×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Третокурсничката по медицина е „Студент на годината` 2021“ на Бургас


17 Декември 2021, Петък, 17:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Габриела Карабойчева получи първия приз на Община Бургас за отлични успехи в обучението

Третокурсничката в специалност „Медицина“ на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Габриела Карабойчева получи първия приз на Община Бургас за отлични успехи в обучението – „Студент на годината“ за 2021 г. Наградата е част от общинската програма „Успешни студенти“ и се връчва на студент, който се обучава в един от трите висши учебни заведения в Бургас.

„Решихме да връчим тези награди, защото ценим усилията на студентите и искаме да вдъхнем още по-голяма мотивация в тях, за да бъдат пример за всички останали. Идеята ни е с всяка изминала година инициативата да увеличава своя мащаб и това да мотивира останалите да подобряват своите успехи, не само в университета, но и в сферата на изкуството, спорта и науката“, сподели кметът Димитър Николов, преди да връчи приза на Габриела Карабойчева.

„Благодаря на всички, които са оценили моя труд, успеха и участията ми в различни проекти и инициативи“, заяви „Студент на годината“ за 2021 г. - Габриела Карабойчева.

На връчването на наградата в залата на Община Бургас присъстваха още председателят на Общински съвет - Бургас проф. Севдалина Турманова, началникът на РУО – Бургас инж. Виолета Илиева, зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева и всички девет студенти – по 3-ма от всеки от трите университета в Бургас - Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Бургаски свободен университет и Националната художествена академия – филиал Бургас. Те бяха номинирани от ръководствата на висшите учебни заведения, които се обучават тази година при тях.

Заместник – ректорът на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ проф. Сотир Сотиров сподели, че сред най-добрите инициативи на Община Бургас и Общинския съвет е програмата „Успешни студенти“. Само за последната календарна година - летния семестър на предната учебна година и настоящия зимен семестър, са раздадени 159 общински студентски стипендии.

Ректорите на БСУ и НХА – филиал Бургас проф. Галя Христозова и доц. Димо Колибаров споделиха, че общинските стипендии са насърчили студентите им да учат повече, но и да се занимават с различни състезания, конкурси и научни проекти, дори да подават молби за повишаване на успеха.

Отличената за студент на годината Габриела Карабойчева е родом от Панагюрище и има 20 грамоти и награди за постигнати успехи в обучението, в спорта, танцовото изкуство, редица престижни конкурси и научни форуми, сред които са участие в Научен форум 2021 година с презентация „Ендометриален карцином“, Удостоверение за резултат от тест и практически задачи: 82 % № 1272 – 2016 година от Министерството на образованието и науката за Национално онлайн оценяване на дигитални компетентности и др.

 

Списък на всички номинирани и наградени студенти:

БСУ

Халил Мехмед – специалност „Софтуерно инженерство“

Иван Иванов – специалност „Психология“

Веселина Караджова – специалност „Право“

 

НХА – Бургас

Силви Попова – специалност „Плакат и визуални комуникации“

Симона Сотирова – специалност „Графика“

Аксения Аврамова – специалност „Плакат и визуални комуникации“

 

Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Габриела Карабойчева – специалност „Медицина“

Анифе Осман – специалност „Компютърни системи и технологии“

Гергана Колева – специалност „Социална педагогика“




В категории: Просвета


13
Коментара
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 4
13
Коментара по темата
13.
Асен
18.12.2021 19:02:37
2
1
Вместо да се снима със студентките, да погледне разбитите улици в М.Рудник!!! И другото, да спре да унищожава дървета из целия град, заради абсурдните си проектчета за точене...
12.
*********
18.12.2021 16:16:07
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Ама защо така
18.12.2021 16:04:54
0
3
Браво! Не ви ли е срам. Кмета без маска, а всички студенти са със.
След като награждавате и правите снимки поне кажете на децата да свалят тези парцали от устите се.
Грозен спомен за всеки.
10.
НАПРОТИВ
18.12.2021 10:04:34
1
2
до 9-и
Точно така е,казвам ти го пак, не можеш....
Ама ,как да го проумееш,като си толкова тъп ,че като застанеш до една стена ,тя пада ,защото по-умния отстъпва.....
9.
До 8
18.12.2021 09:47:53
2
2
Не знам дали мога, но ти определено не можеш, явно си от долината, едно изречение си написал 5 грешки имаш, шалвар неграмотен с протекции на ДПС сте, до един малоумници с дипломи
8.
ДО 2 бегай ти
18.12.2021 06:34:46
2
2
Още като прочетох тЕя разбрах,пък ти колко ,,можеш,,......еми.... не можеш....
7.
Аз
18.12.2021 01:33:24
1
3
Пълен ташак
6.
*********
18.12.2021 00:20:48
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
*********
17.12.2021 22:45:48
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
*********
17.12.2021 21:33:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
мР
17.12.2021 21:02:31
0
4
По-добре първи в селото…
гербаджийски подлоги.
2.
Бегай бе
17.12.2021 20:57:51
2
5
Тея от долината на широките гащи, дали могат да пишат - питам само
1.
brom
17.12.2021 20:39:05
0
8
Целта на статията е разбира се да се направи пиар на кмета.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката
Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори