×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Започнаха снимките на сериала „Пътят на честта“


09 Юни 2021, Сряда, 13:00 ч.

Зрителите ще могат да проследят отново първия сезон на хитовата поредица от 12 юли в 20:00 ч. по NOVA

Хитовият сериал „Пътят на честта“ се завръща тази есен с втори сезон по NOVA. Трима от най-известните български режисьори – Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги започнаха снимките на дългоочакваното продължение на драматичната поредица. Какво предстои за героите в новия сезон? – екипът на „Здравей, България“ повдига завесата днес. На снимачната площадка зрителите видяха двама от главните герои – Силвия Петкова и Ивайло Захариев.

„Във втория сезон ще насочим вниманието си към това, което се случва в подземния свят, добавяйки нови елементи на криминален сериал. Със сигурност много хора отново ще преоткрият себе си в него, но в едни в различни и по-крайни аспекти. А аз се потапям с нови сили и ново вдъхновение в една вече по-уверена в себе си Кера“, сподели актрисата Силвия Петкова, която зрителите отново ще видят в главната роля.

„Пътят на честта“ спечели зрителите с това, че действието в него е като извадено от живота. В него се справяме с едни трудности и други идват след това. Във втория сезон предизвикателствата за героите също ще се съвсем различни. В новите епизоди Калоян ще бъде по-мъдър за нещата, които има да преживее и разкаже“, допълва Ивайло Захариев, който се превъплъти в бизнесмена Калоян Станков.

Заплетената история и непредвидимите обрати в историята във втория сезон на „Пътят на честта“ ще се погрижат едни от най-изявените български професионалисти в кино индустрията. Завладяващата история във втори сезон на „Пътят на честта“ отново ще бъде дело на утвърдения творчески тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева.

Зрителите могат да си припомнят как започнаха драматичните събития в живота на героите в „Пътят на честта“ всеки делничен ден от 12 юли в 20:00 ч. по NOVA, като в понеделник и петък ще бъдат излъчвани двойни епизоди на хитовата поредица.

Не пропускайте първи сезон на „Пътят на честта от 12 юли по NOVA


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дузпи убиха мечтата на „Нефтохимик“, „зелените“ остават в областната група Дузпи убиха мечтата на „Нефтохимик“, „зелените“ остават в областната група Младите момчета на Станислав Жеков загубиха баража с „Локо“ Стара Загора Пулмолог бие тревога, вейповете сриват имунната система, а при децата се стига и до колапс Пулмолог бие тревога, вейповете сриват имунната система, а при децата се стига и до колапс  От магазин в мола обявиха, че въпреки забраната електронните цигари с HHC може да бъдат купени, но само от техния сайт  Машинистът, който сряза спирачките на локомотива, не бил терорист, а искал да спре безобразията в БДЖ Машинистът, който сряза спирачките на локомотива, не бил терорист, а искал да спре безобразията в БДЖ Колегите оставят локомотивите без надзор и отиват да си спят у дома, а им плащат за нощен труд, разказва той Броени часове остават до края на предизборнатата кампания Броени часове остават до края на предизборнатата кампания Утре е ден за размисъл и агитацията е забранена Украинец арестуван след опита за грабеж в златарски магазин в Бургас Украинец арестуван след опита за грабеж в златарски магазин в Бургас Той е пребиваващ в България с временна закрила Ученици в шок след стрелбата по колата им, страхували се да не ги убият и се крили в храстите Ученици в шок след стрелбата по колата им, страхували се да не ги убият и се крили в храстите Полицаят, ранил 19-годишния младеж, е отстранен от длъжност Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Холивудската звезда не се е разделила с приятеля си Валери  Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Зеленчуците също държали високи цени, а търговците се изтарикатявали и пускали етикет със стойността за 500 грама, чакайки в капана им да попадне разсеян клиент Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Вижте кои са те  6 неща, които носят само жените с високо самочувствие 6 неща, които носят само жените с високо самочувствие Панталонът несъмнено е многофункционален мастодонт в гардероба на съвременната жена
Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори