×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анита Мейзер се връща в конкурсите: Аз съм директорка, търся две българки


12 Април 2021, Понеделник, 17:56 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

Анита е вряла и кипяла в конкурсите. Именно тя ни представи през 2014 г. на ежегодния „Мисис Свят"

 

Анита Мейзер е обратно в бизнеса! Скандалната експандизчийка официално търси българки, за да ги вкара за участие в американски конкурси по красота.

„До вниманието на всички българки, заинтересувани да участват! Международните конкурси за омъжени жени Mrs Summit International и неомъжени момичета Miss Summit lnternational ще се проведат в Лас Вегас на 16 юли 2021 г. Тъй като аз съм избрана за директорка на двата конкурса, предлагам участия на две българки за двата международни конкурса. Тази пандемия обърка много неща, но в тази обстановка нещата ще се случат по един по-различен начин. Няма значение къде живеете по света, стига да имате право да влезете в САЩ, да имате самочувствие на победителка и сте поканени лично от мен и собствениците на правата да участвате. Ако има много желаещи, тогава ще се обърна за помощ на избор към уважаемите ми фейсбук приятели коя да бъде. Търся една омъжена дама и една неомъжена дама. Може да е разведена, с деца, само да не е законово с брак! Трябва да са над 18-годишна възраст", обявява тежкарски Мейзер.

Анита е вряла и кипяла в конкурсите. Именно тя ни представи през 2014 г. на ежегодния „Мисис Свят". Точно това й участие бе широко одумвано месеци наред и предизвика народния гняв и шок, тъй като преобладаващото мнение бе, че тя, меко казано, не е най-лицеприятният избор да представя България на световен конкурс за красота, пише "България Днес".

Веднага след участието си Анита жарко се защити и обяви, че точно тя е най-достойната ни представителка: „Съжалявам за имиджа, който успях да допусна в по-незряла възраст, опитвайки се да загърбя труден момент в моя живот. За моя изненада той ми направи лоша услуга и предизвика коментари, които дори не съм и предполагала, че съществуват, или поне не отправени към човешко същество. Дадох всичко от себе, за да прославя България с добро и успях. Не съм направила зло на никого, а ни най-малко съм заслужила злостните излияния, изсипали се срещу мен“.

Малко по-късно се разигра нелепата трагедия от авryст 2016-а, когато съпругът й Николай почина в дома им след задушаване в опит за късане на свински опашки, поставени му от Мейзер. Тя бе осъдена за убийство по непредпазливост и за предлагане на подкуп на длъжностно лице, а веднага след като присъдата изтече, замина за Щатите, където напоследък е доста активна и действа в модния бизнес.


В категории: Лайфстайл


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Иван
13.04.2021 06:49:14
1
1
Доста противна циганка, с удоволствие бих и се изпърдял в устата.
11.
Немита Шмайзер
13.04.2021 02:35:59
1
0
Абе нали бяха красиви варненки.Ето я поредната варненска грозотия.Същата проститутка като дето беше от Гроб.
10.
варена тутар
12.04.2021 20:24:37
1
3
Явно е вряла повече, щото препечена ми се вижда
9.
АБЕ
12.04.2021 20:07:41
4
5
Дреме и на Мейзерката кой кво казал и коментирал.....Гледа си живота ...и това е.....
Пък ние тука ша са изприщим от плюване....хахаха.....
8.
Бай Хю
12.04.2021 19:36:08
4
5
е партизанското име на Бай/Кака Флегма!
7.
Матю
12.04.2021 19:30:55
2
9
Абе Бай Хю, ти виждал ли си свястна и нормална жена или само мазути? Много ти е паднал критерия или си доста позагораял, та я хваресваш тази куртизанка(меко казано). Пък може да си и ти мазохист като нея. Да не са ти се прияли свински опсшчици?
6.
Гочето
12.04.2021 19:25:06
2
11
По-скоро си е платила с нещо за този пост. И такива грозни като нея ли да са или само с*ганки?
5.
Хаааа :)
12.04.2021 19:04:03
1
5
Две българки, но да са психиатърки :)))))))))))))))))
4.
????
12.04.2021 19:01:07
1
10
ТАЗ КУ МЪ СРЕЩНЕ В ТЪМНОТО И СМ ГОТОВ ,УМРЯЛ ПУ ПУ ПУ
3.
Бай хю
12.04.2021 18:56:18
8
5
Анитка за разлика от вас надуваеми плувки е много наясно с живота и как се прави. Бизнес и пари и отделно е атрактивна и забавна жена злобата не помага затова плющититти наркоманки бараки прости предлагащи се на всеки по света и унас отделно вие нямате капацитет за нещо по добро
2.
Оооо,
12.04.2021 18:30:12
1
11
Киликанзерът сега се изявявал в ролята на сводница!
1.
Тоя киликанзер
12.04.2021 18:02:10
1
9
още ли е "новина"?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години
Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори