×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Учителят Динко Раднев напусна листата на Кирил Петков и Асен Василев в Бургас


Учителят Динко Раднев напусна листата на Кирил Петков и Асен Василев в Бургас
Уважаваният на международно ниво математик бе сред номинираните за „Личност на годината 2017“ от Флагман.БГ. В кадъра е председателят на журито Елка Стоянова, която му връчва наградата
21 Октомври 2021, Четвъртък, 17:59 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

РИК току-що взе решение за заличаването му, не е посочил мотив

Преподавателят в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – популярният математик Динко Раднев, е внесъл днес молба в РИК-Бургас за отписването му от листата на коалицията на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната“, чийто мандатоносител е местната политическа формация ПП „Средна европейска класа“. 

Флагман съобщи в понеделник, че кандидатът за народен представител от 2-ри МИР-Бургас Динко Раднев е взел решение да се оттегли от тази листа по лични причини и че предстои да изпълни това формално до края на деня. 

В разговор с дежурния ни редактор същия ден рано сутринта съвсем добронамерено и искрено любимият учител на бургаските деца сподели, че не може да оповести как точно се чувства в началото на кампанията, но като цяло усещането му било, че не може да остане в този състав. Раднев добави, че като мотив ще посочи лични причини. Така и до ден-днешен, четвъртък, 21 октомври, не стана ясно дали между него и водачът на листата Константин Бачийски е проведен разговор – на четири очи или по телефона. 

В тона на несъстоялия се национален политик Динко Раднев пред Флагман имаше голяма доза обида поради факта, че очакванията му за бъдещите съратници в тази коалиция не се оправдали с предварителните анонси на ядрото от ПП „Средна европейска класа“, доминиращо цялата листа.

„Днес г-н Раднев внесе молба, не е посочил мотив, не е длъжен. Няма да бъде вписан друг кандидат за народен представител на неговото място. Той ще бъде заличен. Току-що взехме единодушно решение на всички присъстващи на заседанието ни членове на РИК-Бургас“, заяви председателят й Фани Семерджиева пред Флагман.

Наша справка показа, че останалите членове на листата запазват местата си, тя няма да се пренареди, но няма и да се впише друг на деветото място, на което бе Раднев, тъй като ръководството на коалицията е пропуснало срока за това.
 


В категории: Политика


15
Коментара
Флагман.БГ Вижте новата пенсия за възраст и стаж Вижте новата пенсия за възраст и стаж 17/05/2024, Петък 14:40 0
Флагман.БГ Apple вкарва ChatGPT в iPhone Apple вкарва ChatGPT в iPhone 17/05/2024, Петък 13:20 0
15
Коментара по темата
15.
ПП са измамници
22.10.2021 08:11:44
0
4
Нека хората се осъзнаят преди изборите ПП са хора на други партии и са марионетки просто същите само че в нови дрехи Пълни измамници.
Нека всеки който има малко акъл не гласува за тях !
14.
Морски пик
21.10.2021 21:54:10
1
5
Това през ден ще го пишете
13.
haha
21.10.2021 20:22:41
10
3
тука е гъмжило от тролове на дъбъ, гроб , мутри и чалгари.
12.
Прекаленото
21.10.2021 20:08:35
4
13
преекспониране и фурорно представяне на партията ПП, ще претърпи абсолютно фиаско след изборите!
Младока,амбулантен търговец на вибратори по домовете е любимец на завехналите дами, да, същите, които със зъби и нокти бранеха предишния си идол Боко Кратуня..., но нормалните хора разбраха, че подобни келеши с големи усти, са просто-далаверджии! Примери в близката ни история колкото щеш:- царедворците и техните действия ни разкатаха фамилиятат ТОТАЛ!
11.
Ъп
21.10.2021 20:01:54
3
13
Листата не е читава. Това не са хора, които се ползват с достатъчно уважение в града.
10.
факт
21.10.2021 19:57:19
4
22
НАВРЕМЕ СЕ Е УСЕТИЛ ЧОВЕКА, ЗАЩОТО ИМА НЕЩО В ГЛАВАТА СИ, ЩЕ ИМА МНОГО ТАКИВА.
9.
факт
21.10.2021 19:53:08
5
24
Бьрзо е включил , там не е за честни и интелигентни хора като него.
8.
da
21.10.2021 19:37:22
1
2
така сега вижте истинското изявление на динко по случая https://frognews.bg/izbori2021-3/dinko-radnev-zastavam-tvardo-zad-prodaljavame-promianata-konstantin-bachiiski-kiril-petkov-asen-vasilev.html
7.
Фак-т
21.10.2021 19:34:26
2
10
Нищо,той хазарта ще оправи нещата с една песен.
6.
до 5
21.10.2021 19:14:47
2
12
По принцип не е абсолютно невъзможно да е честен, наивен и свестен човек, който да е бил подлъган с някакви лъжи и идеали и да се е отказал след като е разбрал грешката си, но като гледам от кого приема награда... сигурно не е такъв случаят...
5.
Plamen
21.10.2021 19:06:19
19
6
Много долна постъпка явно никога не е късно да станеш за резил, думата на тпзи човек не струва нищо. Хвалите го че напуснал една седмица след като е приел, аджеба никой ли не се сеща че този човек е купен от някой за да раздели партията.
4.
по добре късно
21.10.2021 18:59:24
4
11
отколкото никога


че ,срама щеше да е голям
3.
бай онзи справедливият
21.10.2021 18:55:51
4
12
Флагман, защо под статията за ИТН коментарите са забранени а тук - не? Май имате нови любимци, които с харпун ви пронизват хахаха - по-голяма смешка не ми е попадала! А по отношение статията за ИТН - използвате стари снимки и ги пускате като нови, напавете справка.
2.
Един
21.10.2021 18:13:50
9
7
Е как няма да го пропусне като тоя супер почтен човек напуска листата едва днес.
1.
Radiorama
21.10.2021 18:08:00
13
34
Браво, Динко!
Истински мъж!
Достойна позиция на достоен мъж!
Твой приятел,
Mr. Italo Disco
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Семенцата от канабис случайно се появили в градинката на ченгетата Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците
Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори