×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трагедия: Известен планински спасител скочи от ковид отделение


15 Април 2021, Четвъртък, 10:04 ч.
Автор: Флагман.бг

Петър Манолов е бил настанен в карловската болница, днес е трябвало да бъде изписан

Планински спасител сложи край на живота си, скачайки от третия етаж на карловската болница. Петър Манолов е дългогодишен служител на Планинската служба на Централна Южна Стара планина и е работил в районите на Карлово, Калофер и Сопот.

53-годишният мъж не е оставил предсмъртно писмо. Трагичната новина шокира близките му, тъй като е бил психически и физически здрав. Изкарал коронавируса тежко, но последните дни се е подобрявал, дори е трябвало днес да бъде изписан. Причината за решението за самоубийството тъне в загадки.

Петър Манолов е несемеен. Брат му е полицай в Пловдив. Ужасени очевидци са станали свидетели как тялото е тупнало на земята. Веднага лекарите са се притекли на помощ, но въпреки борбата, планинският служител е имал несъвместими с живота травми.

Разследващи съобщиха, че се работи и по друга версия, която едва ли ще се потвърди. Има вероятност Манолов да е паднал от терасата, но това едва ли е така, защото под мястото, където се е намирал, е козирката на родилното отделение, а той се е изместил в страни на много по-малко пространство и при скока е паднал директно на земята.

Познати и приятели в Карлово и региона са в скръб. „Как можа да си отиде този благороден човек, който рискуваше живота си, за да спасява чужди животи“, скърбят те.

Източник: Блиц


В категории: Пловдив


7
Коментара по темата
7.
*********
30.11.2022 23:39:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
6.
До 5
15.04.2021 19:00:23
0
0
Явно не сте се сблъсквали, но за жалост има такива отделения. Има и много лъскави болници и клиники, но те не лекуват Ковид и са за трупане на пари.
5.
СИГУРНО
15.04.2021 13:01:43
0
3
Сте гледала филма ,,Среднощен експрес,,
Там има такива сцени.....

do 4
4.
Още преди година,
15.04.2021 12:54:31
1
3
в началото на мръсната измама, бях гледала едно видео - момче беше затворено в "инфекциозна болница"! Убедена съм, че дори българските затвори, да не говорим за чуждите, със сигурност изглеждат по-добре! Това беше някакъв нечуван кошмар! Все едно беше затворен в мазе на 60-годишна панелка...
3.
ЯКО
15.04.2021 12:31:39
3
8
те гони параноята ,друже.....много яко.....
Какво убийство...какви 5 лева....?
Просто не са му издържали нервите ,медиите постоянно те заливат с инфо ,за К-19,за щяло и нещяло,в споменатите отделения обстановката е тягостна ,несемеен,като се прибере у тях няма кой да го обгрижва,на 53 г. е.......
Писнало му е ,взел решение и е приключил ...веднъж и завинаги....
Бог да го прости....

до 1
2.
Side
15.04.2021 12:25:56
0
7
Някой контролира ли изобщо таз мизерия в болниците.Било супер мизерия.И здрав да си ще откачиш.Да се зайрият веднага то е като затвор.Всички депутати да работят за 1000 лева и другите да отидат за нови модерни отделения.Като не искат за 1000 кева значи са крадци вън веднага.Министрите за 1200 и само един път да не отидеш на работа вън.Нали работите за народа.Долна крадлива сган
1.
Мноооого странно...
15.04.2021 11:11:23
5
3
Ако изобщо е вярно... От една страна, пак обяснява каква е ситуацията във въпросните отделения (да не попадаш в тях). От друга страна, почти няма случай при който скачане от 3 етаж да доведе до смърт, особено при такъв атлетичен и трениран човек! Хора са скачали от къде по-високи етажи и са оцелявали. Инстинктът му за самосъхранение ще проработи и той знае как да се спаси от нещо подобно. Единственото обяснение за мен е убийство и последващо хвърляне, с цел да се прикрие убийството. Дали са го убили с вентилатор или по друг "медицински" начин или някой друг го е убил по друга причина вероятно никога да се разбере.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани  Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори