×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жители на Българово пред кандидати за депутати от БСП-Бургас: Прах, кал и разбити улици ни тормозят от години


Жители на Българово пред кандидати за депутати от БСП-Бургас: Прах, кал и разбити улици ни тормозят от години
Станимир Баев и Паруш Парушев, придружени от общинския лидер Живко Господинов, проведоха среща и изслушаха проблемите на хората от Българово
15 Октомври 2021, Петък, 12:32 ч.
Автор: Флагман.бг

Приоритет за левицата в 47-ото НС ще бъдат конкретните проблеми на населените места

Среща с жители на Българово проведоха кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ Станимир Баев и Паруш Парушев. Те бяха придружени от общинския съветник от БСП-Бургас и лидер на социалистите в морския град Живко Господинов. По време на разговорите хората споделиха като основен проблем в града лошото състояние на уличната мрежа. Най-засегнати в населеното място са живущите на ул. „Обходна”, по която ежедневно преминават стотици товарни камиони, разказаха те.

Вследствие на този интензивен трафик, всички къщи там са напукани, пътната настилка е компрометирана с големи трапове, които са предпоставка за пътно-транспортни произшествия. Постоянно се налагат ремонти на автомобилите, а алтернативен път за живеещите там няма. Дворовете на къщите по улица „Обходна” са неизползваеми заради прахоляка, който се вдига, а голяма част от хората вече са и с респираторни проблеми, оплакаха се още хората.

Собствениците на имоти тук от много години се надяват на ремонт и асфалтиране на улиците ”Шейново”, „Никола Вапцаров” и ”Атанас Манчев”. Живущите на ул. „Шейново” споделиха пред кандидатите за народни представители от БСП за България, че при всеки дъжд трябва да носят по два чифта ботуши - с едните да стигнат до спирката на автобуса, а с другите да се качват в превозното средство, за да не изкалят. Заради неравната пътна настилка е невъзможно да се излезе с детска количка или да се кара велосипед, оплакват се още хората. Живущи на ул. „Н. Вапцаров” допълниха, че освен липса на нормална пътна настилка и тротоари в началото на улицата, липсва и улично осветление.

За настоящата кампания, свързана с предстоящите на 14 ноември избори за народни представители, приоритет ще бъдат конкретните проблеми на населените места. Те ще намерят решение и с промените, които левицата предлага в здравеопазването, в социалната политика, както и в останалите сфери на икономическия и обществен живот. Ще се търсят решения на въпроси като икономическото развитие на общините  и превръщането им в притегателен център за инвестиции.






България Всички новини
Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент По време на церемонията тя не използва официалното наименование – Република Северна Македония Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри бившият шеф на екологичното министерство Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена
Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г.
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори