо не правят по въпроса за да се оправи нашата малка страна! Вижда се от думите ви, колко сте ниско, и винаги ще си останете на едно място! :)
Поздравления за партията, стръкче светлина в цялата тъмнина, надеждата угасва последна... :)
23.
Георгиев
21.05.2011 05:59:15
3
2
Боже, боже какви нещастници има в тая страна!?

бурГЪЗлио, като драсканица в толетна е простотията ти? Аргументи драги, аргументи!?

Точно за тебе съм писал предния ми постинг. Колко ти плати Елечето бе нещастник? Или оня провинциален сноб - Ваклинчо? Кажи бе мижитурко? Ти си срам за Бургас - града на Райна Кабаиванска, Петя Дубарова, Тоника, Диомов, Фотев, Недялко Йорданов...и т.н.
22.
бургъъъзлия
20.05.2011 12:05:34
5
4
национален фалстарт на валери+служителите на скат+смешни платени журналисти+2-3 зомбирани баби и дядовци-ей тия ще ни оправят бедната България!
21.
бургъъъзлия
20.05.2011 12:04:50
5
4
национален фалстарт на валери+служителите на скат+смешни платени журналисти+2-3 зомбирани баби и дядовци-ей тия ще ни оправят бедната България!
20.
Георгиев
19.05.2011 23:51:30
5
5
Най обичам коментари от безработни форумни неграмотници и злобари!
Самия факт, че плюете показва, че НФСБ е на прав път!
Пишете по форуми защото сте нещастници - не дотам красиви, защото сте маргинали. Тия хора по цял ден работят сега освен предавнията ще имат и партиини ангажименти! Не ви ли е срам бе! Стига сте хленчили и мрънкали! Като искате нещо по-добро си гонаправете сами! Не чакайте като маймуни на клона!
19.
нико
19.05.2011 21:20:58
7
9
Веднага казвам - НЯМА ДА ГИ БЪДЕ.Първо ,това не може да бъде българска обединяваща партия,която да обедени всички в една истинска кауза за спасяването на българия.Това са поредните тъпи и глупави националистчета ,които забравят ,че в България живееят и цигани ,турци ,арменци ,които са половината ,вече ,от населението .Не мога да разбера какво ще спасявате неуважавани новопартиици ?Така ли не можаха да се намерят ноистина свястни хора в тая страна ,та да кажат -НИЕ ВСИЧКИ СМЕ В БЕДА ,КАКТО И ТУРЦИ ТАКА И ЦИГАНИ.ДА СЕ ОБЕДЕНИМ ВСИЧКИ ДА СПАСЯВАМЕ БЪЛГАРИЯ.За голямо съжаление ,това са поредните ограничени малоумници ,които отново настроиват народа един срещу друг.Така не се спасява ,така се доубива всичко ,което все още е останало.Вместо да се използва потенциала и подкрепата на небългарите ,новопартииците автоматично ги настроиват против себе си.Така ,че вие не сте тези които ще спасят България.
18.
Искрен
19.05.2011 03:55:01
5
9
На добър час! Хора не злобейте а се обединете около НФСБ и мислете в перспектива! Тези хора са ежедзневно пред вас и с нищо не са ви излъгали. Не се подавайте на манипулациите на форумни нещастници, бургаски общински съветници като Синьото елече и Ваклин Стойновски които естествено ще плюят. Те просто завиждат. Застанете зад тези хора и те ще ви се отплатят ако вземат властта. Стига злоба! Няма друга сила която има шанс да поведе България. НФСБ има телевизия и известни водещи -патриоти. Силвия Трендафилова е една прекрасна жена патриот, В. Енчев е един социален човек, Вал. Касабов е оратор и патриот - човек с енергия, който е направил толкова много! Моля спрете негативния тон! Дайте шанс на тези хора!
17.
проф. Вучков
18.05.2011 22:53:03
6
3
Г Р А Н Д О М А Н И Я !!!
16.
янчев
18.05.2011 14:09:42
3
5
мразя цигани и педерасти
15.
инж.Рахнев
18.05.2011 14:08:55
3
3
Съжалявам,не съм съгласен с теб,докторе! И аз бях там,ама не за да ги подкрепям а да се смея на глупостите им!Така че, мен не ме брой за бъркане в задника :)
14.
очен лекар
18.05.2011 14:06:41
6
2
ПРЕДЛОЖЕНИЕ! НЕКА ВСИЧКИ ОТ ЗАЛАТА ПО ГРАФИК ДА ДОЙДАТ ПРИ МЕН,ДА ИМ БРЪКНА ДЪЛБОКО В ЗАДНИЦИТЕЗА ДА СИ ОТВОРЯТ ШИРОКО ОЧИТЕ И ДА ВИДЯТ КОЙ ПОДКРЕПЯТ!
13.
очен лекар
18.05.2011 14:02:57
5
5
МНОГО ГОВНА СТАНАХТЕ БЕ БАТЕ! ОТ МИРИЗЛИВИ ПО-МИРИЗЛИВИ!ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ БЪЛГАРИНА Е ГЛУПАК,А ТЕЛЕВИЗИЯТА Е СРЕДСТВО ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ НА ГЛУПАЦИТЕ!
12.
данъкоплатец
18.05.2011 13:25:21
5
5
Истинското име на новата партия на В.Симионов е НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СЪСИПВМАНЕ НА БЪЛГАРИЯ,така че мили братя и сестри не им вярвайте на такива самообявили се "политици".Нека повече не правим грешки !
11.
LORD
18.05.2011 12:14:25
5
4
Господ да пази Бургас от тази сбирщина на комплексирания тъмнокож манипулатор Валерко мили(ц)ионерко.
10.
Бургазлия
18.05.2011 10:41:37
6
5
Тия лапачи на какво отгоре си повярваха? Хайде,всички мишки - по дупките!!!!
9.
иванчо от скат
18.05.2011 09:15:00
5
4
НЯКОЙ ОТ ПРИСЪСТВАЛИТЕ ДА НИ СВЕТНЕ ПОДПИСАХА ЛИ УЧРЕДИТЕЛИТЕ ЗАПИСНИ ЗАПОВЕДИ ЗА 150 Х. ЕВРА, ЗЕР ПОСЛЕ КАТО ПОЧНАТ ДА НАПУСКАТ КВО ЩЕ ПРАВИМ? ТЕ ТАМ ГЛАВАТАРИТЕ ВАЛКАТА И КАСАБА ИМАТ ОПИТ В ТИЯ РАБОТИ, ЗНАЯТ ДЕ КАК СТАВА . . . .
8.
Възмутен
18.05.2011 08:15:01
4
8
Здравейте, Аз съм патриот и присъствах на учредяването на партията НФСБ, но тази партия НЕ ми приличаше на много патриотична...На какъв принцип са избрани тези хора отпред? Всички са от СКАТ! Това ми приличаше НЕ толкова на учредяване на партия, а на съвещание на СКАТ. Можеше да си се съвещават и без публика... Не виждам, също така, с какви качества тлъстия шофьор на Валери Симеонов, ще защитава моя интерес и интереса на другите хора като мен, които ИМАТ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ! Това че са попроменили няколко члена в устава им, не означава, че Валери не допуска същите грешки като преди! Напротив, той отново се обгражда с некачествен материал, който може единствено да вдига послушно ръчичка. Независими????? О не , те всички са ЗАВИСИМИ от Валери!
7.
НЕ НА СКАТ
18.05.2011 00:08:35
6
10
аве тия луди ли са?какви партии какви чудесии кво скат вече няма голямрейтинг, няма с какво да се заяждат и никоя партия не имдавапари - ами няма. И кво за дане потънат съвсем събраха нява груба идиоти да правели партия. "журналисти" + валерчо+свинята+гинчето+нна касаова мъжа хахахаха егати цирка. Колко много си личи че тоя сайт се занимава само с платени публикации или такива с лични интереси много сте смешни ама пълнете си джобетата сегаму е времето. а залата............пълна с пенсионери спромити моозъци ами то..техните най-лесно се промиват, защото просто не са останали, главите им сапрани. А вие от скат вземете направете някой нов репортаж, някойнов клип дето да въртите постоянно, оставете коцето марков не ви ли омръзна само за негои замитето да дрънкате
6.
НЯМА ШАНС
17.05.2011 23:39:16
5
4
Никакъв шанс! Поетично казано: Хроника на една предизвестена смърт...
5.
октопод
17.05.2011 21:41:03
6
3
м да, добре че дойдох да ви отворя очите и задниците
4.
Стойчо
17.05.2011 21:07:53
4
9
поредният проект, който се сформира за избори. Стига вече, един път ни излъгахте с АТАКА, сега пак с тв водещи политика ще правят. Пародия!
3.
vesoloveca
17.05.2011 20:35:47
5
10
Честито,с вас съм.Дано не се обърнете като АТАКА.
2.
Ивайло Дражев
17.05.2011 20:17:10
5
7
Ако всички в залата сте като мен престъпници,а той брат ми е там, партията ще залезе преди да я изгряла!!!
1.
Доктор Дре
17.05.2011 19:46:07
9
9
Добра новина, честито! Мислете за народа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации
Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой"
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори