×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Роклите на червения килим: Вайола Дейвис, Кери Мълиган, Глен Клоуз и още звезден блясък на наградите за Оскар 2021


Роклите на червения килим: Вайола Дейвис, Кери Мълиган, Глен Клоуз и още звезден блясък на наградите за Оскар 2021
Холивуд остана доволен от модния триумф на актрисите
26 Април 2021, Понеделник, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Спиращият дъха образ на Мария Бакалова бе резултат от уникалния синтез между чиста харизма и високата естетическа норма на дизайнери, стилисти и гримьори, посочи модният анализатор проф. Стойков

Звезди от ранга на Виола Дейвис до Кари Мълиган донесоха великолепие и блясък на червения килим на Оскарите през 2021 г.. Знаменитостите излязоха в стилен външен вид за най-голямата вечер в Холивуд.

93-те награди на Академията се състояха в Union Station Los Angeles и Dolby Theatre в Hollywood & Highland Center в неделя вечерта, пише The sun.

Виола Дейвис носеше зашеметяваща рокля на Александър Маккуин
Carey Mulligan заслепи в златна бална рокля, с бюстие и гол кръст

Номинираната за най-добра актриса Виола Дейвис изглеждаше превъзходно в бяла рокля, направена специално за нея от Александър Маккуин. В горната част дизайнерът бе избрал изрези на елече. Тя допълни бляскавата визия с висящи диамантени обеци на Forevermark. На въпрос как се чувства на социално дистанцирания червен килим, тя каза на водещата Джулиана Ранчич: „Спокойно!“

Кари Мълиган, която беше номинирана за обещаваща млада актриса, беше с уникална златна рокля на Валентино. Спиращата дъха рокля включваше златни пайети и шлейф.

Аманда Сейфрид изглеждаше нажежена в секси рокля от тюл на Армани
Reese Witherspoon също заложи на рокля в червен цвят

Горещата секси рокля на Аманда Сейфрид с остро деколте успя да събере всички погледи. Армани този път беше надхвърлил себе си. Аманда, която беше номинирана за най-добра поддържаща женска роля за участието си в Mank, завърши външния вид с подходящо червено червило.

Рийз Уидърспун се облече в красива червена рокля на Christian Dior.

Laura Dern се забавляваше на червения килим в перушина
Halle Berry показа новата си боб коса
Zendaya се появи в дръжка жълта рокля до земята, която подчертаваше перфектната й визия

Лора Дерн се забавляваше на червения килим в бяла дълга пола от пера с черна близа с дълъг ръкав.

Хале Бери се появи в зашеметяваща лилава рокля, но нейната боб прическа и бретон накараха всички да обърнат глави.

Зендая показа перфектната си фигура в дръзка жълта рокля Valentino с модерен разрез по средата. Тя допълни външния вид с подредени диамантени колиета.

Margo Robbie  заслепи всички погледи с Chanel
Sacha Baron Cohen и Isla Fisher бяха в перфектен външен вид
Angela Bassett изглеждаше изключително драматично с огромни червени ръкави

Марго Роби заслепи всички с прилепнала рокля на Chanel с лъскав цветен принт.

Звездата от Борат Сача Барон Коен изглеждаше по-добре в кафяв блейзър, докато съпругата му Исла Фишър беше избрала традиционна черна рокля.

Анджела Басет направи впечатление с прекалено големи ръкави в рокля на Алберта Ферети.

H.E.R.

За голямата вечер Н.Е.Р. бе избрала разтърсващ лилав ансамбъл от дълъг панталон и блуза-шлейф.

Glenn Close носеше тъмносиня туника от Armani
 
Andra Day изглеждаше като златото на Оскарите в сексирокля на 
Vera Wang gown
 
Regina King впечатли с изящни ръкави и рокля по тялото

Глен Клоуз, която пропусна още един Оскар, въпреки че беше фаворит за спечелване на най-добра поддържаща актриса за ролята си в Hillbilly Elegy, изглеждаше невероятно с бляскава синя туника на Армани. Туниката включваше зашеметяващи украшения, които отнели на дизайнера три седмици, за да ги направи.

Андра Дей, която спечели номинация за най-добра актриса за ролята си в САЩ срещу Били Холидей, стъпи на червения килим в златна рокля на Вера Уанг с бижута на Тифани.

Реджина Кинг впечатли с изящни ръкави. Синята копринена рокля Louis Vuitton включваше блестящи украшения и седеше по тялото й чудесно. 

Tiara Thomas се появи с бял гащеризон, подходящ за сватбено облекло
Vanessa Kirby изглеждаше красиво в копринена рокля в пепел от рози

Тиара Томас избра изцяло бял ансамбъл за вечрята на наградите, тъй като носеше стилен гащеризон, украсен с блейзър и пера. Тиара, която беше номинирана за най-добра оригинална песен заедно с H.E.R. и D’Mile for Fight for You, завърши визията си с дълго диамантено колие.

Ванеса Кърби изглеждаше красиво в розово в копринена рокля с изрез по средата. Номинираната за най-добра актриса за ролята си в "Парчетата на жената" се появи със смели тъмночервени устни. 

Maria Bakalova избра рокля на Louis Vuitton

Актрисата от Борат 2  Мария Бакалова се потопи в ниско разкроена рокля на Louis Vuitton с пола от тюл. Мария допълни красивата бяла рокля с колие с диамантени чокъри, висящи обеци и червени устни.

Би Би Си отбеляза, че Бакалова е намерила най-лесния начин да се спазва социалната дистанция с широката си шест метра пола, изработена от сто метра тюл. Номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля беше зашеметяваща на червения килим и имаше възможността да покаже по-бляскавата си страна за разлика от героинята ѝ във филма, отбелязва Би Би Си и заключава: "Ако някой си заслужи поява на червения килим тази година, то това е Мария".

Ето как модният анализатор проф. Любомир Стойков пък коментира появата на българката

"Когато най-авторитетни световни медии определят номинираната за "Оскар" българска актриса Мария Бакалова за №1 на червения килим, ефектът е зашеметяващ! И причината за това съвсем не е само стилната бяла рокля "Принцес" на "Луи Вюитон", изработена от 100 метра тюл, нито пък само разкошното в сдържаността си и сдържано в разкоша си диамантено колие "Moussaieff Jewellers", нито дори в рисунъка на впечатляващия грим на Williams и Dennihan, вдъхновен от принцесата на Монако Грейс Кели...Спиращият дъха образ на Мария Бакалова бе резултат от уникалния синтез между нейната свежа и чиста харизма, от една страна, и високата естетическа норма на дизайнери, стилисти и гримьори, от друга страна. Концепцията за трансформацията на гротескната принцеса от лентата "Борат 2" в ослепителна красавица в бяло на червения килим триумфира безапелационно и изуми самия Брат Пит, който бе толкова развълнуван, че я сравни с Мерилин Монро.

Diane Warren 

 Даян Уорън също отиде на Оскарите с бяла визия -  костюм с прав панталон. Това бе 12-та номинация за Оскар на Даям, този път за най-добра оригинална песен за IO SÌ (SEEN).

Ariana DeBose внесе пролетен цвят на червения килим

Ариана ДеБозе внесе цвят на червения килим в зашеметяваща оранжева рокля. Роклята включваше големи цепки отстрани, които показваха дългите й крака и драматичен шлейф.

Emerald Fennell носеше рокля с флорален принт

Емералд Фенъл, режисьорът на Обещаваща млада жена, облече бебешкото си коремче в прекрасна, падаща до земята цветна рокля в зелено и розово.

Ashley Fox допълни визията си със златни сандали

Обещаващият продуцент на "Млада жена" Ашли Фокс изглеждаше перфектно на Оскарите, появи се с прилепнала яркорозова рокля с детайли от волани отгоре надолу.


Marlee Matlin донесе драма на килима с дълги ръкави до пода

Марли Матлин се завърна на Оскарите като водеща 34 години след спечелването на наградата „Оскар“ - и тя се върна с гръм и трясък! Марли се облече в черна и сребърна рокля без рамене с дълги ръкави до пода.

Youn Yuh-jung and Han Ye-ri минаха заедно пред обективите в перфектен външен вид

Youn Yuh-jung и Han Ye-ri от филма Minari минаха заедно по червения килим. Хан, която носеше червена рокля до пода, каза на домакините на червения килим: „Толкова съм развълнувана!“ Youn бе в текстурирана черна рокля.

Mia Neal мина по червения килим с топ от пайети

Миа Нийл, която беше номинирана за грим и прически, не разочарова, тъй като разтърси публиката със сребърен топ с пайети и бяла пола.

Leslie Odom Jr. and Nicolette Robinson бяха двойката на Оскарите,
невероятен златен костюм и черна фамозна рокля

 


В категории: Лайфстайл


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Неграмотници
27.04.2021 11:11:22
0
2
Като ще пишете статия относно такова грандиозно събитие, поне я напишете ГРАМОТНО! Тази статия е с толкова грешки, дори не сте се постарали да изпишете правилно имената на повечето актриси ... Кой ви е редактора?!?!?! Само може да се засрами от вас!
7.
Пуу
26.04.2021 20:12:53
0
2
А ваща шефка днеска с ква рокля беше?
6.
х до 1
26.04.2021 18:37:44
0
4
Китайката с червената рокля освен, че е изискана, е и стилна, защото не залага на показване на плът.
5.
Роко
26.04.2021 18:27:57
0
1
Марго Роби е топ, всички останали са мега гнусни.
4.
пълен t@$@k
26.04.2021 17:03:56
2
6
Кви са тия незнайни артисти играли в някакви незнайни филми? Това ли са Оскарите? Навремето какви филми имаше... а сега - пълни пЭDЭR@$**
3.
.,.,.
26.04.2021 14:46:00
0
3
Роклите мокрите ,а сърцата ви, къде са?
2.
Петя
26.04.2021 14:20:32
1
7
Дерзай! А компютърът пише слизай! Тц тц!
Значи напред и нагоре ДЕРЗАЙ!
1.
Петя
26.04.2021 14:18:16
6
17
Гледах, гледах, по-красиво и нежно от нашето момиче не видях! Номинацията сама по себе си е вече повод за гордост! БРАВО, Мария! Слизай смело напред и нагоре!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори