×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Планета Пайнер не записа чутовния хит "Ой, Джулай, Джулай"


Защо Планета Пайнер не записа чутовния хит "Ой, Джулай, Джулай"
Джулайци призовават бог Гюбек и с екзалтирано късане на салфетки в посока изгрева подканват слънцето да се появи
30 Юни 2021, Сряда, 19:33 ч.
Автор: Петя ЯНАКИЕВА

Тази новина направо ми образува жива рана от 100 патрона

Дочух, че Планета пайнер ще прави Джулай. Тази новина, която довя юнският ефир, ме изуми и удари право в сърцето. Направо ми образува жива рана от 100 патрона! И сънувам следния кошмар.

Индустрията се активизира в подготовката на чутовния летен хит „Ой, Джулай, Джулай“. Сценарият е семпъл, но ефектен - джулайци призовават бог Гюбек и с екзалтирано късане на салфетки в посока изгрева подканват слънцето да се появи. Певицата също извива трели към хоризонта. Полу/съблечени/облечени – според това оптимист или песимист е зрителят, млади джулайки кършат снаги между саксии с палми. Саксиите, разбира се, не се виждат, за да не се загуби екзотиката. Пушек машина бълва атмосфера. В един момент на брега на морето остават само Звездата на клипа и Слънцето, тя бавно влиза в морето, къпейки се в разтопено злато-изключително оригинално хрумване, с което режисьорът много се гордееше. 

Екипът става в 03.15. Певицата е сърдита, защото са й обещали световна слава с новото парче, а тя по това време обикновено си ляга, не става. Гримът й отнема час и половина. Избрали са й блестящ тоалет, който хем да пунтира русалка, хем да засенчва и слънцето, защото в кадъра може да има само една звезда. Но ето ти нова опасност – 13-сантиметровите й токчета затъват в пясъка, а настървени гларуси, внезапно съзряли апетитна плячка, отнасят ондулираната й на едри букли перука. Докато пикират около обекта, закачат блестящия костюм и възтясната й рокля се разпаря от щях да кажа – краката до главата, но то няма толкова плат. Режисьорът крещи, че закъсняват с графика. Гларусите се оттеглят от снимачната площадка, но изгревът идва и моментът за световния хит е изтърван. Режисьорът проклина съдбата си, която доживот му е отредила да снима второ и треторазредни еднодневки.

Слава богу, парчето „Ой Джулай, Джулай“ не бе записано по технически причини. Останала без токчета, перука и рокля, чалга звездата поседна на пясъка, погледна към слънцето и си спомни времето, когато беше 18- годишно момиче и мечтаеше да пее на „Уембли“, затова кандидатства в Консерваторията. Ех, че хубави времена бяха!

Кен Хенсли, спи спкойно – в първото юлско утро forever ще звучи твоето парче. Слънцето ще изгрее в Бургас точно в 5.36!  Мястото е Мостът, където ви очакват шест банди, които носят Джулай в сърцето си.

*Пост във Фейсбук на журналиста от БНР-Бургас с ресор култура Петя Янакиева. Заглавието е на Флагман.бг




Той оцени себе си на 150 хил.лева
Той оцени себе си на 150 хил.лева 09/05/2024, Четвъртък 11:30 0
Почина популярен журналист
Почина популярен журналист 09/05/2024, Четвъртък 10:44 0
8
Коментара по темата
8.
А ТАКЪВ
01.07.2021 20:16:08
0
2
Еми.....ой Джулая......като ....Издислааааввв.....издислааааавввв....
Да се смееш ли да плачеш ли.....????

До 5 Короно......
Смени си ника пич......Съвсем не си такъв....предвид коментара ти,който е най-точния ,до тук и казан на място,с две думи....
Евала...!!!!
7.
Xaxo
30.06.2021 21:26:04
1
4
Джулай кючек.

Идва Джулая, малеле.
Ше ядеш калая, за сефте.
Пиленца на плажа, малеле.
Ше ги дупча всички кат кюфте.
6.
Трол
30.06.2021 21:13:02
1
3
Някой още помним как преди 10 години Помориънс изпяха "Буба мара" вместо "Джулай морнинг" на самият изгрев на слънцето... И да бяха я записали - много важно. Всяко чудо за 3 дена е в този жанр... Направо си представям след 50 години - хвърлвне на пиратки в чест на класическата песен и вечен хит "Радка Пиратка"
5.
КороноТъпак
30.06.2021 21:04:30
0
12
Има време за радост, има време за тъга.... всяко нещо с времето си. Джулай беше по време на соца. Девствен. Бунтарски. Гонен. Незаконен. Дългокос. Сега е шир потреба. Изкуствен. Непотребен. Пластмаса !
4.
Прея
30.06.2021 20:18:44
0
4
Корема ми е по голям от задника...
3.
Наблюдател
30.06.2021 20:07:16
4
3
След джулая остават същите боклуци по плажа, като от чалга селска вечеринка. И рокаджиите и чалгарите пеят за чест, любов, алкохол и промискуитет,а като не ви харесва Камелия, мъчете се с графа или прея.
2.
всички журналисти
30.06.2021 20:04:27
1
6
в тая редакция, сте едни скумрии
1.
охо
30.06.2021 19:39:14
2
8
петя,петя ,сама си отговори на въпроса
планета =чалга =простотия
джулая=рок=вечна класика
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Защо Алек изгони единствената сравнително умна жена от "Ергенът" Останаха само празноглави кифли  Мис България се набоцка с опасните спринцовки Мис България се набоцка с опасните спринцовки Стана като морков Той оцени себе си на 150 хил.лева Той оцени себе си на 150 хил.лева Едва ли някой формат ще му ги плати Ивайло Иванов е новият генерален директор на Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура" Ивайло Иванов е новият генерален директор на Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура" В края на вчерашния работен ден той е заменил Дирк Пергот Преди да напусне, Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо, което… Преди да напусне, Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо, което… Певицата е дете индиго и е свръхчувствителна към света и енергиите в него Тази любима тв водеща поема по нов път, сбогува се с телевизията Тази любима тв водеща поема по нов път, сбогува се с телевизията Меги Димчева от "Търси се" съобщи за голяма промяна в професионален план Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се, каза този актьор Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се, каза този актьор Случаят е отпреди години, когато Фицата бил още млад актьор, а "лелята" натолича лиги в първия миг, в който се озовали на една сцена в театъра Много скоро ще се разбере какво е мнението ми за Закона за хазарта, обяви президентът Много скоро ще се разбере какво е мнението ми за Закона за хазарта, обяви президентът Очаква се да наложи вето  Почина популярен журналист Почина популярен журналист Негова е заслугата читателите дори на британския вестник „Таймс“ чрез статиите му, публикувани там, да научат повече за България“ Концертът на „Молец“ в Бургас е сред гвоздеите в програмата на Летния Никулден Концертът на „Молец“ в Бургас е сред гвоздеите в програмата на Летния Никулден Иван Звездев разкри каква е тайната на вкусната бургаска чорба, ще я раздават безплатно днес
Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори