×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Див екшън 18+ в родна дискотека: Секс, бой, душене и строшена...


04 Декември 2021, Събота, 17:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Историята започнала късно вечерта, когато две приятелки решили да отпразнуват рождения ден на едната

Истински екшън, бой с шамари, душене и счупени телефони. Така е изглеждала картината в една от пловдивските чалготеки, когато мъж с лична охрана нападнал жени, съобщава "Марица".

Историята започнала късно вечерта. Две приятелки решили да отпразнуват рождения ден на едната. Първоначално били в заведение без музика, като след полунощ продължили купона в чалготека, където се забавлявали сред многото други посетители. По това време в там се оказал и редовен клиент, когото всички познавали. Той си бил наел лична охрана да го пази. 

Около 03.00 часа бабаитът се заключил в тоалетната на заведението заедно с приятелката си, за да правят секс. 

По това време рожденичката решила да отиде до тоалетните, като тръгнала сама. В санитарното помещение имало три тоалетни, пред които чакали реда си и други клиенти. След като минало известно време, което й се сторило твърде дълго, празнуващата  млада дама започнала да тропа последователно на всички врати, но се оказало, че всички са заети.
В една от тях бил бабаитът, който се ядосал, че му прекъсват половия акт. Отворил вратата и започнал да крещи и да обижда рожденичката. Напрежението ескалирало. Вбесеният редовен клиент на чалготеката я хванал за носа и дръпнал за врата, опитвайки се да я вкара в тоалетната. В това време свидетел на грозните сцени станала приятелката й. Тя се втурнала да помага и да дърпа рожденичката да я отърве. Не успяла, а на всичкото отгоре мъжът я шамаросал и започнал да я души.

Телефонът на рожденичката паднал и се счупил. Един от клиентите, станал свидетел на грозната разправия, сигнализирал на диджея. 

За да потушат скандала, се намесили и танцьорките в чалготеката. Те видели, че мъжът е неадекватен. След малко пристигнали охранители и управителят на чалготеката. 

Отвели бабаита и пострадалите в помещението за почивка на персонала срещу тоалетните, за да ги усмирят. След кратък разговор всички напуснали помещението. Агресорът се върнал на масата си и продължил да си пие и да купонясва. 

Рожденичката се прибрала вкъщи, като разказала всичко на баща си. Той я посъветвал да съди насилника. Момичето си извадило медицинско за травмите и кръвонасяданията и завело дело. Докато делото вървяло, тя била толкова стресирана, че посещавала редовно психолог. Прокуратурата повдигнала обвинение на агресора.

Първоначално съдът определил глоба за бабаита в размер на 1000 лв., както и да плати 1500 лв. обезщетение. Както пострадалата, така и прокуратурата обжалвали. На следваща инстанция виновникът получил 9 месеца затвор условно, с три години изпитателен срок. Магистратите увеличили и обезщетението на 3000 лв. 


В категории: Пловдив


8
Коментара
Флагман.БГ Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите 21/05/2024, Вторник 07:13 0
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 10
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
8
Коментара по темата
8.
Ойт
05.12.2021 09:04:51
0
2
Но какво чудното и изненадващо има в тази история? Това си е класика! Чалга-бой-кенеф... Аз не познавам нормални хора, които ходят на чалга. В чалготеките е събрана утайката на обществото. Всъщност самата чалга, дори и да си я слушаш в къщи не е готина опция. Това е балканския връх на простотията. И като говорите за 90-те... Само да отбележа, че през 90-те малко хора слушаха тази пародия на музика, а чалготеки изобщо не съществуваха. Баровците чукаха по хотели, а не в осрани селски кенефи на чалготеки.
7.
Тъй тъй
05.12.2021 01:29:13
0
1
Що му криете името на този путио дето е такъв мъж,че даже ходи с охрана,да го пази, щото мъжкото у него липсвало.
6.
Мила родна картинка
04.12.2021 22:18:58
0
8
Ей такива съдии трябва да ги уволняват, а тая кръчма я затворете завинаги. Щом като насилникът е искал да вкара момичето при себе си, значи трябва обвинението да се преквалифицира като опит за изнасилване. И къде е охраната на заведението, че са се намесили диджей и танцьорки? Накрая тоя неандерталец се е върнал в дискотеката да се весели, вместо да го изгонят
5.
Дж. Брей
04.12.2021 20:09:59
4
15
При нас на морето Валери Симеонов ги затвори дискотеките преди 2години. През летния сезон е като старчески дом , а през зимата си лягаме с кокошките.
4.
Може да си грозен, но...
04.12.2021 20:04:14
0
19
Не мина ли модата на тия селски вечеринки ве, мама ви и скотове спрели някъде 90-тте. Дееба тъпото племе. Сменете го тоя чип комплексари
3.
Стамен
04.12.2021 19:42:42
0
22
Дискотеки отдавна няма...и да ,чалгата не пощава.
2.
do 2
04.12.2021 18:30:52
2
15
Аз така кат, те гледам с тоя правопис ще си декана на ПУ-то. Иначе на запад са си го измислили. Снимат ти личната карта, при най-малък проблем те гонят от заведението и те слагат в черен списък, та да не може да влезеш за 6 месеца в това заведение и останалите свързани в системата. Елементарно е нали? А тук жените пращат първи да озаптяват, душене, биене. Селска работа.
1.
Abe
04.12.2021 18:08:26
5
47
На такива гъзове с лична охрана веднага 7 години затвор на кариерата.Майка им да еба мърсоли трафиканти.С охрани хидят нямат осми клас.Бойко ги създаде тез лайнари
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Апелативният съд гледа мярката й Почитаме светците Константин и Елена Почитаме светците Константин и Елена  Днес в Странджа нестинарите ходят по огън с техните икони в ръце 28 плажа може да останат неохраняеми 28 плажа може да останат неохраняеми Липсва интерес за много от плажните ивици във Варненско заради промените в наредбата за водноспасителната дейност Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала
Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори