×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как Меган се направи на жертва, за да получи 9 млн. долара


Как Меган се направи на жертва, за да получи 9 млн. долара
Интервюто при Опра е донесло 9 млн.долара в сметката на Меган и Хари
09 Март 2021, Вторник, 15:39 ч.
Автор: Д-р Емил Соколов, историк от университета в Екзитър

Даваш интервю на малко преди 8-ми март, Деня на Жената, където казваш, че мислиш да се самоубиеш, Кралското семейство са расисти и ти си сам сама, без никаква защита

 

Аз съм монархист по убеждения. Медийните прояви на Меган Маркъл определено не са ми по вкуса. Причините са няколко.

Първо, интервюто й с Опра се коментира много, но за мен това е класичеки пример за performing victimhood. Казано на български - Меган Маркъл се прави на жертва. Датата на интервюто и казаното от самата нея подсказват, че това е добре организиран ПР трик. Даваш интервю на малко преди 8-ми март, Деня на Жената, където казваш, че мислиш да се самоубиеш, Кралското семейство са расисти и ти си сам сама, без никаква защита. Това е шоу в типичен американски формат, където културната война продава. Човек, който иска да отгледа семейството си далеч от светлините на прожекторите, не прави така.

Второ, не смятам, че на семейните проблеми мястото им е по телевизията. Още повече, когато става въпрос за Кралското семейство, това е недопустимо. Не може отношенията вътре в монархията да се превръщат в епизод от Съдебен спор. Меган Маркъл е била наясно с това преди да се ожени за Принц Хари. Дали харесвате Британската монархия, или не, е без значение. Това е един от символите на Европа. Елиабет Втора е най-дълго властващият монарх във Великобритания. За много хора тя е и Бабата на Европа. Това не са просто сантиментални глупости. Британската монархия е символ на една Европа, която все повече изчезва. Няма какво да ни учудва, че някои хора са готови да я защитават със зъби и нокти, в това число и аз.

Но, за да съм наистина обективен, трябва да се признае, че тази институция е в криза. Случващото се с Хари и Меган е просто симптом. Те вероятно са в правото си да недоволстват от някои неща, макар и да не е това начинът. Кризата обаче започна с Принц Андрю, един от синовете на Кралицата, който е имал близки отношения с Джефри Епстийн. Ако сте гледали интервюто с принца, там става ясно, че висш член на Кралското семейство е бил в директен контакт с педофилски кръг и мрежа за трафик на хора. Това вече е проблем. Нещо не е наред, когато принцове общуват с педофили и трафиканти. Ако не беше авторитетът на Елизабет Втора, общественото мнение щеше да е разкъсало Бъкингам.

Тези всички скандали накрая може да имат оздравителен ефект. Монархията не бива да се приема за даденост. В 21-ви век се налага крале, кралици, принцове и принцеси непрекъснато да доказват, че обществото все още има нужда от тях. Британската корона не е изключение. Въпреки всичко, съм сигурен, че в лицето на Принц Уилям и Кейт Мидълтън, тази древна институция има едно светло бъдеще.


В категории: Лайфстайл


Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
13
Коментара по темата
13.
Tони
11.03.2021 16:06:46
0
2
Денят на майката в UK се променя в зависимост от Великден в страната. Обикновено е през четвъртата неделя на Великденските пости. Осми март си е Международен ден на жената и доскоро даже не се споменаваше в Кралството.
12.
пхтвпхb
10.03.2021 17:30:14
0
12
Меган е актриса, наистина си изигра перфектно ролята за милиони пред Опра. А мйжът й, воден за носа, излага семейството от което произхожда пред целия свят е за съжаление. Пълен цирк. Не й вярвам.
11.
Хан Курбан до 10. USA
10.03.2021 09:35:01
0
14
Един цитат от Уикипедия: “Календарната дата се свързва с първата масова проява на жени работнички, състояла се на 8 март 1857 г. в Ню Йорк. Жените от шивашки и текстилни предприятия излизат на протест против лошите условия на труд и ниските заплати. Работничките са атакувани и разпръснати от полицията.”
Глупакът-идиот се оказваш ти май...
10.
USA
09.03.2021 21:27:48
15
2
Какъв ден на жената в Англия и Америка ве идиоти???
Много я интересува Меган,кви празници има в България и изобщо знай ли я на картата тази кочина.
9.
ъ.....
09.03.2021 19:14:59
9
2
Поредният фейк във Флагман, Хари и Меган не са получили хонорар за интервюто.
8.
до 6
09.03.2021 18:45:21
3
3
Изгледах линка и разбрах кой е селтакът в случая - той е с линк "Пародия"!
7.
Не искала да е принцеса, а сега какво иска?!
09.03.2021 18:28:33
0
20
Тази нали искаше да си живее живота и да не изпълнява задълженията на член на кралкото семейство, полагащи се по протокол, които в повечето случаи се заключават в посещение при деца и галенето по главичките им. Защо сега разиграва тргикомедии?! Аз лично не се връзвам на номерата й, но ме е яд на слабохарактерния й мъж, който й приглася и не осъзнава колко е смешен и жалък!
6.
Пародия
09.03.2021 18:16:53
4
2
Eй го на:
https://www.youtube.com/watch?v=WlbzVHMLTcA&ab_channel=%23%D0%94%D0%95%D0%9D%D0%AF%D0%A2%D1%81%D0%92.%D0%94%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2

Аку няма търговска сделка, утияме да...

Селтак-монархист! Уоу!
5.
Пародия
09.03.2021 18:13:42
9
5
Пропуснах да напиша, че това не е дори посредствен коментар (анализ със сигурност не е), а просто тъп. Типичен български комплексар. Само като го видиш, и ти става ясно, че е бил предназначен да къса салфетки и яде дюнери цял живот, но с много връзки се е уредил, също както други комунета, които се правят на големи капиталисти и монархисти.
4.
Пародия
09.03.2021 18:10:17
8
3
Абе, вие знаете ли кой е Емил Соколов? Гледайте интервю с това невзрачно комплексарче, което се е уредило на работа в кралството вероятно като част от обмен, както и друг загубеняк, който с много напъни стигна чак до Оксфорд, но не защото е блестящ.
3.
Тони
09.03.2021 17:22:44
1
29
Една посредствена актриса прави шоу. Ах, горката аз! Как един принц бохем, пълен с живот се превърна в един жалък и тъжен човек. Меган се постара да го настрои и отдалечи от всички негови приятели на и семейство. Явно да обере е промила мозъка му и като се има предвид откъде идва майка й(Ямайка) няма да се учудя ако са му направили вуду или друга магия. Няма друго обяснение за бързата му промяна. Той цял живот се е жалил, че не той се е родил първи и за това не му се полага да стане наследник на трона. Сега тази жадна за слава и пари жена показва най-лошото от характера му.
2.
:d,rk
09.03.2021 16:16:02
2
28
Жълто,жълто!! Нищо че е Опра!!
1.
не е по християнски
09.03.2021 16:01:50
1
30
но който е искал да се самоубие го е направил....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време
Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори