×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С какво ВМРО привлече доцент, лекари и инженери


С какво ВМРО привлече доцент, лекари и инженери
Доказани професионалисти влязоха в листите на ВМРО за Бургас
19 Март 2021, Петък, 17:10 ч.
Автор: Флагман.Бг

Патриотичната формация се доказа като ярък защитник на националните интереси и традиционните ценности

Сериозната гражданска квота сред кандидатите на ВМРО в Бургас привлече вниманието и в множество коментари листата на партията бе определена като изключително качествена. Дадохме думата на някои от безпартийните участници в нея и ето какво споделиха те:

Доц. д-р Стоян Транев:

Водя лекции в университет „Проф. д-р Асен Златаров“- Бургас по „Основи на управлението“, „Управление на малко и средно предприятие“ и „Управление на човешките ресурси“. Зам. председател съм на Областния съвет на Съюза на патриотичните сили „Защита”.
Включвам се в надпреварата с идея за повече инвестиции в образованието, за създаване на висока дигитална компетентност, подпомагане на българските семейства чрез повишаване на минималната заплата на 1200 лева, на средната заплата на 2500 лева и на минималната пенсия на 750 лева, подкрепа на дигиталната трансформация на българския бизнес с цел увеличаване на неговата конкурентоспособност. За ефективна държавна политика по опазването на горите.

Считам, че има доста възможности за намаляване на сенчестата икономика и пренасочването на тези средства към повишаване на жизнения стандарт на българина. Ще се търсят и други варианти на решения за реализиране на тази политика. Време е българският жизнен стандарт да е на европейско ниво. Това ще създаде една по-добра икономическа сигурност на българското семейство.
Ако бъда избран за народен представител, през мандата си ще се боря политиката в образователната сфера да бъде насочена към ускоряване на дигиталната й трансформация. Усилията трябва да се фокусират върху младите специалисти, които да бъдат дигитално грамотни и излизащи от нашите университети с висока дигитална компетентност.

Доц. д-р Стоян Транев

Повече работа със съвременен софтуер, опериране в дигитални платформи за постигане на по-бърз достъп до световния пазар. Работа с модерни дигитални инструменти и тяхното приложение в съвременната дигитална бизнес среда. Това ще повиши възможностите за подпомагане на дигиталното предприемачество в аспекта на създаване на високотехнологичен бизнес, държавни и общински инициативи за създаване на дигитални научни центрове, за технологичен трансфер и дигитализация. Българските университети трябва да се развият чрез иновиране на настоящите специалности, а не да се затварят. Ние сме за защита на висшето образование в региона, а не за откриване на филиали и разкриване на дублиращи специалности.

Д-р Продан Проданов:
Работя в Отделение по Онкологична Хирургия при КОЦ – Бургас. Специалност Хирургия. Симпатизирам на ВМРО и тяхната кауза. Считам, че е дълг на всеки да подкрепи патриотичната идея. Впечатлен съм от постигнатото от депутатите от групата на ВМРО в социалната сфера, модернизацията на армията и отбраната и утвърждаване на България като независима държава - член на ЕС и НАТО, с ясна позиция и твърда политика. Здравеопазването е наболяла тема и необходимостта от реформа е очевидна. Тя трябва да се случи, както в доболничната първична и специализирана помощ, така и в болничната. Считам, че до сега не е използван адекватно потенциалът на специализираната доболнична помощ, което води до свръх-хоспитализации и преразход в болничната помощ.

Д-р Продан Проданов

Инж. Михаил Домусчиев:

Роден съм в Бургас, тук минава целия ми живот. Завършил съм механотехникума в града и след това Техническия университет във Варна. Машинен инженер. Жена ми също е бургазлийка, завършила е право  и имаме 2 сина - ученици. Лейтенант от запаса от Българския военноморски флот. Професионалния ми път е свързан основно със строителството в областта на енергетиката, петролната и газова индустрия. През тези 25 години основно съм работил на територията на НХК (сега Лукойл- Нефтохим) и Пристанище Бургас. Освен това съм участвал и в международни енергийни проекти в Кипър и Белгия.
Избрах да съм кандидат на ВМРО, защото това е една истинска патриотична партия, доказала се през годините със защита на българските интереси и християнските ценности. Особено ми допада тяхната последователна политика през последните 120 години за защита на българите в Македония. Твърдо подкрепям ветото върху преговорите за членство на РС Македония в ЕС, докато официалните власти там не спрат да крадат българската история. Освен това, смятам че със своя опит в енергетиката ще бъда полезен, предвид задаващите се предизвикателства в България.
В енергетиката на България се задават 2 много големи промени. Първото е либерализацията на пазара на електрическа енергия за битовите абонати. Изборът на доставчик на ел. енергия от всяко българско семейство и освобождаването на цените на тока трябва да се направят плавно и така че социално слабите семейства да получат адекватна подкрепа от държавата. Второто е „Зелената сделка“, чиято цел е до 2050 г. Европа, в това число и България да станат въглеродно неутрални. Тези политики трябва да станат с отчитане на спецификите на България и запазване на максимален брой работни места.

Инж. Михаил Домусчиев

Доник Кеседжиян:

Роден съм в Бургас. Семеен съм, с две деца. Работил съм много години в сферата на рекламата и свързаните с нея дейности. От 8 години развиваме семеен бизнес с производство на сладкарски изделия. Опитът ми в частния сектор категорично показва, че данъчното облагане на фирмите в България е сбъркано и трябва незабавно да се промени. Неслучайно, в повечето държави от ЕС малките предприятия се облагат на принципа на патентния данък, защото това облекчава неимоверно търговците и производителите. А у нас съществува един административен апарат, който оказва натиск върху фирмите и отнема от времето и труда им, за да се занимават с бумаги, касови апарати и пр. излишни неща. Ето защо, трябва да се върне патентния данък за определена категория търговци и производители.
ВМРО е най-старата патриотична българска партия и аз одобрявам позициите, които защитават нейните представители. Вижда се, че постигнаха резултати и при повишаване на доходи и пенсии, а имат и още добри идеи. Надявам се, да успеем да възстановим и патентния данък.

Доник Кеседжиян

ВМРО Е С НОМЕР 1 В БЮЛЕТИНАТА!

 


В категории: Избори 2021


Флагман.БГ Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си 22/05/2024, Сряда 12:40 1
България Всички новини
Апелативният прокурор на София Радослав Димов напусна съдебната система Апелативният прокурор на София Радослав Димов напусна съдебната система Прокурорската колегия на ВСС гласува оставката му и го награди с почетен знак и 1500 лева Зеленият преход - средствата между общините не са равномерно разпределени Зеленият преход - средствата между общините не са равномерно разпределени Проектите от Столична община са били около 6 или 7 на сто от всички, стана ясно на конференцията Тя е чалга фурия и кандидат-депутат, стяга царска сватба в Арбанаси Тя е чалга фурия и кандидат-депутат, стяга царска сватба в Арбанаси Отбор фолкаджийки шаферки я пращат към олтара Тя чукна 60 г., още е самотна майка Тя чукна 60 г., още е самотна майка Малкият Тео е пръв приятел с децата на Сергей Станишев Поморийският читалищен театър ще зарадва публиката с най-новата си постановка „Балкански синдром“ Поморийският читалищен театър ще зарадва публиката с най-новата си постановка „Балкански синдром“ Премиера – 27.05.24 г. /понеделник/ от 19.00 ч. в залата на НЧ „Просвета 1888“ Дружка на Тита и Гери-Никол се омъжи тайно за бургаски рапър Дружка на Тита и Гери-Никол се омъжи тайно за бургаски рапър Щастливата двойка възпя любовта си в песен Противоречие между синдикатите и държавата за минималната заплата - ето къде се корени Противоречие между синдикатите и държавата за минималната заплата - ето къде се корени Исканото увеличение е с 15.7% и според синдикатите то трябва да се случи Шансът да има правителство след изборите била 50 на 50, важно било кой ще е втори Шансът да има правителство след изборите била 50 на 50, важно било кой ще е втори Доц. Инджов: Най-лесно ще се направи коалиция, ако "Възраждане" са втори Експерт: В момента е невъзможно да купите ново жилище от строителя Експерт: В момента е невъзможно да купите ново жилище от строителя доходи от няколко години насам бележат сериозен ръст, както и има ниски лихвени нива по кредитите, отбелязва Александър Бочев Никога не обличайте тези дрехи в самолет Никога не обличайте тези дрехи в самолет Понякога комфортните дрехи по време на полет могат да ни изиграят лоша шега
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори