×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Братя Аргирови признават за общите си жени в автобиографична книга


25 Август 2021, Сряда, 14:40 ч.

Има ли Светльо извънбрачен син?

Най-сетне ще си признаем за общите жени. С това обещание тръгват да пишат мемоарите си най-известните братя в естрадата Аргирови. Те вече работят по автобиографичната си книга, за която им помага журналист, чието име пазят в тайна.

Томчето ще излезе следващата година по повод 40-ия им юбилей като дует на музикалната сцена. Братя Аргирови планират и два големи концерта - единият в София, а другият в родния Пловдив, на които да съберат всичките си колеги и приятели. През следващата година дуетът ще представи и нова сценична програма, в която ще бъдат включени най-популярните им песни, а с тях ще бъде и симфоничен оркестър, пише hotarena.bg.

„Много неща ще разкажем! Още от студентските години. Как са ни бъркали жените, за любовта, която ни е връхлитала, за всичко”, смее се Благовест. Музикантите ще разкажат и за ранната слава, която ги връхлетяла изневиделица, докато още учат в Консерваторията. Един от гвоздеите е книгата ще е след записа на първия им хит „Ненужен" и тълпите от полудели по тях почитателки, които се събирали пред квартирата им до Сточна гара и ги чакали да се приберат.

„Ще разкажем и за състудентите си. Да, вярно е, че с Петя Буюклиева сме били малко гаджета в музикалното училище", смее се Светослав. Освен с нея братята са имали вземане-даване със Соня Васи и с Милена Славова. След години спекулации Светослав Аргиров ще каже и истината за извънбрачния си син в Латинска Америка, за когото първи „България Днес“ писа.

Всичко започва през 1986-а, когато братя Аргирови изнасят концерт във втората по бедност страна в Латинска Америка - Никарагуа. Певецът научава за предполагаемия си наследник едва преди десетилетие. „Истината е, че действително имах връзка там с една говорителка от националната им телевизия. Красавица голяма беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана като в латиносериалите - мимолетно и много бурно", призна Светослав Аргиров. След като братята се върнали в родината, певецът забравил за романса.

Година след това бившата му изгора изпратила писмо, с което го осведомила, че има син от него. Светослав не й отговорил и продължил напред с живота си. Той не възнамерявал да пътува до другия край на света, за да издирва детето си. Съдбата обаче не му позволила да забрави за извънбрачния си син. Твърди се, че на фестивал в Дрезден с брат му срещнали известен салса певец от Никарагyа. Той им потвърдил, че въпросната журналистка, с която Светльо имал афера, е родила момче от него.

„Не мога още да кажа дали това са слухове или истина. В книгата ще разберете“, загатва Светослав. Благовест също ще сподели свои дълго пазени тайни.


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
7
Коментара по темата
7.
до 2
25.08.2021 19:45:38
0
1
А стига бе! Сериозно? Забелязвам, че България е вече по-"напреднала" отколкото очаквах в този сорт неща, но не мислех, че и такива номера се правят и то преди толкова години! Нали имаха концерти на живо... На мен ми е известно, че сатанистите са вманиачени на тема близнаци (експериментите на Менгеле, кулите близнаци и т.н.), но не мога да си представя как това се е осъществявало на практика. Заитригува ме. Трябва да се разтърся.

За общите ЖЕНИ... Хуморески! А този отдясно на тази снимка или е минавал през 10 операции или има нахлузена маска! Направо на човек не прилича, камо ли на някой от братята, ако е имало такива...
6.
Борис
25.08.2021 17:13:34
2
1
И те ли за пенсии се върнаха?
Дали са си плашали данъците и осигуривките едно време???
Като вземаха хонорарите,ядоха и пиха без да плащат сега ще се жалват като някои други и на всичкото отгоре искат големи пенсии!
Ако си плащал навремето данъците върху това което си получавал ше вземеш,не да се жалвате и даьви отпущат пенсии,че сте били голямата работа,хайде стига!
5.
българин
25.08.2021 17:08:54
2
2
Вървяха,обикаляха по света и пак се върнаха да цуцат тука!Хайде стига с тия братя,какво ни занимавате колко жени са сменили голям дерт!Защо не си стояха по чужбина,нали беше много хубаво?????
Хората се чудят кой път да хванат,какво ни ги натрисате всеки ден братя Аргирови!
Едно време бяха на мода,стига оставете път на младите хора стига с тия кашлици!
4.
Тези са
25.08.2021 15:11:21
0
3
сестри Аргирови.
3.
Не е баш така
25.08.2021 14:54:25
0
1
Има си ги, ама не знам дали са родни братя или братовчеди. Може да са като братя Галеви - уж братя, ама не съвсем
2.
Оптична измама
25.08.2021 14:53:29
1
3
Братята не съществуват. Съществува само един брат Аргиров. Останалото е дело на оптична измама, изработена от професори в БАН.
1.
Баща им мечтаеше да е тв зрител
25.08.2021 14:49:14
0
8
Единият като си намери жена за секс и след първия тек отива до банята, а втория вече е нахлузил презерватива и се мята отгоре и. Всеки като направи по 3 и ей ти щастлива мацка, шест пъти уважена. Със сигурност са имали много мацки, защото едно време си бяха хубавци, но злите езици говорят, че са опитали и от мъжките ласки
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори