×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проф. Кирил Петров на портрет за 50-годишен юбилей


Проф. Кирил Петров на портрет за 50-годишен юбилей
Професорът и съпругата му Теменужка позират пред подаръка, поставен в „библиотека“ от тежки вина в Синята зала
16 Май 2011, Понеделник, 17:11 ч.
Автор: Бесове.бг

Проф.Кирил Петров - знаменитият преподавател по маркетинг и зам.-декан на факултета по обществени науки в университет „Проф.Д-р Асен Златаров“, окръгли 50 години и за това събра отбрано общество за парти в култовата синя зала на хотел „Мираж“.

Роденият на 9 май - Деня на Европа и победата над хитлерофашизма професор пренасочи празненството за петък, 13-и, тъй като юбилеят го застигна в международна командировка.

В петък вечерта районът около „Мираж“ се изпълни с лимузини, откъдето наш хроникьор видя да слизат известни особи от бизнеса, медицината, архитектурата, науката и политиката. Купонът започнал с изпълнения на бялото пиано, но продължил до разсъмване с луди танци, имало луксозни питиета и мезета, а сред подаръците фурор предизвикал портрет на професора с папийонка и пура кохиба.

В категории: Лайфстайл


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Галин З.
04.02.2013 23:28:38
0
1
Всички сте едни завистници...Това е човек–институция и един от най–стойностните хора, които познавам. Той е създал нещо, за разлика от повечето от вас, защото да завиждаш и да критикуваш е лесно, да се опиташ да сътвориш нещо изисква усилия. Излезте с истинските си имена и не пишете под някакви псевдоними. Респект към доц. Петров и Всички хора като него.
16.
Диана
27.07.2012 09:29:11
1
2
Професорът си остава номер едно , к`вото и да си пишете хо-хо-хо
15.
dimi
24.06.2011 20:12:00
1
1
нямам думи... зам. декан... проф... знаменит...командировки.... куп лъжи
14.
начетен от маркетинг
02.06.2011 12:34:32
1
1
како Люси, ако разбираш от маркетинг и познаваш Кирчо, щеще да разбереш, че за да напишеш такава книга трябва да си работил поне 10 години в директния маркетинг. Книжката е буквално преведена (плагиствана) от същата английска книга. На английски е word of mauth. Ако разбираше от психология - което е важно в маркетинга - щеще да разбереш, че начина на изразяване в книгата е характерен за жените, а не за мъжете.
А 4-ти курс маркетинг, готин е щото ни оставя да преписваме и след това ни пише шестици, щото го мързи да проверява. ама кво научихме от него - нищоооо. Ама и как лъже и се надува.
Мой познат ми каза за него , че не познавал по-голям комплексар от него. лошо че си ги избива пред нас.
13.
toncho videv
26.05.2011 07:47:48
3
4
Ua-a-a-a! Kiro Mentata kakvo pravi tyka be. Bili sme v kazarmata zaedno. Be6e nai-smeshnia novobranez. Kakav profesor e, po kakvo. kak moga da se svarja s nego. Izdirvame go pod darvo i kamak. Ako iskate moga da vi dam snimki 6te padnete ot smiah. Ei toz kalpak kade go iztiposali be.
12.
ІV - kurs m....k..
25.05.2011 15:23:05
2
7
Goliamo lice e! Ne e istins! Haresvame go, zajtoto e gotin, pak da pichat kvot si iskat, ama niama da gi ogree!
11.
Люси
25.05.2011 15:17:07
1
4
Чеътит юбилей! Поздравления! Написали сте страхотна книга - "Съвремен маркетингов подход" или как да накараме хората да говорят за нас. Виждам, че добре работи! Ваша бивща студентка съм и се огорчавам от тези писания по-долу. Зависливи и мързеливи хора! Но това си е родна черта! Радвам се, че вече сте професор! Поздравления и бъдещи успехи!
10.
До Приятел
23.05.2011 15:48:55
0
1
Добре лижиш, Приятел! Като минат една-две години от познанството ви ще те питам тогава. Дано разбира се и да пораснеш дотогава, за да можеш, когато гледаш и да виждаш;когато слушаш и да чуваш и когато говориш и да казваш:):)
Кажи ми един човек, който е работел повече от една-две години с тоя т.нар. пич и е останал доволен, освен разбира се ако не са крали? А що се касае до това дали ще стане професор....ти май не си добре. Ако това се случи трябва всички преподаватели да ва направят академици автоматично.
9.
Приятел
19.05.2011 19:39:27
1
5
ДА-А-А, то гроздето е кисело щото е нависоко, Честито на доцента, между другото още не е станал професор но си го заслужава защото е амбициозен и ще стане
8.
vladi
19.05.2011 16:35:00
1
5
Лелелеле! Каква зверска завист! Тоя си е пич отвсякъде! И няма кой да го стигне!
7.
iv-kurs, m....k..
18.05.2011 16:34:18
2
2
U-a-a Kiro Mustaka e mega manajk.Be6e si poiskal ot edna moj kolejka i posle prijtela i 6teshe da go ubie.Mnogo tapo par4e e.
6.
i4ko
18.05.2011 14:30:09
2
2
Chovek, niamam dumi! Tova e ujasno gadno kopele. Gleda samo kakvo moje da prekara otnikade. Kak si iska, choveko, ne e istina. Mnogo go mraziat
5.
но комент
17.05.2011 21:30:53
2
2
е пък нееемъм коментар за туй дето нема онуй у глъътъ, а само лъготене в устътъ
4.
но комент
17.05.2011 21:30:52
1
1
е пък нееемъм коментар за туй дето нема онуй у глъътъ, а само лъготене в устътъ
3.
приятел на ментака
17.05.2011 18:26:25
2
2
Кирчо Ментата в действие или
истината за ментака.
идете на този адрес
http://www.btu.bg/bg/Strukture/Fon/Katedri/Marketing.htm
2.
butilka uiski
17.05.2011 17:23:07
3
3
Ох, Боже видяла жабата, че коват коня и тя вдигнала краката. Тоз е пълен смях. На две магарета плява не може да раздели. Отидете да го видите в университета колко струва. Обикновено като говори никой нищо не разбира..защо ли? В ръцете на рогача пурата е като пръчка, а папйонката му стои като на свинче звънче. За жалост този...ми е водил ми е лекции. Срам и грозни сцени.
1.
sos
17.05.2011 17:16:26
4
4
Абе, вие луди ли сте, бе! какъв професор е Кирчо Лъжеца? Какви лимузини, какви баровци, какъв престиж? Каквъв зам.декан на Факултета по обществени науки - влез в сайта и ще видиш кой какъв е и кой къде е. В каква "международна командировка" е бил. Същият ден беше на работа. Как може толкова неистини да се изпишат за познатия между колегите Кирчо.......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва  
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори