×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шофьорът, блъснал жена в Несебър, се държал неадекватно. Децата й крещели „мамо, не умирай“


Шофьорът, блъснал жена в Несебър, се държал неадекватно. Децата й крещели „мамо, не умирай“
Нямам спомен какво е станало, след като бях ударена на пешеходната пътека, споделя Елена Саймън, която бе блъсната в Несебър. При удара пострадаха и двете й деца
15 Юли 2021, Четвъртък, 08:52 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Благодаря на Господ, че ги държах, защото когато отскочих след удара, полетяха с мен, а не отидоха под колелата, сподели тя

Жена е с комоцио, след като бе блъсната на пешеходна пътека, пресичайки я с двете си деца. Инцидентът става в първия ден по време на лятната почивка на семейството в Несебър. Пред бТВ тя разказа как е отскочила нагоре при удара и сподели, че е благодарна на Господ, че децата й не са се озовали под гумите на автомобила. 

Пешеходната пътека, на която жената и двете момичета са блъснати, е на улица, която свързва Равда с Несебър. Изключително е натоварена. Младата дама е стигнала до средата на пешеходната пътека, когато автомобилът я блъска и тя отскача нагоре заедно с двете си 9-годишни близначки. 

„Бяхме тръгнали с двете ми дъщери в 10:15 часа за плажа. И в Чикаго, и тук, винаги когато пресичаме улици им казвам, да се оглеждат и когато няма коли, да пресичат. Винаги правим това на пешеходна пътека. Така и направихме във вторник – огледахме се. Колите отдясно спряха и тръгнахме да пресичаме. В момента, в който бяхме на средата на пешеходната пътека, усетих страшен удар и повече не си спомням“, разказва Елена Саймън. 

Шофьор блъсна майка с две деца на пешеходна пътека в Несебър

„Свестих се накрая на улицата. Хора ме плискаха с вода, а децата пищяха около мен и крещяха „Мамо, добре ли си? Моля те, не умирай“, добавя тя.

„И двете момичета да ударени. Благодаря на Господ, че ги държах. В момента, в който колата ме удари, отскочих и съм ги дръпнала нагоре с мен. Иначе щяха да са под колелата“, казва пострадалата. 

„Плановете за хубава почивка и за всичко, което им разказвах за България рухнаха. Говорих им колко е красиво и какви места имаме да посетим. Съжалявам за тях, че имат толкова неприятно преживяване в България! Сега те не искат да излязат на улицата, искат да си тръгваме. Това е ужасно неприятно за мен. Не искам да оставят с такъв спомен за родината ми“, споделя тя. 

За катастрофата на пешеходната пътека разказа и Янко Янков. 

„Разхвърчаха се жената и децата във въздуха, паднаха на земята. Нещо страшно беше“, споделя той.

Мъжът е бил на мотор, когато жълт автомобил връхлита пресичащото семейство.

„Жената пресичаше културно, държеше си децата за ръце. Пред мен спря кола. Аз направи същото. Отгоре обаче дойде една жълта кола, която без никаква реакция на шофьора направо ги помете“, разказва Янков.

„Не знам дали колата, която блъсна Елена, беше такси. Нашите в Несебър са различни. Хората са други. Това беше неадекватна реакция на човека. Първото нещо, което този човек направи, бе да си махне табелата. Явно беше нелегално“, добавя той.

“Той не помогна на жената. Слезе от колата и повтаряше, че нямало нищо. Ние пренесохме жената и аз го изгоних, защото нямаше смисъл да стои там“, разказва мотористът. 

„Трифон донесе вода на жената. После дойде Тихомир, който живее наблизо. Той също помогна. Една жена събра багажа на пострадалата Елена“, добавя той.

Полицията и медиците действаха много бързо, каза още Янко, който е сред първите свидетели, оказали помощ на пострадалата жена и на нейните деца. 


В категории: Несебър


15
Коментара по темата
15.
1233
16.07.2021 22:46:59
0
0
Да се обеси нелегалния бакшиш
14.
Нина
15.07.2021 14:52:12
0
7
За кой ли път, ненормалник с кола, гази наред, деца, жени няма значение. Този глупаци поне 2-3 години трябва да лежат в затвора. Да му се вземе и колата и книжката.
13.
Gost
15.07.2021 14:18:52
5
2
Флагман доста странни критерии имате за млада дама .
12.
_nib_ до 10
15.07.2021 13:08:58
0
3
От време оно са толерантни....Деветдесет и някоя колега ходеше до Германия да взима коли....та вървял си...искал да пресече.,,Докато стъпя на асфалта и един голям мерцедес наби спирачки,та чак ми стана съвестно такава голяма кола да спре заради мен."
11.
НАПРОТИВ
15.07.2021 12:28:12
2
10
Не позна....отворен.....
От 20 години,живея в чужбина и ми е пределно ясно всичко......
И смея да твърдя,че толерантността , човечността и живота ТАМ, са в пъти над тези ТУК и дума не може да става за сравнение......
Ама Ганьо буквално се изприщва,когато неговото мнение ,се разминава с друго,различно от неговото и се чуди с каква контра да излезе......и ти го доказа с коментара си......
до 10-и
10.
към 6
15.07.2021 11:50:50
16
4
Щом смяташ , че на запад са по толерантни шофьори от нас , значи никога не си излизал от България
9.
*********
15.07.2021 10:52:53
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
БУРГАЗЛИЕВ
15.07.2021 10:22:21
2
14
до Драгиев 7
Подкрепям........Това става с граждански арест и тоя,, шофер,, да бъде бит докато дойде полицията да изяснява ситуацията......
7.
*********
15.07.2021 09:55:33
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
ВАРИ ГО....ПЕЧИ ГО...
15.07.2021 09:54:17
4
19
Гена Ганьовски е заложен у българина още от самото му раждане,та до гроба.....
Въпреки,че има и много почтени и честни люде ,тяхната добронамереност и възпитание се размиват в тоталната простащина ,заляла нацията ни....
Възрастта на шофьора не е оправдание,щото и много по-млади от него са предизвиквали инциденти на пешеходни пътеки,когато не са спирали......То като никой у кратуните им,така ще е.....
Затова западняците няма да ги стигнем никога,не само с толерантност на пътя,а изобщо...,като цяло....
5.
пешеходец
15.07.2021 09:39:03
24
8
Страшен удар, летели във въздуха...пък само драскотини....май журналята пак гонят сензацията !
4.
Турист
15.07.2021 09:31:49
1
25
100про е бил нелегален бакшиша
3.
Чичо Митко
15.07.2021 09:21:54
1
27
Идиоти колкото щеш. Когато спра на пешеходна пътека все се намира някой да ме заобиколи и да мине на сантиметри от пешеходците.
2.
До 2
15.07.2021 09:10:20
6
22
В случая възрастта няма значение. Бил е някакъв приходящ таксиджия с нелегално такси.
1.
..
15.07.2021 08:55:52
11
20
над 65 годишна възраст им забранете да шофират
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори