×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има ли хора, за които ковид-ваксините са опасни, и ще получат ли те зелен сертификат


Има ли хора, за които ковид-ваксините са опасни, и ще получат ли те зелен сертификат
Какво правят тези хора, попита президентът, а здравният министър обясни, че засега няма данни ваксините да са опасни, но ще възложи нова проверка
24 Октомври 2021, Неделя, 14:43 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Възможно ли е да има единно мнение и яснота по темата, пита президентът

Нито една ваксина срещу ковид няма абсолютни противопоказания. Това обяви здравният министър Стойчо Кацаров на срещата при президента днес, в която участваха представители на правителството.

Основна тема бяха условията на действие на т.нар. зелени сертификати.

Държавният глава Румен Радев се обърна към министъра: „За хората със специфични заболявания и противоречивите мнения за тяхното ваксиниране ще има ли някакво единно мнение – възможно ли е, защото всеки човек има индивидуален здравен статус, но по някои заболявания, които са ясни, тези хора имат препоръка от личните си лекари да не се ваксинират. Други специалисти им казват да се ваксинират. В национален ефир те чуват нещо съвсем друго. Възможно ли е да има яснота и ще бъде ли постигната, за да знаят тези хора какво правят? И ако за такива категории от тях не е възможна ваксинация, как на тези хора може да бъдат създадени условия, така че те да имат пълноценен социален живот?“

Стойчо Кацаров отговори: „Може, разбира се, да бъдат създадени условия, това е правено от нашата здравна система.“

Това не била нито първата, нито последната ваксина, която се прилага у нас.

„Според кратката характеристика на всички ваксини, които се прилагат в нашата страна – това е основният документ, който показва кога могат да се прилагат, при какви случаи да се прилагат, - нито една от тях няма абсолютни противопоказания. Аз ще възложа отново на експертните съвети, тъй като това е чисто експертно мнение - тук няма нито организация, нито управление на здравната система, това е строго експертно мнение, става дума за защита на хората; ще възложа на експертните съвети отново да направят преглед и ако те посочат определено заболяване, което е противопоказано и невъзможно или съществува висок риск при ваксинация, те да бъдат отделени и на тези хора да бъде позволено и дадено съгласие да участват активно в стопанския и обществения живот независимо от това, че не притежават съответния сертификат.“

 




Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
16
Коментара по темата
16.
хаха
25.10.2021 00:37:16
0
0
https://www.facebook.com/100008321461182/videos/880595545924236/

Яко клипче на Кацаров...
15.
Citron56
24.10.2021 21:05:15
2
12
цирка в България е просто невероятен, ваксъри, анти ваксъри, анти анти ваксъри, 3 пъти избори, можеби и 5 пъти, Луна...
айде моля ви вземете се в ръце защото хора като мен които стоят по средата като заложници в пълен шах и наистина ми писва да чета и слушам бълвоча от простотия който се излива всеки ден,
израстнах през комунизмна, порастнах през ''демокрацията'', но сега сме дъното .
не ме интересува каква ви е шибаната сбъркана кауза !БАСТА!
14.
А
24.10.2021 20:51:23
3
4
В БГ ваксина е мръсна дума отдавна, нормално е да скачаме против, то си ни е манталитет.
Оказва се, че скоро ще имаме лекарство, да не вземете да му се доверите, ще съдържа рекомбинативни антитела, нещо като ваксината, ама много скъпо.
13.
Фигуранта
24.10.2021 20:21:20
1
9
Освен глупости да говори Радев малоумника и да пръцка цял живот на държавата софра, друго не правил.
12.
До 7
24.10.2021 18:20:18
3
9
ТЪПА ОВЦА !!!
11.
112
24.10.2021 18:17:38
10
1
долния голям олигофрен си какви тромбоцити тисе въртят в кухата Тиква или търсиш кожени инжекции
10.
Еххх
24.10.2021 16:33:53
4
20
Тепърва ще казват кой не трябва да бъде ваксиниран. Да се лекуваш за да намаляват тромбоцитите в кръвта ти и да те задължат да се ваксинираш с препарат който води до образуване на тромби . На кръстопът.
9.
Радев
24.10.2021 16:22:20
5
16
Тъп популист
8.
до 7
24.10.2021 16:11:58
12
29
Елена, дано си просто, проста блондинка.
ОВЦА !
7.
Елена
24.10.2021 16:06:03
48
12
Вече съм убедена, че само зелените сертификати ще засилят ваксинацията и не трябва да отпадат като мярка. Освен това ще се тестват повече симптоматични, заради сертификата, и ще ги карантинират.
Антитела за сертификат не трябва да се въвеждат, защото хората ще продължават да се крият и да не се тестват официално докато са болни.
Откъде-накъде ваксинираните да висят в локдаун?
Трябва спешно да ваксинират най-възрастните - дали с финансови стимули или да им показват стряскащи клипчета...не знам. За тях сертификата не е стимул.
6.
до 5
24.10.2021 16:02:39
11
2
ми хвани го заедно със сърпа :) Пробвай може да излезне нещо. Призови там създателя и го питах що така направи с тез ваксини. Нали уж ни мисли доброто :)
5.
до 4
24.10.2021 15:54:20
4
7
Викай духовете на Crowley и Blavatsky, правете си alchemical wedding, и не ме занимавай със себе си! Не за пръв път ти обяснявам, че нямам нищо общо с никаква фалшива религия, но тъпотията не се поддава на поправка, въпреки че понякога ти се иска да хванеш чука и да опиташ.
4.
до 1
24.10.2021 15:43:48
13
6
поне да знаеше какво значи алхимия ;) Само думата в това ти изречение показва "дълбоките ти познания" по темата. Аре у лево при Христо от Назарет да ядеш плътта му и пиеш кръвта му демек канибализъм и вампризъм :)
3.
bg
24.10.2021 15:43:04
7
40
Като няма никакъв риск защо ни карат да подписваме декларация, нали е гарантирано че може да се поставя на всички, независимо какви заболявания имат.
2.
P
24.10.2021 15:13:44
5
5
Дайте мнение за анафилаксия?
1.
Всички имаме
24.10.2021 15:01:46
15
20
такова "заболяване" - ЧОВЕЦИ сме! Ако създателят ни, който и да е той, е смятал че трябва да сме редовно бучени с алхимични отрови или че не трябва да дишаме, щеше да ни е създал със спринцовка на рамото за удобство и без уста! Кой знае как човечеството си е живяло съвсем нормално преди продажното изчадие Пастьор да бъде поставено на сцената. Фармакията е изцяло базирана на пропагандирането на неговите лъжи! Но идиотите и до ден днешен не обръщат внимание на факта, че те и досега се наричат ТЕОРИЯ, а не факт, защото НИКОГА не са били факти и НИКОГА "вирус" не е бил изолиран!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника 
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори