×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Bwin бонус прогноза за супер мача между Джейк Пол и Томи Фюри


04 Ноември 2021, Четвъртък, 16:21 ч.

От bwin България дават сериозно предимство за Томи Фюри

Две от най-големите имена в света на бокса към днешна дата са Пол и Фюри, без това да обижда Канело Алварес. Естествено, много хора биха спорили на тема кой е по-известния Пол, след като Логан ще се бие с Майк Тайсън следващия февруари. Джек обаче също заслужава внимание, след като си уреди мач с Фюри, за негово щастие, става въпрос за полубрата на Тайсън – Томи. Мачът ще се проведе на 18-ти декември в Тампа, Флорида, а вие вече може да се възползвате от bwin бонус коефициентите за бокс.

Какви са коефициентите за мача?

От bwin България дават сериозно предимство за Томи Фюри. Коефициентът за негов успех е 1.57, докато евентуална победа на Пол е 2.25.

Това ще бъде първият мач на Джейк „Проблемното дете“ Пол срещу реален, натрениран боксьор, така че не е голяма изненада, че букмейкърите го постояват в ролята на аутсайдер за пръв път в цялата му кариера. Томи „Динамита“ Фюри също може да се разглежда като риалити звезда, след участието си в „Острова на любовта“. Британецът има перфектна визитка от 7 победи в 7 мача. 22-годишния боксьор е бил в ролята на фаворит в пет от предишните си мачове, но сега, коефициентите са доста по-близки.

Какво да очакваме от мача?

Каквото и да е вашето мнение за популярните през последните две години боксови мачове с известни личности, трябва да признаете, че Джейк Пол знае как да се бие. Дали той е бъдещ шампион? Може и така да е, но , за сега, той стой в своя звезден кръг.

„Проблемното дете“ разполага с чудесно кроше, достатъчно добро движение на ринга и прилични умения в защита. Въпреки, че умее да пази главата, Пол лесно изпада в еуфория, което намалява концентрацията, правейки го лесна мишена за противниците. Добрата новина за него е, че може да взима тежки удари, както ни показа в последния ти мач срещи Тайрън Уудли.

Фюри ще трябва да се бие от дистанция. Проблемът е, че това ще бъде първи мач в кариерата на „Динамита“ срещу противник с по-дълъг обсег на удара. Томи ни е показал, че умее да използва ефективно дългите си ръце, но сега изостава с цели 4 инча от Пол. Това означава повече скъсяване на дистанцията и влизане в размяна на удари.

Фюри обаче не разполага с толкова „бързи“ ръце. Неговите най-силни оръжия са ъперкът със стъпка назад и добре премерен прав от дистанция, което пък  му осигурява далеч по-добра защитна позиция. За това и сме изненадани от страхотния bwin коефициент за победа на Пол.

На какво да заложим?

Един от големите фактори, които биха могли да изиграят основна роля в определянето на изхода, е продължителността на сблъсъка. Форматът изисква 8 рунда, а Фюри никога не се е бил в повече от четири. В края на тези срещи пък, той вече изглеждаше изморен, а ударите му не успяваха да намерят целта. Това е доста притеснително, ако смятате, че предстоящия сблъсък може да влезе в 6-ти, 7-ми и дори 8-ми рунд.

И все пак, трябва да отбележим, че Фюри вероятно ще вземе предимство в първите минути на мача. „Динамитът“ ще се опита да вкара няколко бързи ъперкъта. С напредването на двубоя, ние смятаме, че „Проблемното дете“ ще се държи все по-стабилно. Понеже не мислим, че Фюри може да стигне до бърз нокаут, ние ви препоръчваме да заложите на „победа за Джейк Пол“ при коефициент 2.25 в сайта на Bwin.

На този етап, все още не са ясни ставките за начин на победа. Когато Bwin ги извади, ние ви препоръчваме още по-специфичния залог „победа за Джейк Пол със съдийско решение“. Там коефициентът ще скочи доста над 3.


В категории: Спорт


1
Коментара
Флагман.БГ Честито! Гала ще става баба Честито! Гала ще става баба 10/05/2024, Петък 14:00 5
1
Коментара по темата
1.
Нещо не ме грабва
04.11.2021 20:11:07
1
2
Шанса такъв вид мачове да е нагласен е огромен. Някакъв си Пол, който бил проблемно дете щял да се бие с Тайсън, който макар и вече на неподходяща възраст и извън форма пак си е Майк Тайсън. Та ако тоя Пол "случайно" нокаутира Тайсън едни хора ще направят страхотен финансов удар, ама това са едни дребни подробности. Дали Тайсън би полегнал за едни 50-100 милиона? Що да не? След това на въпросния Пол може да му пуснат нашата Кобра, който да го пребие както охрана бие пиян тийнейджър в дискотека и очаквам да приветстваме Кобрата като новия галактически шампион по бокс, който видиш ли все едно е пребил майк тайсън в най-силните му години
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жителите на Созопол започват ударно почистване, включете се в инициативата Жителите на Созопол започват ударно почистване, включете се в инициативата Ето кои са обектите Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма да допуснем България да бъде употребявана за вътрешнополитически цели в Северна Македония От вас се очаква да изпълните коректно договора, подписан с България, допълни той Бетани Хюз от BBС прави филм за съкровищата на Созопол Бетани Хюз от BBС прави филм за съкровищата на Созопол Чаровната Бетани Хюз и екипът й беше посрещната от зам.-кмета Андрей Николов Президентът Радев връчи наградите "Учител на годината" и отправи призив Президентът Радев връчи наградите "Учител на годината" и отправи призив Отличени бяха и призьорите от конкурса в направление "Природо-математическо" Честито! Гала ще става баба Честито! Гала ще става баба Чудото се случило на рождения ден на тв водещата Атаката за 50-ото НС ще започне от Бургас тази вечер в 18 часа Атаката за 50-ото НС ще започне от Бургас тази вечер в 18 часа Очаква се решаващ сблъсък на национални лидери днес и утре Шоколадът става три пъти по-скъп и менте Шоколадът става три пъти по-скъп и менте Това, което се случва в момента с какаовото зърно, никога преди не е било - пазарът е в паника, посочиха производители и технолози Нова наредба слага край на заведенията в жилищните блокове Нова наредба слага край на заведенията в жилищните блокове Целта й е да се осигури благоприятна жизнена среда и условия за подобряване на качеството на живот на гражданите Кметът на Царево Марин Киров ще се включи в пробег от Дуранкулак до Резово Кметът на Царево Марин Киров ще се включи в пробег от Дуранкулак до Резово Община Царево с подкрепа към инициативата 1 SEA Жената на Веселин Маринов го угои Жената на Веселин Маринов го угои Изпълнителят на „Да се събудиш до мен“ винаги се е грижил за фигурата си, но откакто се събра с Веселина
Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Овенът да не си хаби енергията, а Лъвът да внимава с парите! Хороскоп за деня – 10 май 2024, петък
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори