×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Призовавам избирателите да гласуват за независимите, решителните, смелите държавници


Валери Симеонов: Призовавам избирателите да гласуват за независимите, решителните, смелите държавници
Това, което се случва с машините за гласуване в склад, охраняван от жандармерия, буди съмнение, че се подготвя мащабна манипулация на изборите, каза Валери Симеонов
10 Ноември 2021, Сряда, 09:28 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Нужен ни е деен президент с характер, който да пази независимостта на България, категоричен е лидерът на НФСБ

Нужен ни е деен президент с характер. Той трябва да е личност, да е обединител на нацията, да пази независимостта и суверенитета на държавата. Това каза в „Денят започва“ по БНТ кандидатът за президент от "Патриотичния фронт - НФСБ, БДС "Радикали", БНДС "Целокупна България" Валери Симеонов.

„Мисля, че не е нужно да обяснявам на хората, които са следили моето развитие и изявите ми в политическия спектър – доказал съм, че притежавам тези качества, които отхвърлят всякакви съмнения за корумпираност“, добави той. 

„Нямам никакви обвинения, независим съм и от коалиционни партньори, и от външни фактори. Последователен съм. Притежавам и необходимата доза смелост и най-вече отговорност, каквато трябва да има всеки държавник. Това според мен са най-важните качества и нека по тях да бъде преценен всеки един от нас като президент“, заяви лидерът на НФСБ. 

„Най-важната от трите кризи – здравна, икономическа (енергетика) и бежанска е първата, тъй като сме с най-много починали от коронавируса в Европа. Първата задача на президента е да направи всичко възможно за предприемане на адекватни мерки, които да ограничат заболеваемостта и смъртността“, добави той. 

„Нужно е да сложим началото на една кампания за ваксинация, каквато до момента Радев не провеждаше и никой не го правеше, защото всяка партия се опитва да се хареса на скептиците, които според статистиката са около 80%. Един отговорен държавник трябва да казва истината и да решава проблемите на държавата“, подчерта Симеонов. 

„Още в първите дни след вота трябва да се свика Консултативния съвет, на който да се приемат мерки в две посоки – практическо ограничаване на пандемията и за пропуснатата кампания. Всеки политик трябва да агитира чрез собствения си пример, показвайки своя зелен сертификат. Трябва и да обяснява, че ваксинирането е най-полезно за хората и е единственото средство за борба с пандемията“, добави той.

„След като бе разпуснат Националния оперативен щаб, виждаме, че здравното министерство не полага нужните усилия, нито има възможност да въздейства на хората да се ваксинират. Предприемат се едни плахи мерки. Всички се жертва в името на политиката заради предстоящите избори, а това е в ущърб на нацията“, коментира кандидатът за президент. 

„Държавният глава трябва да отстоява своите конституционни правомощия. Той е обединител на нацията и е нужно да пази независимостта и суверенитета на държавата. Преди две години руският патриарх дойде и казвайки, удряйки по масата как трябва да се промени българската история, а Румен Радев мълчеше и кимаше с глава“, припомни той.

„Странни събития се случват с машините за гласуване. В началото бяха 226, после още 150 и в крайна сметка над 400 такива се намират на територията на склада, който е охраняван от жандармерия“, заяви Симеонов. 

„Тези разнообразни обяснения - първо били за Албания и за Грузия, второ били за демонстрация, трето – за резервни части, будят съмнение за подготовка на мащабна манипулация“, добави той.

Призовавам избирателите да гласуват за независимите, решителните, смелите държавници, които се явяват на тези избори с номер 4 от интегралната бюлетина, каза още Валери Симеонов. 


В категории: Избори 2021


Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
15
Коментара по темата
15.
*********
10.11.2021 16:33:02
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
няма значение
10.11.2021 13:20:19
1
3
Вместо да се агитират хората да упражнят правото си на вот, всеки знае да плюе опонентите си и да казва "Гласувайте за мен, аз ще ви оправя, другите са маскари".
Докога с този егоизъм?
13.
*********
10.11.2021 12:18:18
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
от 1
10.11.2021 11:48:35
0
14
О, сменили са заглавието, по моя препоръка. Много мило, но както няма независима държава, така няма и независими държавници. Всъщност, няма никакви държавници. Има единствено ПРОДАЖНИЦИ!
11.
Ще гласувам
10.11.2021 11:16:49
2
14
За Валери.
Защото само с 300 милиона построи стена,по-стабилна от Великата китайска стена.
И спря инвазията на емигрантите.
10.
Селянин
10.11.2021 11:13:55
1
9
Независимите честни и решителни хора отдавна са извън страната. Тук имат само по две от тези три качества едновременно.
9.
Разбрах
10.11.2021 11:06:12
1
25
Валери Симеонов: Призовавам избирателите да гласуват за независимите, решителните, смелите държавници
-----------------
Значи да не гласувам за теб? Това и мисля да направя
8.
жамбаз
10.11.2021 11:05:48
1
7
ДЖЕНДАРИ изпълниха ВУДУ-ритуал като обезглавиха главата на кукла с формата на Красимир Каракачанов в знак на протест с-у езика на омразата на ВМРО
7.
nnkkkk
10.11.2021 10:53:41
2
16
брей ти да видиш, можело да се пишат коментари за “спасителя” Валери… и не знам защо като виждаш че си обречен се натискаш в полотиката, може би да се харесаш на вожда от Герб като отцепиш 0,3% от избирателите
6.
Glarus
10.11.2021 10:47:27
9
6
На мен ми омръзна да гласувам няма никаква смисъл аз повече не гласувам
5.
зоро
10.11.2021 10:46:39
1
19
Луна, взима 10 пъти повече гласове от патриотите на Валери????????Резултат от съглашението с корумпираните гербери.
4.
*********
10.11.2021 10:44:37
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Хахахахх
10.11.2021 10:31:42
1
20
Най-много 0.3%
2.
_nib_
10.11.2021 09:55:20
2
18
Коя независимост бе?
Сигурно и ти си ходил при мустафясалата херо...
1.
Само нещо
10.11.2021 09:42:29
1
21
съществуващо може да се пази! А и желаещите да възстановят независимостта на държавите си нямат никакви шансове в "политиката". В интерес на истината, повечето честни и свободолюбиви хора дори не желаят да се доближат до това вонящо блато.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Заслужаваха ли да спечелят Един за друг Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори