×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Монах предсказал нов потоп и глад


Монах предсказал нов потоп и глад
Америка ще рухне, а бежанците ще напълнят Русия и Сърбия, предсказал архимандрит Стефан Карулски
21 Април 2021, Сряда, 07:17 ч.
Автор: Флагман.Бг, Снимка: zen.yandex.ru

Информацията от виденията на сръбски архимандрит Стефан Карулски съвпадала с пророчествата на Ванга

Нов потоп ще обърне света с главата надолу. Това е предсказал сръбският архимандрит Стефан Карулски, който починал на Въведение Богородично през 2001 г. Монахът, който служел в Атон, предсказал разпад на САЩ и трудности за Русия, съобщава Esoreiter.ru, цитирайки Тerrnews.com.

Информацията от виденията му съвпадала с някои от пророчествата на Ванга и на  Нострадамус, които също предсказали наводнения, пише руското издание. Много градове щели да останат под водата. За да се спасят, хората ще бъдат принудени да мигрират. Америка ще рухне, а бежанците ще напълнят Русия и Сърбия, предсказал Карулски. 

Глад и разруха ще преживее човечеството според него. Хората щели да се научат отново сами да си отглеждат земеделската продукция. 

Ванга пък предсказала, че борбата с „новата зараза“ ще продължи дълго, пише Esoreiter.ru. Пророчицата от Петрич говорила за „кървави дъждове“, както и за въоръжени конфликти, но не предвиждала Трета световна война.
 


В категории: Животът


10
Коментара по темата
10.
до 2
21.04.2021 23:15:34
0
1
Е, да, ама ако ти го внушават цял ден, мнозина ще умрат по-бързо! Даже не е нужно да са "ваксинирани"! Това е целта на занятието.
9.
SALI
21.04.2021 18:42:32
0
1
az sum salito yasha va
8.
А сънуващата Нешка кво каза?
21.04.2021 13:52:36
0
3
За съвпаденията с "пророчествата" на Ванга ясно. Виденията и на "пророчицата", и на сръбския "пророк" идат от Москва. Гледайте руския сериал за Ванга и ще научите за оперативния работник от НКВД, който е направил Венгелия Гущерова "пророчица".
7.
Брус Ли от Меден Рудник
21.04.2021 13:33:14
0
3
Попа ако го бем със Салито ще предскаже че ще стана президент
6.
Маруся
21.04.2021 11:57:42
0
2
На клошар не вярвам
5.
жо
21.04.2021 09:53:21
0
11
Само че тоз "монах" не си чете Библията - там е писано, че потоп на Земята повече няма да има.
4.
бе то и маите
21.04.2021 09:40:29
0
11
бяха предсказали,че света загива през 2012 на 12 .12....ма на...живи сме все още....
аман от изперкали гадатели и врачки....
3.
Въй...
21.04.2021 09:17:37
6
9
"Монахът, който служел в Атон, предсказал разпад на САЩ и трудности за Русия... Америка ще рухне, а бежанците ще напълнят Русия и Сърбия"

Това са празни приказки и глупости, приписвани на някакъв щур сърбин (вижте му само физиономията), разпространявани от руски сайт. Всеки знае, че Русия и Сърбия са като дупето и гащите. Както се знае колко злини и нещастия са причинили на България Русия и нейният васал Сърбия. И е очевАден мерака на Русия и Сърбия за някакъв потоп, който да унищожи САЩ - държавата, която държи тоягата над главата на тия държави-агресори. САЩ ги възпира и затова е тая пяна по устата им!

Но, по-долу ще се запознаете с едно истинско пророчество на един ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ човек и ГОЛЯМ ПАТРИОТ - митрополит Методий Кусев, който още през 1914 г. предсказва разпада на Руската империя (СССР) и оставането САМО "НА ЕДНО МОСКОВСКО ЦАРСТВО".
Всичко се е сбъднало, а последното предстои!

"За тия страшни грехове /против България/, погромът на Русия ще бъде много страшен. Не като оня във време на Руско-японската война. Много по-страшен. Във време на Руско-японската война, за греховете извършени /1903 г./ от руската дипломация против българите в Македония, извършени чрез Зиновиева и Ламздорфа, Бог я наказа със загубата на флотата, на Порт Артур, на Манджурия и на Корея. Сибирската железница, за която се изхабиха милиарди, остана сега излишна. Отгоре на това, пожертвуваха се напразно стотина-двесте хиляди храбри руски мъже.

За греха с погрома на България, какво по-страшно ще бъде наказанието? Величието на Руската империя се дължи на „теократизма”. Основата върху която се съзида великата Руска империя и върху която се крепи, беше режима на „теокрацията: да се върши всичко по волята Божия, за неговата слава /да освобождава от властта на мюсюлманите поробените християнски народи/. Тая основа – теократизма – окончателно е разрушена от речения грях /погромът на България/. Следователно, Руската империя остава без основа, и, като такава, ще се разгроми и ще се разпадне…

Всички край балтийски области: Финландия, Остландия, Литва, Полша и Бесарабия и се отнимат. От Малорусия /Украйна/ се образува отделна, самостоятелна държава. Губи целия Кавказ. Владенията и в дълбока Азия хвръкнуват. Сибир отива на Япония и на Китай. От Русия ще остане едно Московско царство… Руската дипломация, во главе със своя император, приготовляват такъв кюлаф на Руската империя…”
1914 г.
http://www.extremecentrepoint.com/archives/14578
2.
еххх
21.04.2021 09:08:40
0
9
аман, бе, аман. Всички ще умрем, то е ясно. айде не ни заливайте от сутринта с "оптимизъм". Борбата за рейтинг и цъкания какво ли не прави!
1.
За Русия се е объркал
21.04.2021 08:43:52
2
6
Няма начин бежанци да напълнят Русия, защото ще ги разселят из тайгата и Сибир. Никой няма да върнат и тежка работа ще им дадат, но никой няма да иска да остане
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Триумф на акробати от Бургас в турнира за Световната купа по спортна акробатика Млади надежди от „Акро Джъмп“ завоюваха златните медали, със сребро пък се окичиха представители на „Черноморец“ и „Орел“ -Айтос Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Ето кои са ТОП 10-те града най-гъсто населени с паралии... 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" Петима са пострадали в пътния инцидент Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Георги Чиликов и голмайсторът на А група за всички времена Мартин Камбуров продължават напред в VS Sport Open 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават Синдикат в Германия съветва внимателно да се информират за своите права Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Не уточняват броя и състоянието на пострадалите. Районът е отцепен от полицейски екипи Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ обсъдиха с бургазли въпроси за социалната политика и за по-добър живот
Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори