×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спипаха Иван Аладжов, разбил две коли в ж.к. "Братя Миладинови", отмъкнал пари и документи


Спипаха Иван Аладжов, разбил две коли в ж.к. "Братя Миладинови", отмъкнал пари и документи
От Дачия, паркирана пред блок 62 комплекса, криминогенът откраднал 30 лв.
05 Ноември 2021, Петък, 21:30 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

31-годишният престъпник е арестуван за срок до 24 часа, направил пълни самопризнания за действията си

Закопчаха серийния разбивач на коли Иван Аладжов, който отново влезе в полицейските хроники с набезите си. Този път 31-годишният изпечен престъпник разби два леки автомобила в ж.к. "Братя Миладинови", каито били паркиран пред различни блокове в комплекса.

В нощта между 28 и 29 октомври т.г. рецидивистът от с. Братово строшил прозорниците на возилата и откраднал пари и лични документи на собствениците. 

От Дачия "Логан", с бургаска регистрация, собственост на 61-годишен бургазлия, паркирана в района на бл. 62 в к-с "Братя Миладинови", Аладжов отмъкнал сумата от 30 лв.

От лек автомобил Фолксваген, с бургаска регистрация, собственост на 48-годишна бургазлийка, паркиран в района на бл. 1 А в к-с "Братя Миладинови", задигнал дамското протмоне на жената, в което имало лични документи и две дебитни карти.

Иван Аладжов направил пълни самопризнания. Работата по случаите продължава от служителите на  Второ Районно управление – Бургас.

Припомняме, че бабаитът е с богато криминално досие и добре познат на органите на реда. В края на януари т.г. Аладжов задигна Голф от жк. "Меден рудник". Той е бил задържан много пъти, предимно за кражби на коли и обири в апартаменти. Въпреки че лежа известно време зад решетките сега отново е решил да се развилнее. 

Разбивачът на коли Иван отново вършее в Бургас, сгащиха го с краден Голф


В категории: Бургас


14
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
14
Коментара по темата
14.
До Прав Пецата
12.11.2021 14:22:48
0
0
Ей лайньо, нямаш право да обиждаш цял род заради единични случаи... Много отворени зад клавиатурата, а на живо директно се надупваш
13.
Прав Пецата
07.11.2021 19:46:34
0
0
Плащаме си като попове...пък всички Аладжови са си боклуци...
12.
Никой
07.11.2021 19:25:16
0
3
На свобода е, защото майка му е кметица от ГЕРБ на село Братово
11.
....
06.11.2021 20:30:02
1
5
Като е богато криминално досие , защо не е в затвора , а е на вън . Затвор за кокошкаля !
10.
Пф
06.11.2021 12:49:56
3
4
Кор за радев и цялата му сган
9.
торедор
06.11.2021 09:09:46
6
9
Въпрос към Флагман. Защо под статията за посещението на друг престъпник на високо ниво, заедно със слугинажа си в Бургас, няма коментари? Значи за кокошкарите има място за изказвания и коментари, а под статия за преЦидента няма. Нима го пазите от народната любов и хвалебствията на хората?
8.
пенсионер
06.11.2021 09:09:16
7
4
Бе той Баце е над всичко над съд прокуратура ми как да не отлага реформа в тези инстанции Като знае че рано или къ сно ще им бъде клиен вЪПРЕКИ ЧЕ ДО КАТ Е БИЛ ГЛАВ.СЕК мвр Е ОПОСКАЛ ДЕБЕЛОТО СИ ДОСИЕ ОТ БАНДИТСКИТЕ СИ ГОДИНИ НО НАРОДА ПОМНИ Да идват ден по скоро тез избори и оттам ново правителство и той Баце заедно със свитата си да поеме къ м ЦСЗ.
7.
23
06.11.2021 09:01:58
1
9
Има ли още подобни измекяри
6.
Пецата
06.11.2021 08:01:47
3
8
До Х , точно си уловил главната причина защо в бс продължава да се разпасва престъпността, затвора им е хотел за който плащаме всички ние , а там са решили , дали директора дали някой друг че ще се държат с пандизчиите като с клиенти, само си представи ако започнат да ги претрепват от бой за да ги направят хора, еми че то никой няма да се върне в затвора и много надзиратели ще останат без работа, същото е с полицаите, съдиите ,адвокатите и т.н, тоест фактически излиза че за да си запазят работните места цялата тази армия от полицаи, следователи, съдии покрай тях адвокати, надзиратели и т.н. всички те с общи усилия създават , отглеждат, насърчават и дават комфорт на престъпниците , а престъпниците се чувстват добре защото ги обгрижват като клиенти за да станат постоянни в престъпленията, и за целия този парад плащаме ние като 1 път срещу нас се извършват престъпления и 2ри път плащаме на същия този престъпник който ни е ограбил да си почива на топло
сега ще мина на политическа тема , баце 12 г отлагаше съдебната реформа а точно тя ще реши всички тези проблеми, избирайки баце избирате престъпниците да ви крадат и да си почиват за ваша сметка
5.
X
06.11.2021 07:24:33
0
16
И как ги превъзпитавате такива? Като обере десет човека, а после лежи една седмица? Ми естествено, че пак ще краде. Дайте му десет години на третата кражба и да видим като излезе дали ще посмее за 30 лв да прекара още десет години
4.
Пее и го пускат
06.11.2021 07:12:49
1
11
Те ще го пуснат нали е ухо
3.
Тт
06.11.2021 06:56:42
0
10
Като не може да изкара един лев с честен труд ,отива да краде .Такива боклуци нямат един ден трудов стаж ,мястото им е в затвора .
2.
Ivan
05.11.2021 22:26:34
0
22
Още ли вършее по автомобили това гноясало грешно зачатие? Преди време беше натрошил за има-няма стотина лева колата на един съсед. Когато съседът научи, че е това недоразумение, беше тръгнал да го търси и мижитурката беше се скрила вдън земя. Жалко, че не го беше намерил, защото е бивш военен и щеше хубавичко да го превъзпита, но този шматарок научи и изчезна безследно за определено време.
1.
аре ве
05.11.2021 22:08:12
0
25
покажете снимка на тоя путьо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори