×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От 7 юни започва изплащането на пенсиите , обезщетенията за безработица - на 17 юни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бабиш потвърди, че Гебрев е бил мишена на руски агенти


Бабиш потвърди, че Гебрев е бил мишена на руски агенти
Имало е нападение срещу стока, собственост на български търговец на оръжие, каза премиерът на Чехия Андрей Бабиш. Отравянето на Скрипал свързано с удара срещу Гебрев?
20 Април 2021, Вторник, 07:38 ч.
Автор: Флагман.Бг

Напрежението между Прага и Москва расте

Чехия потвърди, че именно Емилиян Гебрев е оръжейният търговец, чиято стока е била мишена на експлозията от 2014 г. в чешкия оръжеен склад, съобщава Нова телевизия.

Компанията на Гебрев, ЕМКО, отрече да е правила поръчки или да е планирала доставки от чешкия склад в месеците преди експлозията и поне година след нея.

Според Прага,обаче, взривът е дело на същите агенти на руското военно разузнаване, които са обвинявани за отравянето на Сергей Скрипал във Великобритания през 2018 г.

Връзката на руски разузнавателни служби с експлозията стана повод Чехия да изгони 18 служители на руското посолство, а Русия да отвърне с 20 чешки дипломати като ответна мярка.

"Това не беше акт на държавен тероризъм, а нападение срещу стока, собственост на български търговец на оръжие. Разбира се, присъствието на агенти на руското военно разузнаване ГРУ на наша територия е абсолютно неприемливо", каза министър-председателят на Чехия Андрей Бабиш.
 


В категории: Животът


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Капи
20.04.2021 10:41:51
3
5
до 7 Tи ,сериозно ли? Точно Бабиш ,както и авера му Орбан,са ама най-,най- верните американски аркадаши. А ,как мразят Раша? Ха ха ха . Ако няма доказателства,Бабиш никога,ама никога нямаше да си позволи да плюе матушката му Рус. Поняль.7?
7.
кофти матрял
20.04.2021 10:00:23
7
3
Американската подлога Бабиш, копие на нашата плюнка Плевнелиев по стар американски обичай хвърля обвинения без нито едно доказателство, разбира се. С наближаване на завършването на Северен поток-2 такива сценки ще зачестяват. После я камилата, я камиларя..., ако ги има още.
6.
fdd>ZIP
20.04.2021 09:52:59
5
3
Барабаните на войната бият неумолимо. Последните часове е истинско кресчендо. Изброявам бавно. Четете с разбиране. 1. US STRATCOM ОБЯВИ, ЧЕ ИМА ОПАСНОСТ ОТ ЯДРЕНА ВОЙНА 2. СЪВЕТА НА ФЕДЕРАЦИЯТА СЕ СЪБИРА НА 23.04 3. САМОЛЕТ "СУДНОГО ДНЯ" ИЛ-96 ПРЕЛЕТЯ НАД КОЛУМБИЯ НА МЯСТО, КОЕТО КОЛУМБИЯ НЕ Е РАЗРЕШАВАЛА ! Как е . Усешате ли жегата ? Апропо я да видим некой наш пишман анализатор по талавизията дали ще си зададе въпроса " АДЖЕБА КАКВО ПРАВИ РУСКИ САМОЛЕТ "СУДНОТО ДНЯ" НАД КОЛУМБИЯ ? :(((
5.
Иван Мастиката
20.04.2021 09:44:18
6
3
Наско минавай на мастика, че тая мента ще ти унищожи мозъка, ако е останало още нещо от него
4.
Наско Ментата
20.04.2021 09:03:43
2
8
Искам официално да благоря на учителките по Руски.Благодарение на тях имаме екскулсивния шанс да се смеем до сълзи,съжалявайки единствено че не се намери кой да ни научи на СеверноКорейски<езика на основните конкуренти на Кремъл по тровене на невинни хора>
3.
Наско Ментата
20.04.2021 08:58:56
1
7
Официален коментар на руски сладур отпреди няколко часа >
" Гебрев да се разпита защо продава забранени от международната конвенция мини!
Чехия да кажат защо са му съучастник !"
Статията продължава патетично,че покойната принцеса Даяна отдала живота си в борба с търговците на такива мини и много други забавни кремълски шизофрении
< Гебрев должен ответить --почему он продавал запрещенные международными Конвенциями противопехотные мины --которые складировались почему-то на территории Чехии...Еще принцесса Диана боролась против применения этих запрещенных вооружений >
2.
жестоката истина
20.04.2021 08:39:02
2
7
"Бабиш потвърди, че Гебрев е бил мишена на руски агенти"

Бабиш може да твърди, може и бабичките по селата да твърдят, че Гебрев е бил мишена на руски агенти (терористи), но родово обременените със слугинаж към Русия български комунисти-русофили твърдят друго.
Ако някой е забравил или се прави на ударен зад врата с мокър парцал, искам да припомня, че ДОБЛЕСТНИТЕ органи на МВР твърдяха, че Гебрев НЕ БИЛ ОТРОВЕН, А САМ СЕ Е НАТРОВИЛ, когато е пил кафе. И (за пореден път) заметоха случая под килима. Макар че Гебрев каза - КАФЕ НЕ ПИЯ! И се размърдаха отново (с нежелание) едва когато от Великобритания (партньорските служби) покрай "случая Скрипал" се заговори и за Гебрев. И от немай къде казаха с половин уста истината. А уж ставаше дума за "натравяне с кафе"!

Обявявам награда от ГАЛОН МАРКОВО УИСКИ за този, който спомене поне един случай, когато ДОБЛЕСТНИТЕ ОРГАНИ НА МВР, ПРОКУРАТУРА и пр. "органи" са заловили, разкрили, изобличили, и изгонили руски агенти от България, без т.нар. "сигнал от партньорски служби".
НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ! А на ентусиастите желая успех...
1.
Оръжейните търговци стъпват по тънък лед
20.04.2021 08:33:45
6
3
Според мен ако изобщо е бил мишена са го нарочили от оръжейната мафия, а не официални служби. Макар че ЦРУ са способни да инсценират нещо подобно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лекарският съюз с предложение за промени в заплатите на медиците Лекарският съюз с предложение за промени в заплатите на медиците В досега действащия КТД се предвиждаше основното възнаграждение на лекар без специалност да е 2000 лв Председателят на ДПС и водач на листата в Благоевград Делян Пеевски посети Рибново Председателят на ДПС и водач на листата в Благоевград Делян Пеевски посети Рибново Винаги може да разчитате на моята подкрепа и на ДПС, обърна се Пеевски към местните Порой и градушка! Ето къде у нас ще е страшно утре (КАРТА) Порой и градушка! Ето къде у нас ще е страшно утре (КАРТА) През следващото денонощие през страната ще преминава студен атмосферен фронт Четири коли и камион се удариха на АМ „Тракия”, има пострадали Четири коли и камион се удариха на АМ „Тракия”, има пострадали Четирима души са ранени Тричленно семейство да си приготви от 2000 до 7000 лева за седмица на морето Тричленно семейство да си приготви от 2000 до 7000 лева за седмица на морето От началото на юни до към 20-25-ти цените са 43 евро на човек на ден All inclusive. После вече стават 51-53 евро за юли и август, казват хотелиери Би Би Си: Ружа Игнатова е плащала по 200 бона на месец на Таки за охрана Би Би Си: Ружа Игнатова е плащала по 200 бона на месец на Таки за охрана Христофорос Аманатидис е кръстник на дъщерята на най-известната измамничка Пиян шофьор заби колата си в чадъра на магазизин в Черноморец Пиян шофьор заби колата си в чадъра на магазизин в Черноморец Дрегерът му посочил 1,89 промила алкохол в кръвта Този актьор най-накрая показа дъщеричката си Този актьор най-накрая показа дъщеричката си Малката Алина е на 8 месеца и навръх 1 юни Ненчо Балабанов се престраши да покаже момиченцето Премиерът води турския посланик и четирима министри на ГКПП-Малко Търново Премиерът води турския посланик и четирима министри на ГКПП-Малко Търново Целта е да се обсъдят и решат възникналите проблеми с преминаването на границата, които предизвикват затруднения за пътуващите и търговията между двете страни Ето я програмата на първия Черноморски международен литературен фестивал в Бургас Ето я програмата на първия Черноморски международен литературен фестивал в Бургас В рамките на трите дни на фестивала ще има 3 литературни четения, няколко професионални срещи, посветени на преводите, книгоиздаването и литературните контакти между страните  
Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет По-често опасно друсане заради промени в климата Първата жена президент на Мексико е с български корени Първата жена президент на Мексико е с български корени Те бягат от България в началото на 1940-те, за да избягат от Холокоста Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня - Сийке, какво ново?
- Най-после моят спря да ми изневерява.
- Така ли?! И от кога?
- Утре стават 40 дни.
Виц на деня Виц на деня - Синът ми е студент, ама едва го издържам!
- Почакай, да завърши, тогава да видиш, инженер как се издържа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За тези, които обичат слабите и стройни жени - помнете, че дебела змия няма!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори