×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доц. Ангел Кунчев отчаян от липсата на доверие в държавата и антиваксърите, изнесе гневна тирада в Бургас


Доц. Ангел Кунчев отчаян от липсата на доверие в държавата и антиваксърите, изнесе гневна тирада в Бургас
"Да, ще има четвърта вълна! Да, висока ще е! Да, ще напълни болниците! Да, ще умрат доста хора! Как да го кажа по ясно?!“, каза емоционално доц. Ангел Кунчев
24 Август 2021, Вторник, 17:59 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Общество, което не признава фактите, отхвърля ваксините, не слуша специалистите и лекарите, не може да очаква различни резултати, ще има вълна и ще е тежка, каза главният държавен инспектор

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев изнесе гневна  тирада в Бургас в началото на срещата в Областна администрация, на която стана ясно, че нови мерки в областта няма да се въвеждат, но ще се засили контролът по спазването на вече съществуващите такива.

Емоционалната му реч бе обвързана с проблемите, които пандемията е извадила на открито в България. С нескрита тъга Кунчев обясни, че вече няма какво да се направи. Той изтъкна двата основни проблема – липсата на персонал в здавните заведения и липсата на доверие на хората в държавата.

Затягат контрола по спазването на въведените мерки в Бургас, предстоят масови проверки

В изявлението си пред журналисти, което продължи около 10 минути, главният държавен здравен инспектор не скри разочарованието си от т.нар. антиваксърството. Той подчерта още в началото, че статистиката е красноречива за ползата от ваксините.

 По-малко от 3% от хоспитализираните от началото на Делта вълната са ваксинирани с две дози.  Над 93% от всички смъртни случаи в страната били при неваксинирани, трима при ваксинирани с две дози и петима при имунизираните с една, изтъкна доц. Кунчев. 

„Понякога се отчайвам. Хората продължават да се осланят на някаква информация в социалните мрежи, въпреки че имаме данни.  Но всички казват: "Не! Лъжат ни, манипулират ни, измислят си, чипират ни и т.н". Не искам да повтарям всичко това, защото ми е омръзнало дори да го говоря. Всичко това обаче не остава без резултат. Каквото и да решим да направим сега, ситуацията няма да се промени кой знае колко. Общество, което не признава фактите, отхвърля ваксините, не слуша специалистите и лекарите и не може да има различни резултати. Да, ще има четвърта вълна! Да, висока ще е! Да, ще напълни болниците! Да, ще умрат доста хора! Как да го кажа по ясно?!“, каза емоционално доц. Ангел Кунчев.

Главният държавен инспектор бе категоричен – сега системата разполага с всичко необходимо. Има моноклонални антитела, ремдесивир, огромен брой кислородни инсталации. Всеки с дихателна недостатъчност може да получи адекватна медицинска помощ. Не всички обаче, изтъкна доц. Кунчев, ще могат да бъдат спасени. „Лекарят не е Господ“.

По отношение на липсата на персонал той бе категоричен. И там нищо не може да се направи. „Защо изобщо да говорим за този проблем, след като нищо не можем да променим? Какво да направим? Да произведем лекари и сестри ли? За това трябват 7 години. Ако искате да са добри специалисти – 10 години. Ако ще веднага да променим всичко в системата, да накараме медицинските университети да преподават повече епидемиология, вирусология и микробиология; да ангажираме практикуващите лекари много повече в профилактиката... ефектът ще се почувства след 5-6 или дори 10 години. Сега обаче имаме вълна, която расте“, каза той.

А как ще расте вълната – дали по гръцки с 300-400 заразени на 100 000, дали по малтийски с 500-600 на 100 000 или по кипърски с 1500 на 100 000, това е въпрос, чийто отговор зависи от имунизационния статус. А той – от доверието в държавата и науката, категоричен бе доц.Кунчев.

„Една част от активните антиваксъри никога няма да се ваксинират. Това ми е ясно и не там е проблемът. Проблем е другата част от тях, които се опитват да убедят всеки срещнат в това колко той или тя е глупав или луд, че се е ваксинирал. И че не трябва категорично да го прави. Това не го разбирам, наистина. Но е факт. Отворете им сайтовете и вижте какво пише вътре. Едва ли не човечеството е в световна война, а всички ние, начело със СЗО – лекари, експерти, епидемиолози, политици, министерства – работим за да унищожим хората. Това е пожението!“, каза видимо ядосаният доц. Кунчев.

Той изрази твърдото си мнение, че една част от населението трябва да бъде задължена да се ваксинира.

Д-р Георги Паздеров, директор на РЗИ  изнесе статистически данни за областта, от които стана ясно, че до момента има 11 нови огнища на ковид. Шест от тях са в социални домове, което потикна главният държавен здравен инспектор да обясни какво значи това.

„Давате си възрастните родители да ги гледат в дом. Там персоналът ги заразява и след това те умират. Защо ли? Защото някой от персонала е много умен и много разсъждава за това ценна ли е ваксината, заслужавала ли си и какво щяла да направи. Еми, това ще направи! Ще те спаси, а покрай теб ще спаси и тези, за които се грижиш!“, каза в прав текст доцентът.

„Ние сме страна с много ниска степен на доверие към всички държавни институции. Страдаме от това и още дълго време ще продължим да страдаме. Само че по време на тези пандемии това рязко и ясно се вижда и много пречи. Това не е ново. Същото беше и за ваксините, които залагахме в имунизационния календар за малките деца. Такова беше отношението и за хепатитната ваксина, и за тази против морбили, такова е и сега за ваксината против рак на маточната шийка. Представете си, за нея имаме 3.5% покритие! Северна Македония, която започна по-късно от нас, в момента е на 40%. Да се гордеем ли с това? Да се гордеем ли, че всяка година в България 700 жени умират от рак на маточната шийка. Защото ни е толкова акъла и говорим глупости. Ще си плащаме цената“, заключи доц. Ангел Кунчев.


В категории: COVID-19


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
51
Коментара по темата
51.
Перко с пагони
25.08.2021 17:39:35
0
2
Взима пример от мен колегата и бивш НОЩен играч от мен.Помните преди година и половина как ви се изтапаних пред екрана с униформата и казах как ще се загубят животи,как няма повече да видим нашите майки и бащи,дядовци и баби.Как ще има трупове по канавките,как детските площадки ще станат полеви морги и как колегата Коце Ботокса,който все още НЕ е политическо лице,нищо,че бе министър,сега е депутат и зам.-председател на ГЕРБ каза,че няма да стигнат хладилните камери и чувалите за трупове.Помните и Тошето Кантарджиев как ви попита с нагъл тон "кого плашиме,бе?". Така,че колегата следва линията на правилна комуникация с популяцията относно коронавирусната инфекция.Факти и критично мислене не са важни,задаването на въпроси, които противоречат на нашите тези са противопоказни.Слушайте само нас или ще умрете! Кратко,точно и ясно.И си купувайте поне по 3 маски с FFP3 защита на ден! И се ваксинирайте с поне 3 дози също! Не става въпрос за печалба на дадени фармацевтични компании за сметка на други бизнеси.Само за здраве е!
50.
Този ще е следващия
25.08.2021 08:56:19
0
8
След уволнението на Кантарджиев, Балтов и стопиране на медийния образ на генерал Годжи не смеят да го уволнят. Но при следващи правителство тоя Кунчо пръв ще се прости със сладката си службичка
49.
art
25.08.2021 08:08:54
0
8
На тази продажна амеба до кога ще му давате думата. Заради такива хората нямат доверие в лекарите. Меразчиев казва че всичко е под контрол в Бургас а тази дребно душица говори за апокалипсис. Изрод
48.
292
24.08.2021 23:35:33
6
8
Кунчев, в кой хотел ти постлаха тази вечер без пари? Питам, щото ако си на достатъмно висок етаж, мога да ти дам съвет как да се отървеш от обзелото те безгранично отчаяние.
47.
Бай Тошо Кантара
24.08.2021 23:08:12
4
13
Аууу разгневени доц.Кунчев! Как пропусна да овладееш и тази вълна. Нищо ще се пробваш догодина за следващата. Дано обаче тебе да те няма догодина, че вече ставаш жалък...
46.
До 38
24.08.2021 22:14:30
8
7
Ей,не разбрахте,че Израел е едва на 9- то място с под 59% ваксинирани и изостава с ваксинацията.А освен цифрата за заразени,се оказва,че има много по-малко приети в болница. Ама вие си тълкувате и разпространявате само това,което ви харесва...
45.
Коронотъпаци!
24.08.2021 22:13:23
5
14
Много коронотъпаци , много нещо! Ей нещастници , скоро ще е време разделно и ще мрете по улиците. Тва коронодебилните ваксъри не осъзнават , толкова са прости , но трябва да им простим , може да е и от Ваксината която са си набили в ГЗ , освен зомбивизорите , чалгата и турския сериал гарниран с Ракийката и саладката
44.
Аз
24.08.2021 21:35:19
5
22
Главният държавен здравен и т.н. последният да затвори вратата, още си кара по инерция от герберасткото управление- гаден вирус, ваксинирайте се, балъци, ние вече сме взели комисиона от американците. Я се шиб@йте бе, г-н главен държавен и р и т.н. синекурно чадо, набодете се с всички видове ваксини, сложете 5 маски, 2 каски и 3 противогаза и се разкарайте!
43.
До 33
24.08.2021 21:30:02
4
11
Оцелял как ? С подвиване на коляно . Преклонена главица , сабя не я сече . Винаги ни е видил страхът . Ваксината ще ни погуби , няма да мога да препикавам пантофите на 90. Сериозно ли?? 70% от местното население едва вързват двата края и стоят оклюмали в 50кв , 2 поколения . Гладът и безработицата са това което трябва да ви тревожи.
42.
Тоя
24.08.2021 21:21:58
7
19
Отчаяния не му стиска да признае че със и бе парцал на устата със и без дистанция е все тая ,Швеция не измряха като не въведоха мерки и ме само те ,за това отчаяня има ли обяснение ? Грип като грип имало го е има го и ще го има досега явно слабо въряха ваксините против грип и измислиха сценария със най опасната болест на света. Починали с ковид не им се прави аутопсия директно ковид причина за смърта сещайте в актовете на колко е записана тая причина, а колко това е истинския виновник може да гадаем ,но те си пишат статистиките и им е все тая
41.
Точно той е виновен
24.08.2021 21:18:52
4
13
И никой друг! Да спре да фирка и да започне да мисли!
40.
Нацупена муцунка
24.08.2021 21:13:57
2
18
Направо да се чуди човек откъде се е взело това недоверие в държавите, мили и грижовни майки-хранилници! Поливат те със студена вода посред зима докато те пазят усърдно от хрема!
39.
Явно не става. Да си ходи!
24.08.2021 20:50:09
6
21
Като е отчаян, да напуска. Всички са му виновни. И защо? Не може лу вината да е у теб, кантара, генерал годжи и главния толуп на републиката?
38.
всичко виждам
24.08.2021 20:49:12
4
20
Най-ваксинираната страна в света - Израел само за вчера има 10 000 заразени а броят на тежко болните е 678 човека.
Това са фактите.
37.
me
24.08.2021 20:39:15
8
20
Деба то бибип, трябвало задължителна ваксинация. Цървул нещастен. Как не го уволниха бараб с оня мустакатия, та да обикаля да хленчи по телевизията 24/7 и да го назначат на 5 бона в Софийска община?!?!?
36.
До 19 и 35
24.08.2021 20:20:26
11
3
Вие сте много глупави хора.
35.
*********
24.08.2021 20:17:39
4
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
?????
24.08.2021 20:07:13
10
39
А кои лекари да слушаме 20 % които си набиха отровата или 80% които не искат и да чуят за нея? Кажи бе платен клакьор?
33.
До 19
24.08.2021 20:03:36
10
30
Кой народ е умен или глупав ще проличи след някоя друга годинка. Народ, който е оцелял над 1300 години и се е съхранил въпреки всички исторически премеждия няма начин да му се лепи етикет, че е глупав и прост. Времето ще покаже...
32.
Хитрец
24.08.2021 19:55:14
4
15
Ей не се прави на хитър с тези долни манипулационни техники, жина!
31.
_nib_
24.08.2021 19:52:15
8
26
Кунчо....майната ти паразит продажен....На всички останали по веригата раздуваща от мухата-слон....също....Стига сте надували цифрите....стига лъгахте....помияри мръсни.
30.
! до Бах хуй....
24.08.2021 19:50:31
2
5
Чети повечко, авторът е друг....май Славейков....
29.
до 27
24.08.2021 19:49:18
3
23
Трима са с две дози а петима с една доза. Перфектна ми е математиката с 4 висши математики съм. А и самият Кунчев си признава за 93% починали не ваксинирани т.е. 7% починали ваксинирани. ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ ! Ваксинираните няма да умрете. Стига сте се притеснявали за нас. Останете ни на мира !
28.
До 26
24.08.2021 19:44:02
10
3
Какви ходжи и джамии в Холандия и Австрия? Или в скандинавските страни? А Белгия,Дания,които са най- ваксинирани?
Ти наред ли си?
27.
До КороноТъпак
24.08.2021 19:38:21
20
15
Ами наистина си тъп! 3-ма починали не са 10%! А и никой никога не е твърдял,че ваксините гарантират на 100% .Рискът си го има,но е многократно по-малък.
С математиката си зле, с правописа също,какво остава за медицината?!
26.
Бай....до 16
24.08.2021 19:18:07
3
15
А ми, тъпи са! Там правят това, което им каже пастора в църквата или ходжата в джамията!
25.
*********
24.08.2021 19:11:07
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
Пийняк
24.08.2021 19:06:59
4
7
Да бъде смърт
23.
*********
24.08.2021 18:58:29
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Гошко
24.08.2021 18:56:37
9
32
Ачка, как да ви вярваме ве брат като едно брадато докторче, преди пандемията, се напъваше във всяко студио че маските не помагат! След 20 минути били влажни и даже обръщали ефекта! А сега подскача и само дето не ни бие да ги носим по цял ден!
Ма то не беше ли ти ве, Ачка?? Свинявай....
21.
БАЙ ХУЙ от М.Р.
24.08.2021 18:51:55
33
23
Още Иван Вазов е написал-,, Не сме Народ , а ,Мърша...., За никъв Чеп не ставаме....Така става ,като се даде на простака да има ,,Избор,, изведнъж всички започнаха да разбират повече от лекарите, професорите, доцентите и всички , които са учили,практикували и практикуват Медицина . Докато има избор за простия човек , ще има болести , смърт, страдания и ограничетелни мерки, само ,че покрай простия страда и нормалния ЧОВЕК !!!
20.
Scrooge McDuck
24.08.2021 18:50:15
8
14
На теб не вярват.
19.
Мда
24.08.2021 18:49:25
22
27
Българите сме или най- умния, или най- глупавия народ. Аз лично клоня кум второто като гледам на кое място сме в света по всички показатели. Не напразно само по тези ширини хората ходят на врачки , баячки , ходжи и да им леят куршум. Простия народ се плаши от научния прогрес .
18.
гражданина
24.08.2021 18:49:07
30
13
Ваксини, маски, бабите и дядовците над 65 да си стоят вкъщи. Това са мерките. Другото е самоубийство
17.
7887
24.08.2021 18:45:03
20
23
Кунчев,покажи вируса бре! Поне един покажи! хаха
16.
!
24.08.2021 18:43:41
37
34
Малеее прост народ! Стига сте напъвали да се обяснявате! Който иска,ще се ваксинира. В нашето семейство всички се ваксинирахме, понеже не сме боледували. Никой не може да ме убеди в противното. А и с всеки ден, все повече наши приятели го правят. Имаме познати в Холандия и Австрия и се чудят на акъла на българите.При тях този въпрос изобщо не стои. Сигурно в тези държави хората са"по-тъпи" ???
15.
до 10
24.08.2021 18:41:52
11
17
А ТИ паляк сигурно си от висшУту общество дядото и баба ти са потомствени аристократи лордове от графство Кент кой знай ква селска пръчка от Айтоския балкан си
14.
оченик с айфон 12
24.08.2021 18:37:10
18
36
Брадатия манипулатор ВЗИМА 30.000 лева заплата за да се сърди се мръщи прави се на лош и да прави реклама на ОТРОВНИте ваксини пълни с графенов оксид,лайна с неизвестен състав и полиетиленгликол
Дано да му приседнат 30хил сребърника дадени му от юдите от Фарма мафията
13.
Целта е…
24.08.2021 18:33:26
30
41
Слагаш ваксина и ставаш стерилен със слаба имунна система. В библията пише , хората сами ще поискат да си сложат . Не се знае тези ваксини след 2 или 5 години какъв ефект ще имат върху организма. Ясно е , че всички ще го минем този изкуствено създаден вирус работещ на психологично ниво. Пускаш СМИ и там ти казват симптомите. Набиват ти в главата и управление чрез страх. Защо който има антитела не може да извади сертификат. За да го инжектирате с отровата си. Всеки сам решава за себе си. Никой по закон не може да те накара да се ваксинираш. Мислете хора……
12.
Истината...
24.08.2021 18:31:00
13
22
е, че сме деградирали от народ в племе. Същото важи за целия свят и резултатът е налице! Разделяне на племена (групирани по вяра в това или онова) и мразещи се помежду си. Това важи за всички сфери в живота. Нали се сещате до къде ще доведе това? Човечеството устремено върви към своето самоунищожение, продиктувано от собствената ни глупост! Днес и Христос да слезе (Второто пришествие) ще го подгоним с правите лопати, без да се замислим дори.
11.
Българина
24.08.2021 18:29:07
20
25
Задава се буря наесен, който прескочи трапа, прескочи...
10.
33
24.08.2021 18:29:02
30
34
Българинът не разбира, както и да му се каже! Казаха маски-не, казаха да не се събираме-не, казаха възрастните хора над 65 да се пазят - не. Балкански субекти сме су
9.
Пецата
24.08.2021 18:28:06
22
40
Когато има документ че държавата носи отговорност за причинени от ваксината последствия , тогава може и да има доверие, а така хората си мрът и с ваксини, кунчо прибира парата и никой не носи отговорност
8.
Ттт
24.08.2021 18:25:16
27
33
Боклук стига вече ако се мре да се мре .... със или без ваксина....
7.
До 4
24.08.2021 18:23:27
28
51
Само защото хората не вярват на набързо скалъпения бълвоч ги наричат антиваксъри.Нищо,че на над 90% от тези хора до преди ковид цирка не им е минавало през ум да отричат ваксините.Разни платени ТВ циркаджии и чучела се опитват да психясват хората и да лепят етикети на несъгласните!
6.
222
24.08.2021 18:21:04
9
21
А бе хора ваксинирайте се на мъжете ще им стане по голям с 2 см на всяка игла казвам ви от личен опит смятам и трета да си сложа
5.
*********
24.08.2021 18:16:33
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
КороноТъпак
24.08.2021 18:11:45
26
34
Т.е. Ангел Кунчев призна, че той и приятелите му от НОЩ са проблема !!! Хората не им вярваме на тях. Лично и поименно. Оставка ! Нови хора с доказан морал ! За да може обществото да се обедини. Но не. Кунчев, Паздеров и Ко ще стискат властта и ще обвиняват нас, ваксинираните с всички задължителни ваксини по имунизационният карендар, че сме "антиваксъри" и нямаме доверие в препаратите на Биг Фарма. Хайде холан. 10% от починалите са ваксинирани ама спорид Кунчев това е е притеснително. А колко ли от тях са положителни ?
3.
Циркаджия
24.08.2021 18:09:53
24
56
Като викаш,че някой от персонала на дома не се ваксинирал и щял да зарази старите хора,набодените не могат ли да ги заразят?Вече ставате жалки в напъните си!Поели сте ангажимент,ама няма да стане!
2.
Лост
24.08.2021 18:08:34
26
49
Кунчев да се гневи в къщи на жена си.
1.
Кунчо!
24.08.2021 18:05:56
31
65
На теб ли да вярвам,където не си виждал пациент на снимка?Или на хора,които са 10тки години светила в областта на вирусологият,както и нобелови лауреати(Люк Монтание),а?За разлика от теб никой не ги държи на хранилка!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори